Wij hebben gereserveerd bij de dj company voor ons trouwfeest maar toen we erachter kwamen dat we hetzelfde dj bedrijf hadden als mijn schoonzusje en zwager hebben mijn schoonzusje en ik beide aangegeven dat we een andere dj wilden zodat beide feesten, die 2 weken na elkaar waren gepland op dezelfde locatie, toch duidelijk verschillend zouden zijn. Helaas heeft de dj company hier niet naar geluisterd en heeft dezelfde dj laten inplannen en hier kwamen wij 2 weken van tevoren achter op het feest van schoonzus en zwager. Wij hebben hierna meteen contact opgenomen met de dj company maar zij wilden/konden dit helaas niet meer veranderen. Ik kan niet goed begrijpen waarom dit niet kon omdat ze ook een backup dj hebben. De dj in kwestie moet natuurlijk ook nog betaald worden en dat kost geld. Als ze meteen onze wens hierin hadden opgeschreven en een andere dj hadden ingepland wad er niets aaan de hand geweest. Maarja.. dat was jammer. We hadden sowieso erg pech met ons trouwfeest want inze buitenlocatie is door het noodweer helemaal vernield. Tent kapot gewaaid en tot de enkels in de modder dus we hebben last minute nog een binnenlocatie moeten vinden dus het moest maar in een buurthuis. Gelukkig was het alsnog een mooi feest en de mensen hebben genoten. Ook van de dj hoor! Die deed zn best!
Beste Judith, Bedankt voor jouw evaluatie. Helaas was het voor ons qua planning niet mogelijk om een andere DJ in te zetten, onze excuses hiervoor. We zullen hier in de toekomst beter op letten en proberen te anticiperen op dergelijke wensen. Gelukkig heeft dit het feest niet negatief beïnvloed en heeft DJ Albert ook bij jullie een mooi optreden neergezet. Wat ontzettend jammer dat jullie dag zo in het water is gevallen, en daardoor niet helemaal verliep zoals jullie van tevoren voor ogen hadden. Wat fijn dat jullie last-minute toch nog een binnenlocatie hebben kunnen vinden. We zijn heel blij te lezen dat jullie alsnog een mooi feest hebben gehad en dat jullie en jullie gasten hebben genoten. Uiteindelijk is dat toch het belangrijkst op je trouwdag! Groeten, Nanda - The DJ Company.
Toen wij spontaan besloten op korte termijn een goed feest te geven in ons stamcafe, was dat best een uitdaging... Weinig voorbereidingstijd en een zeer divers gezelschap: zowel zakelijk als prive en in leeftijd varierend tussen 20 en 65 jaar. Wij hadden maar één doel voor ogen : dansen met onze dierbaren en toasten op het leven! Vanaf het eerste contact met de DJ Company waren wij gerust! Jullie hebben het direct doelgericht opgepakt met heldere communicatie, een efficiente werkwijze, strakke organisatie en zonder verrassingen achteraf! Een week van tevoren direct contact met de DJ is echt super! En op de avond zelf ging het dak eraf! Jong en oud heeft de heupen los geschud, Precies zoals we op het oog hadden. Tot het einde toe de dansvloer vol. Superdank voor een top-avond!
Hoi Karin, bedankt voor je uitgebreide reactie en prachtige review. Kan me voorstellen dat het spannend is om op korte termijn toch voor een dj te kiezen. Gelukkig is alles goed gekomen en hebben we aan de wensen voldaan. We kunnen altijd snel schakelen! Super dat zowel jong als oud lekker hebben gedanst. Dat is ons einddoel en dat hebben we samen bereikt. Nogmaals bedankt en hopelijk tot bij een volgend feestje. Groeten, Jordi - The DJ Company
Via internet terecht gekomen bij DJ compagnie. Feest gegeven ter eren van 50ste verjaardag. Direct goed contact en erg persoonlijk. DJ speelde geweldig op onze wensen in, en kwam met een super oplossing toen de installatie van de uitbater het bij een stukje liet afweten. Barry bedankt voor een TOP AVOND!! ook namens alle gasten, alleen maar positieve reacties gehad. Zelfs van de jongelui.
