Wij kozen voor DJ Company vanwege duidelijke heldere site. Lichtset nvt. De gasten vonden muziek super! Wij genoten omdat wij onze gasten zagen dansen, aan een stuk door, is voor ons reden om te zeggen goed geslaagd feest👍. Service en communicatie vooraf prima, net zoals website. Wij zullen jullie zeker aanbevelen voor andere feestjes!
Hallo Lonneke, Dankjewel voor deze mooie recensie. Het was inderdaad een ontzettend gezellig en vooral swingend feest met een constant goed gevulde dansvloer, dat was voor ons ook enorm genieten! Fijn om te lezen dat je onze service en communicatie ook prettig vond. Dat hebben we altijd hoog in het vaandel staan, dus we zijn erg blij met dit compliment. Dankjewel! Groetjes, Nanda - The DJ Company
Alle service vooraf en DJ Dennis is ons feest een top ervaring met alleen hoogtepunten geworden. Voortreffelijk!!!!!!
Hai Marianne, Geweldig om te zien dat jullie een fantastische avond hebben gehad, we hebben zelf ook erg genoten van de gezelligheid en de fantastische sfeer. Heel erg bedankt voor de prachtige cijfers en mooie woorden, daar worden wij heel erg blij van! Groetjes, Nanda - The DJ Company.
Een geweldig feest gehad , met geweldigemuziek , iedereen op de dansvloer , zelfs Yvonne op dr krukken . we kijken terug op een super avond , erg genoten allemaal . Onwijs bedankt....voor.ons volgende feest , horen jullie zeker weer van ons . Onwijs bedankt DJ Mario
Hai Wim en Yvonne, Bedankt voor deze prachtige evaluatie. Wat fijn om te lezen dat jullie een geweldig feest hebben gehad en dat jullie zo genoten hebben. Dat is nou precies waarom het zo leuk is om DJ te zijn! En uiteraard komen we de volgende keer ook weer heel graag draaien! Groetjes, Nanda - The DJ Company.
De DJ's waren super flexibel, ze lieten ons een zegje en een liedje doen voor de jarige en gingen daarna gewoon weer verder. Ze hadden goed geluisterd naar de wensen van de jarige. Toen de lichten in de zaal gedimt waren werd de lichtshow pas goed duidelijk en zag het er heel cool uit. We hadden goed contact met dj Ricky zowel vooraf als op de avond zelf. Verzoekjes werden ook gedraaid. De dansvloer stond de hele tijd vol er werd vol op gedanst en gezongen. Iedereen vond het helemaal geweldig en dat was mede dank zij jullie.
Hallo mevrouw Wagenbuur, Heel erg bedankt voor deze mooie evaluatie. Wat fijn dat de dansvloer de hele avond vol stond en dat de lichtshow een mooie bijdrage heeft geleverd aan de feestvreugde. We zijn heel erg blij dat we hebben mogen bijdragen aan dit geweldige feest! Groeten, Nanda - The DJ Company.
Een familie feest die zo geweldig was mede dankzij DJ Martijn. Wij hebben werkelijk genoten . De glimlach van een ieder was zo veel zeggend mede dankzij jullie inbreng Dankje wel jordi voor alle goede zorgen, Gr kevin
Hallo Kevin, Bedankt voor deze prachtige recensie! Wat fijn dat we hebben mogen bijdragen aan de feestvreugde tijdens jullie familiefeest, we hebben zelf ook genoten van de gezelligheid en de leuke sfeer. Van dit soort feesten worden we zelf ook altijd heel blij! Groeten, Jordi - The DJ Company.
Goede dj Rutger. Speelt uitstekend in op de situatie. Exact de muziekkeuze waarom gevraagd. Zeer attent tegen kleine kinderen. Ook voor hen leuke liedjes. Goede meezingers en leuke lichtshow. Niet te hard men kon nog redelijk met elkaar converseren. Een aanrader deze dj.