Beste Monique, Wat fijn om te horen dat jullie een top avond hebben gehad. Inspelen op de sfeer is belangrijk maar kan ook lastig zijn. Gelukkig hebben we ons goed aan weten te passen en heeft dit tot een swingende avond geleid. Ook namens DJ Barry, bedankt voor een super avond! Groeten, Jordi - The DJ Company
Keuze voor The DJ Company gemaakt door reviews. Alle reviews die we vonden waren goed en de prijzen waren ook prima. Na het invullen van het offerteformulier op de site vrijwel direct (volgens mij was het zaterdag- of zondagavond) gebeld met een prijs, die uitstekend was en waarop we dan ook direct akkoord gaven. Bleek een uitstekende keuze. Vooraf een prima formulier ingevuld met onze wensen. Hierbij voldoende ruimte om alle wensen op te geven. We werden overal van op de hoogte gehouden via SMS en e-mail. Ideaal. Vooraf het nummer gekregen van de DJ. DJ Barry zou bij ons komen draaien. Telefonisch even wat lastiger bereikbaar, maar ik kon gewoon via Whatsapp contact krijgen met Barry. Eigenlijk was alles al ingevuld op het formulier, alleen nog een laatste vraag over de opbouw. Barry was prima op tijd. Alles was mooi op tijd opgebouwd. Barry zelf is heel vriendelijk en aardig, en bleek een uitstekende DJ. Wij moesten in het formulier een aantal voorkeursnummers opgeven, maar het belangrijkste is natuurlijk om te kijken waar de gasten het best op reageren. Iets wat Barry prima deed. Ook de vele verzoekjes van de gasten waren geen probleem. Voor de kinderen wat nummers gedraaid, wat hedendaagse top 40 nummers maar het ging van jaren 80 naar happy hardcore. Super dus. We kregen van de gasten zelfs nog complimenten voor de DJ. Interactie met de gasten was prima. Barry sloot ook prima af. Hij heeft zelfs nog een kwartiertje langer gedraaid dan afgesproken, om het feest goed af te sluiten. Wij zijn dus erg blij met onze keuze voor The DJ Company.
Hoi Jordi, heel erg bedankt voor je mooie woorden en fijn dat je moeite hebt genomen. Super leuk om te lezen. We vinden het eerste contact altijd belangrijk en fijn dat jullie dit ook zo hebben ervaren. Communicatie is de basis voor een goed feest en zo blijkt! Geweldig dat DJ Barry het onderste uit de kast heeft gehaald en ook rekening met de kinderen heeft gehouden. Dat we wat langer door hebben gedraaid zegt genoeg over jullie feest. Top! Ook namens Barry, bedankt en hopelijk tot een volgende keer. Groeten, Jordi - The DJ Company
Een paar dingen in het begin niet helemaal duidelijk wie er komt draaien. Maar na een goed telefoon gesprek en heldere communicatie hierover, maakte dat achteraf helemaal niets uit. We hebben een TOP FEEST gehad! Dank je wel DJ Ronald
Hai Hester, Fijn dat het gelukt is om ook hier een evaluatie te plaatsen, we zijn er erg blij mee. Dankjewel! Wat fijn dat jullie een topfeest hebben gehad en dat wij daaraan hebben kunnen bijdragen. Groetjes, uiteraard ook namens DJ Ronald! Nanda - The DJ Company
De hele avond was in 1 woord GEWELDIG! We hebben de dj company via internet gevonden en heb vanaf het begin af aan goed contact gehad met jullie. Wij hebben dj Barry gehad op ons feest, en hij was echt super! Hij heeft er echt een feest van gemaakt. Mocht er in de toekomst weer een feestje gevierd worden dan zeker weer met dj Barry.
Hoi Huub, bedankt voor je fantastische review. Super fijn om te horen dat het een geweldig feest was. Barry heeft alles uit de kast gehaald om aan jullie wensen te voldoen en dat is kennelijk gelukt. We houden ons aanbevolen voor een volgende keer. Groeten, Jordi - The DJ Company
DJ Barry is een uitstekend DJ die goed inspeelt op de vraag van de gasten. Ook de samenwerking met DJ Sven verliep prima. Wij hebben er van genoten.
Hoi Dennis, Bedankt voor de mooie cijfers! Fijn dat alles zo goed is bevallen. Groeten, Yme - The DJ Company
We hebben genoten van de muziek en goed gefeest en gedanst. De dj was vriendelijk , en bracht alles heel leuk. Van het opbouwen hebben we niks van gemerkt ondanks dat al onze gasten er waren en dat was heel fijn. Kort om heel goed gedraaid .