Hallo meneer Visser, Hartelijk bedankt voor deze mooie evaluatie. Fijn dat de muziekkeuze en de lichtshow zo goed aan de wensen hebben voldaan. En wat leuk om te lezen dat iedereen, dus ook de kinderen, het zo naar hun zin hebben gehad. Wij vonden het ook een heel gezellig en geslaagd feest, zo zien we ze graag! Groeten, Nanda - The DJ Company.
Alles was top en iedereen heeft genoten. Er is de hele avond gedanst en er werd goed rekening met iedereen gehouden.
Beste Quinty, Heel erg bedankt voor deze mooie woorden en prachtige cijfers! Het was inderdaad een heerlijk swingend feest, fijn om te lezen dat iedereen heeft genoten! Groeten, Nanda - The DJ Company.
Prima club. Hele duidelijke communicatie zowel vooraf als tijdens de uitvoering en zelfs achteraf. We hadden DJ Nik tijdens de carnaval in Made. Een speciaal feest voor de jeugd van 14 tot en met 17 jaar (Crazy Carnaval). geen eenvoudige groep om voor te draaien. DJ Nik deed het prima en kreeg de boel goed op de vloer. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met The DJ Company en bevelen ze van harte aan.
Beste John, Bedankt voor jouw mooie recensie. We vinden heldere communicatie heel erg belangrijk, wat fijn te lezen dat je hier zo tevreden over bent. Ook zijn we heel blij dat het feest zo goed van de grond kwam en dat DJ Nik de dansvloer goed heeft weten te vullen. Een geslaagd feest dus, daar doen we het voor! Groeten, Nanda - The DJ Company.
pas 2 weken vóór het feest in contact gekomen met dj company. In eerste instantie een andere dj, maar die moest annuleren. Na gezocht te hebben op google heb ik mijn wensen ingevuld en werd er heel snel contact opgenomen. Vanaf het begin prima communicatie en flexibiliteit. Bij het opbouwen en tijdens het feest was hier eveneens sprake van. Wij en de gasten kijken zeer tevreden terug op dit verjaardagsfeest.
Hai Peter, Wat zijn we blij dat jullie ons 2 weken voor het feest toch gevonden hebben en ons de muziek hebben toevertrouwd voor het 50ste verjaardagsfeest van je vrouw! We hebben zelf ook enorm van genoten van dit gezellige feest. Open en heldere communicatie staat bij ons heel hoog in het vaandel, wat fijn om te lezen dat jullie hier zo tevreden over zijn. Al met al een geslaagd feest, daar worden we allemaal blij van! We hopen dat we in de toekomst nog eens in jullie gezellige café mogen komen draaien. Groeten, Nanda - The DJ Company.
Via internet bij jullie terecht gekomen. Het telefonisch contact was helder en prettig. 3 dagen voor het feest gesproken met dj Rene en dan is het toch even spannend hoe het zal gaan. Rene heeft fantastisch gedraaid, goed ingespeeld op het publiek. Ook kwam hij een aantal x vragen hoe ik het vond en of ik nog wensen had. Er is de hele avond door gedanst op verschillende soorten muziek. Als ik ooit weer een feest geef weet ik waar ik moet zijn!
Goedenavond Sandra, Wat geweldig dat het zo gelopen is. Het telefonisch contact moment vinden wij ook echt belangrijk. Hier leren we elkaar tenslotte nog wat beter kennen en dat werkt uitstekend. Tijdens de avond proberen we altijd goed te polsen of de muziek naar wens én smaak is. Hier gaat het uiteindelijk om. De dansvloer stond vol en er werd heerlijk gedanst: we hebben met jullie mee-genoten! We horen graag van je bij een volgend feestje. Groeten, Yme
Hai Sanny, Bedankt voor je beoordeling en voor de prachtige cijfers. Zo te zien was het een zeer geslaagd feest! Wellicht tot een volgende keer. Groeten, Nanda - The DJ Company.
iedereen heeft genoten op deze avond, voor onszelf heeft Raymond er een onvergetelijke avond van gemaakt. We waren wat vermoeid van de reis op onze lokatie, Bij Skeef, aangekomen, maar door het goede inspelen van Raymond iel deze vermoeidheid heel snel van ons weg. Alle communicatie verliep gestroomlijnd, geen verdere wensen, nog op- of aanmerkingen. perfect geregeld.
Hai Jos, Wauw, wat een prachtige woorden, dankjewel! Wat fijn dat jullie de vermoeidheid niet meer voelden en een onvergetelijke avond hebben gehad. Daar doen we het allemaal voor! Groeten, Nanda - The DJ Company.
Gewoon via Google bij jullie, DJ Company, uitgekomen. Het eerste telefonisch contact was erg vriendelijk, net als de mailtjes en telefonische contacten daarna. Patrick heeft bij ons gedraaid, volgens hem de eerste keer via DJ Company. Echt voor herhaling vatbaar! Wat een vriendelijke DJ! Mijn dochters ( 21-22 jaar) kwamen al na een half uur naar me toe: Mama, wat een leuke DJ en wat een leuke muziek!! Ook de gasten hebben veel complimenten uitgedeeld wat betreft de muziek en de DJ. Waar hebben jullie hem gevonden?? Nou gewoon via internet. ;) Of te wel; TOP!!
Hai Lidwien, Bedankt voor deze prachtige evaluatie! Wat leuk dat Patrick zó in de smaak viel, en dat we er samen zo'n topfeest van hebben gemaakt. Daar doen we het allemaal voor! Groeten, Nanda - The DJ Company
Hoi Kim, Bedankt voor de geweldige cijfers. Het lijkt op het perfecte feestje, hier doen we het voor. Ook namens DJ Micha heel erg bedankt en hopelijk tot een volgende keer! Groeten, Jordi - The DJ Company
Beste Gideon, Bedankt voor de prachtige cijfers! Fijn om te zien dat het feest zo geslaagd was, wij hebben er ook van genoten. Groeten, Nanda - The DJ Company
We hebben een top avond gehad. DJ wist goed in te spelen op de sfeer en wensen van de gasten. Voor ieders wat wils. Goede muziek voor de oudjes en ook de jongeren werden niet vergeten. De dansvloer is de hele avond vol geweest.
Beste Hanny en Ed, Bedankt voor jullie mooie woorden. Fijn om te horen dat jullie zo genoten hebben van jullie fantastische feest. We hebben ervan genoten dat iedereen het zo naar zijn zin heeft gehad en dat de dansvloer zo goed gevuld was. Daar doen we het allemaal voor! Groeten, Nanda - The DJ Company
In overleg met De Dru is alles perfect gecommuniceerd; voor en tijdens het feest. Wij hebben veel complimenten ontvangen over licht, beeld en geluid.
Beste Herm, Heel erg bedankt voor je mooie evaluatie. Wij hechten heel veel waarde aan een goede communicatie, fijn om te lezen dat dit bij jullie zo goed is verlopen. Wat leuk dat jullie gasten ook zo enthousiast waren. Wellicht tot een volgende keer! Groeten, Nanda - The DJ Company
Wij kozen voor jullie nadat we op internet rond gesnuffelt hadden. En wat een goede keuze was dat! We hebben echt een top avond gehad! Frans heeft goed naar onze wensen geluisterd en perfect ingespeeld op het publiek. Vanaf het 1ste moment werd er gedanst en de dansvloer is tot het einde van de avond gevuld gebleven! We hebben ook veel complimenten gekregen over de dj en uiteraard hebben wij jullie naam aan iedereen doorgegeven!! Wij hebben van begin tot eind genoten! Bedankt Frans en DJ Company
Beste Miriam, Bedankt voor je prachtige evaluatie. Alleen maar tienen, we worden er haast verlegen van... Wat fijn dat iedereen zo genoten heeft en dat jullie een topfeest hebben gehad, daar doen we het allemaal voor! Groeten, Nanda - The DJ Company
Goede intake door de DJ company. Alles tijdig en helder gedaan. Op de avond zelf werd goed rekening gehouden met de sfeer en speelde DJ goed in op verzoeknummers. Kortom professioneel en gewoon goed gedaan.