Beste Kirsten, Bedankt voor jouw mooie woorden en cijfers. Wat fijn te lezen dat jullie niet gemerkt hebben dat we aan het opbouwen waren, we proberen dit altijd zo stilletjes mogelijk te doen en niemand tot last te zijn. Geweldig om te lezen dat jullie dit ook daadwerkelijk zo hebben ervaren! Op jullie feest is er lekker veel gedanst, daar gaat ons DJ-hart altijd sneller van kloppen. Bedankt voor de gezelligheid! Groeten, Nanda - The DJ Company
In 1 woord perfect. Comunicatie, sfeer, muziek, en DJ. Alles was gewoon goed. Niks anders van te maken. Bedankt hiervoor!
Comunicatie vooraf was geweldig! Alles was duidelijk en optijd. Was geen zorg voor ons Avond zelf: Set stond ruim optijd en de dj stelde zich netjes voor. De dj speelde perfect in op de sfeer van de zaal. Verzoekjes werden snel gespeeld en er werd alles gedraaid wat van te voren hadden aangegeven. Einde verliep soepel en strak! Harstike bedankt namens ons.!!! We konden geen betere keus maken.
Hai Mark, Bedankt voor jouw prachtige woorden en cijfers. We vinden het heel fijn om te lezen dat de communicatie vooraf zo goed is bevallen. Dit staat hoog in het vaandel bij ons, dus we zijn hier heel blij mee! Super dat we jullie hebben kunnen ontzorgen, en dat jullie een heerlijk feest hebben gehad. We hebben er zelf ook heel erg van genoten! Groeten, uiteraard ook namens DJ Dennis! Nanda - The DJ Company
Was een topdag!!
Hoi Miranda, Alleen maar tienen... Wauw, dankjewel! Wat super om te lezen dat jullie trouwdag een topdag is geweest. We zijn heel blij dat we daar deel van hebben mogen uitmaken! Groeten, Nanda - The DJ Company
Het was best spannend of ons feest echt een feestje zou worden omdat wij het feest direct aansluitend na de ceremonie hebben gehouden dus van 15:30-19:30 uur. Dankzij de DJ ging iedereen helemaal uit zijn dak en was het feest geweldig. Ik heb zelf ook heerlijk gedanst.
Hai Judith, Dankjewel voor jouw mooie woorden en cijfers. Wat ontzettend leuk dat iedereen helemaal uit zijn dak is gegaan en jullie een geweldig feest hebben gehad, ook op dit wat vroegere tijdstip. Groeten, Nanda - The DJ Company
Beste Mark, Heel erg bedankt voor deze mooie cijfers, we zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan een beregezellig feest op jullie grote dag! Groeten, Nanda - The DJ Company
Na het zien van een online advertentie van "The DJ company" een gratis offerte aangevraagd. Al snel werd er contact met ons opgenomen en werden eventuele wensen doorgesproken, zeer vriendelijk te woord gestaan door Tette. Wij kregen een prachtige prijs te horen waarna wij direct mee akkoord gingen. De DJ (DJ Jordy) heeft ondanks de hitte buiten iedereen de dansvloer opgekregen!!! tijdens en na het feest bijzonder veel complimenten gehad over de muziek keuze van de DJ. Alle verzoeknummers hebben we gehoord, en ook een aantal verzoekjes van de gasten konden worden gedraaid. communicatie voor, tijdens en na het feest was super! bellen SMS'en en WhatdAppen was mogelijk met onze DJ. Alles liep op rolletjes waardoor wij een onbezorgde avond hadden. Nogmaals dank, Emiel
Hoi Emiel, Wat een prachtige evaluatie, bedankt! Wat fijn dat alles zo goed aansloot. De verzoeknummers vinden we erg belangrijk en proberen we dan ook altijd te draaien. We kijken terug op een prachtig feest met jullie. Groeten Yme - The DJ Company
Wij vonden de muziek en lichtshow precies zoals wij het wilden. Voor de oudere gasten was de muziek iets te luid. De communicatie met de company was prima en met een snelle reactie. Super feest gehad!