Beste Bauke, Bedankt voor je mooie evaluatie. Fijn dat het voortraject goed is bevallen, en dat we op de avond zelf de sfeer goed hebben gelezen en er zo een prachtig feest van hebben gemaakt. Daar worden we heel erg blij van! Groeten, Nanda - The DJ Company
Top service, top feest!
Beste Petra, Wauw, wat een prachtige cijfers, bedankt! Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en het topfeest. Graag tot een volgende keer! Groeten, Nanda - The DJ Company
Resturant Kronenburg
Dear Ramon, Thanks for the nice review. We're glad that you enjoyed it so much! Best regards, Yme - The DJ Company (klant is Engelstalig)
Het was goed geregeld en er communinicatie gedaan en werd ook gedraaid het was een prima feest
Beste heer/mevrouw van Lent, Bedankt voor de mooie woorden en super cijfers. Goed om te horen dat de communicatie zowel met ons als met de dj fijn is verlopen. Dit heeft mede bijgedragen aan een mooi feest. Hopelijk tot een volgende keer! Groeten, Jordi - The DJ Company
Wij waren erg blij met DJ Jozua op ons 50e verjaardagsfeest dat plaatsvond op Oudjaarsavond. Ruim voor het feest hebben we meerdere malen contact met hem gehad en uitgebreid onze muzikale wensen (en andere praktische zaken) besproken. Die bleken heel goed te matchen met zijn eigen smaak. Hij heeft er een topfeest van gemaakt! Alle gasten waren erg enthousiast. Hij stond open voor alle verzoeken van de gasten, er was voor degenen die dat wilden voldoende gelegenheid om te kletsen en vooral heeft hij de dansvloer vrijwel permanent helemaal vol gekregen. Ook een last minute wijziging van de locatie verliep zonder problemen. Zeker een aanrader! En dit alles is prima begeleid door de DJ Company. Duidelijke afspraken en heldere, vriendelijke communicatie.
Beste René, geweldig om te horen dat dj Jozua een perfecte match en balans tussen jullie wensen heeft gemaakt. Mede hierdoor heeft dit geresulteerd in een fantastisch feest. Ook fijn dat hij snel heeft kunnen schakelen. Last minute wijzigingen komen nog weleens voor namelijk. Kortom het was een mooie avond en jullie bedankt voor de fijne samenwerking. Het allerbeste voor 2017 en hopelijk tot ziens! Groeten, Jordi - The DJ Company
Beste Petra en Ronald, Kort maar krachtig en fantastisch om te horen. Heel erg bedankt voor de beoordeling. Hele fijne dagen en een muzikaal 2017! Groeten, Jordi - The DJ Company
Via Internet de DJ company gevonden. Communicatie vooraf verliep erg soepel, makkelijk ook de webfunctie om vooraf muziek keuzes etc. aan te geven. Twee dagen voor ons kerstfeest nam de betreffende DJ persoonlijk contact op om de laatste details door te spreken. Tijdens het kerstfeest wist de DJ goed in te spelen op de stemming onder het personeel, wat resulteerde in een goede en uitbundig gevulde dansvloer. Al met al een perfect feest, volgend jaar doen we zeker weer een beroep op de DJ company!
Beste Mark, Heel erg bedankt voor je beoordeling. Fijn dat onze manier van communiceren goed bevalt. Het online wensenformulier is doorgaans de basis van een goed feest. Super dat je dit ook zo ervaren hebt. Dit blijkt wel uit de goed gevulde dansvloer. Fijne feestdagen en tot volgend jaar! Groeten, Jordi - The DJ Company
Schweitzerlaan 2
9728NP Groningen