Goedenavond Matthieu en Tanja, Bedankt voor jullie evaluatie en fijn dat jullie genoten hebben. De lichtshow hebben we veel tijd in gestoken in de loop der jaren en werkt altijd goed. Mijn excuses voor het volume. Dit had anders gemoeten en gaan we beter op letten. De kwaliteit van de muziek ligt in de kwaliteit van de apparatuur en niet zozeer het volume. Bedankt voor de feedback. Groeten, Yme - The DJ Company
We kregen de tip van take 2, het strandpaviljoen. We hebben en super leuke dans avond gehad. De gasten vonden het ook erg gezellig en ze vonden het leuk dat ze een plaatje mochten aanvragen. De diversiteit van de muziek soorten was super leuk en de dj kon daar erg goed een afweging in maken. We hebben met de dj van te voren contact gehad wat erg goed is verlopen. Zelfs onze ceremoniemeesters hebben contact kunnen hebben met de dj, wat erg leuk was voor een verrassing voor ons.
Hoi Mariska, Gelukkig heeft de tip van Take 2 goed uitgepakt. Super goed om te horen! Fijn dat we leuk hebben ingespeeld op de sfeer en diversiteit in de muziek ligt hier van in het verlengde. Uiteraard hebben we vaker contact met ceremoniemeesters, helemaal als het om verassingen gaat. Top! Ook namens DJ Rene heel erg bedankt! Groeten, Jordi - The DJ Company
Door op internet te zoeken kwamen we bij jullie reviews en die waren zeer goed. Goede naam + prijsverhouding gaf ons de doorslag om jullie te benaderen. Onze ervaring is hetzelfde als in de reviews, goede service, top installatie. Het duurde even voordat de gasten op de dansvloer kwamen, maar eenmaal op de dansvloer werd er flink gedanst. De DJ wist hier ook goed op in te spelen qua muziekkeuze. De reactie's van de gasten waren heel enthousiast en hebben een geweldige avond gehad. Wij hebben zelf een top avond gehad, precies zoals we ons hadden voorgesteld. Hiervoor onze hartelijke dank!! We zullen jullie zeker aanbevelen!!
Hallo Betty, Wat fijn dat de prijs- en kwaliteitverhouding aanspreekt. Hier doen we ons best voor en het resultaat mocht er zijn. Super! Helaas duurt het soms even om de sfeer erin te krijgen maar gelukkig is het helemaal goed gekomen. Jullie ook bedankt en tot een volgende keer! Groeten, Jordi - The DJ Company
Het was een perfecte avond met de perfecte dj . Alles was supper goed geregeld en de muziek was perfect . De volgende keer dat ik een feesje geef wil ik dezelfde dj iedereen die er was op het feest sprak ook vol lof over de dj
Hoi Sanne, Geweldig dat zowel jullie als de gasten vol lof over ons zijn. Hier doen we het voor en houden we ons zeker aanbevolen bij een volgend feestje. Ook namens de DJ, heel erg bedankt! Groeten, Jordi - The DJ Company
De recentie voor jullie waren voor ons doorslag gevend. De communicatie tussen ons was zeer goed. Wat jullie beloofde is en werd ook waar gemaakt. Top! Communiactie met de DJ was ook zeer goed. Er was een vrouw die onwel was geworden en werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hier speelde de DJ zeer goed op in door de muziek even stil te leggen. Na de vrouw weg was pakte hij het feest op een zeer professionele wijze weer op en de sfeer kwam er weer goed in. De DJ zorgde er voor dat iedereen de hele avond gezellig aan het dansen en zingen waren. Top muziek! De gasten gingen allemaal uit hun dak. Toen we moesten stoppen wilde ze nog wel een uurtje doorgaan. Top DJ! Ik genoot van alles. Als de muziek goed is kan een feest niet meer stuk. De service van jullie en DJ kan ik alleen lof over spreken. Bij jullie een DJ boeken is voor herhaling vatbaar.
Beste Jack, Bedankt voor je mooie bericht. Fijn dat we aan jullie verwachtingen hebben voldaan. Voor ons is het ook altijd even spannend. Vervelend van die mevrouw en lijkt me het logisch dat we hier rekening mee houden. Hopelijk gaat alles inmiddels goed. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking en we zien elkaar op een volgend feest. Groeten, Jordi - The DJ Company
Via de witte holenvoet werd DJ company als huis DJ voorgesteld. Vanaf het begin verliep de communicatie prima. Ook was het fijn om via de site onze gegevens achter te laten. Ik heb heerlijk gedanst en de gasten vonden het feest erg leuk. Bedankt voor het gezellig maken van het feest.
Hallo Peter, Heel erg bedankt voor je review. Leuk dat je via de Witte Hollevoet bij ons terecht bent gekomen. Toplocatie waar we vaker komen. Een prima ingrediënt om er een samen een fantastisch feest van te maken! Gelukkig hebben jullie dit ook zo ervaren. Groeten, Jordi - The DJ Company
Via internet op jullie site gekomen en de verhalen en ervaringen waren goed en spraken ons aan. Bij eerder contact een heel erg goed gevoel overgehouden en besloten jullie op ons feest te laten komen. Hiervan hebben we geen enkele seconde spijt gehad. We baalden zelfs dat het al klaar was! Wij zouden jullie zeker bij anderen aanbevelen en bij ons volgende feest, staan jullie bovenaan de lijst! De DJ was duidelijk vooraf in het contact. Ze vertelde haar visie duidelijk en kon goed met onze wensen overweg. Ze speelde onwijs goed in op de momenten tijdens ons feest en stond open voor inbreng van de groep. Ze heeft de hele groep genodigden laten dansen en feesten! Wij kregen zelf ook van gasten de vraag wie jullie zijn en hoe wij aan haar gekomen zijn. Hierbij naar jullie verwezen. Ook vaak gehoord dat de muziek keuze onwijs goed was en dat er voor iedereen muziek tussen zat. Het was echt alleen maar genieten. Wij hebben de avond van ons leven gehad en zien uit naar de volgende samenwerking/ontmoeting met jullie!
Hoi Jesper, Wat een geweldig mooie woorden en heel erg leuk om te lezen. We doen altijd ons uiterste best en het resultaat mag er wezen. Helaas komt aan alles goeds een eind, maar hopelijk mogen we snel weer eens van dienst zijn. Dan doen we het dunnetjes over! Groeten, Jordi - The DJ Company
Door omstandigheden moesten wij nog laat op zoek naar een DJ. Via de website kwamen we uit bij The DJ Company. Na het eerste contact via de website werden we dezelfde dag nog benaderd en is de service tot en met het feest uitstekend geweest. De DJ was zeer vriendelijk en punctueel. De muziek was, na overleg, geheel naar wens. Ik kan de The DJ Company zeker aanbevelen!
Hallo Tjeerd, We zijn heel blij dat we op deze wat kortere termijn toch op jouw verjaardagsfeest konden komen draaien! Fijn dat je de communicatie en service zo positief hebt ervaren, en dat ook de muziek op jouw feest naar wens is geweest. Bedankt voor jouw prachtige recensie en dito cijfers! Groetjes, Nanda - The DJ Company
Wij hebben gekozen voor de DJ company na een persoonlijke tip en op basis van de goede ervaringen van andere klanten. De DJ company gaat voor maximale ontzorging en dat doen ze uitstekend. De avond zelf heeft onze DJ perfect geregeld, hij was heel flexibel toen we vroegen om eea aan te passen aan de opstelling om wat meer geluid in een andere ruimte te krijgen, hij bleef heel relaxed toen de stroom even uitviel. De muziek heeft hij prima opgebouwd, rustige start en later op de avond stond de dansvloer goed vol. Onze voorkeuren heeft hij ook prima opgepikt. Kortom: het was een topavond en we zijn zeer tevreden over DJ Rick en de DJ company. Dank!
Beste Andre, Bedankt voor deze prachtige evaluatie. We proberen er inderdaad alles aan te doen om onze klanten volledig te ontzorgen, geweldig om te lezen dat jullie dit ook zo hebben ervaren. Fijn dat we hebben kunnen bijdragen aan een topfeest op jullie grote dag! Groeten, Nanda - The DJ Company
We hebben een onwijs leuk feest gehad!! De sfeer was goed en de DJ was top!! Onze eigen DJ die bij ons feest zou komen draaien was ziek, we werden netjes gebeld van tevoren dat er iemand anders zou komen! Allemaal super goed geregeld!
Besta Sandra, Bedankt voor het invullen van deze recensie en voor de prachtige cijfers! Gelukkig heb je bij ons altijd de garantie dat er een DJ komt, ook als er eens een keer een DJ uitvalt door bijvoorbeeld ziekte. Fijn dat we alles zo goed voor jullie hebben kunnen regelen en dat jullie mede daardoor een onwijs leuk feest hebben gehad! Groeten, Nanda - The DJ Company
Hai Frank, Bedankt voor deze prachtige cijfers, van Adeline kregen we ook al zo'n prachtige evaluatie. We hebben zelf ook enorm van jullie mooie en gezellige feest genoten! Groeten, Nanda - The DJ Company
Schweitzerlaan 2
9728NP Groningen