5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Rene (de DJ) had heel goed naar onze wensen geluisterd, volgens mij zijn al onze gasten wel aan het dansen geweest wat heel knap is aangezien de jongste 1 en de oudste in de 80 is.

• Naam feestlocatie: Beachclub Eemhof
  • Voornaam DJ: Rene
  • Dag 12
  • Maand Mei

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben jullie gevonden via internet. Er is alleen maar gedanst, dit komt ook omdat onze verzoeken aan Barry ook werden uitgevoerd, het was voor iedereen een geweldig feest. Onze gasten vonden het een ouderwets gezellig feest. Wij genoten het meest van dat niemand wist dat wij s middags getrouwd waren, en onze kleindochters hebben opgetreden, de oudste van vijf mocht Barry meehelpen die hebben elkaar helemaal gevonden deze avond zo lief om te zien. Service was prima, communicatie was prima, Barry heeft ons netjes gebeld paar dagen vooraf, over wat de wensen waren en of hij nog ergens rekening mee moest houden. In een woord "geweldig"

• Naam feestlocatie: t'Manneke
  • Voornaam DJ: Barry
  • Dag 28

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor het eerst een feest gegeven..dan moet je op zoek naar een DJ.. via Google bij jullie uit gekomen en geen spijt van. Van eerste contact tot de uiteindelijke uitvoering waren prettig en gaf vertrouwen. Vooral ook het contact met de DJ die onze wensen (opbouwend met veel verschillende soorten muziek) prima vervulde in verwerkte in de avond.. Hierdoor is ons feest een TOP feest geworden waar nu nog over gepraat wordt... thanks

• Naam feestlocatie: Gieling
  • Voornaam DJ: Joshua
  • Dag 14

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gekozen voor jullie omdat ik voor een ander feest ook jullie heb geboekt, deze is pas in augustus. Het duurde even voordat de gasten allemaal op de dansvloer waren, maar er werd wel constant gedanst. Lichtset was goed. Communicatie was prima, vooraf doorgesproken en tijdens de opbouw.

• Selecteer jouw type feest: Bedrijfsfeest

• Naam feestlocatie: De Villa
  • Voornaam DJ: Ronald
  • Dag 20

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De dj was op tijd en heeft zijn muziek dan ook toegesplitst op de doelgroep. Het was een super leuke avond mede dankzij de dj!! Onze complimenten!! Voor herhaling vatbaar.

• Selecteer jouw type feest: Schoolfeest
  • Naam feestlocatie: Rucphen
  • Voornaam DJ: Axl
  • Dag 20

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben jullie naam via de locatie doorgegeven gekregen en dat was een succes. Gasten hebben het erg leuk gevonden en ook ik was zeer tevreden! Ik kijk met veel plezier terug naar mijn 50ste verjaardag die ik met veel vrienden en familie op een mooie locatie heb gevierd. De DJ en muziek had ik niet willen missen. Het was de finishing touch. Heerlijk om kort de wensen te kunnen voorbespreken en de avond zelf lekker te kunnen genieten. Service en communicatie zijn perfect. Lichtset was zeer sfeervol en ... er is gedanst! Superdank voor jullie bijdrage aan een zeer geslaagde avond (die smaakt naar meer....). Ik kan niet wachten tot een volgende gelegenheid!

• Naam feestlocatie: Proef en Meer
  • Voornaam DJ: Danny
  • Dag 25
  • Maand November

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie ambiance weten te creëren door de juiste verlichting en muziek in te zetten. DJ had goed contact met de gasten en wist hier goed op in te spelen. Heel veel super positieve reacties gehad van de gasten. o.a. het feest was 10x beter dan vorig jaar (toen geen gebruik gemaakt van The DJ-Company). Voor herhaling vatbaar !

• Selecteer jouw type feest: Bedrijfsfeest
  • Naam feestlocatie: Het Kruithuis
  • Dag 15

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou Vincent zo weer kiezen voor ons volgende feest!! Goede muziek, lekkere sfeer en heel belangrijk, hij had er zelf ook heel veel plezier in! We waren niet zo'n grote groep, maar dat was helemaal geen probleem...iedereen heeft de hele avond lekker gedanst. Super veel complimenten gehad.

• Naam feestlocatie: Nice! Zaal
  • Voornaam DJ: Vincent

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voor het feest op ons kerstgala was ik op zoek naar een leuke DJ. Via Google kwam ik terecht bij the DJ company. Ik besloot om een gok te wagen en vulde het formulier in. Hierna werd al heel snel contact gezocht om de details van mijn aanvraag te bespreken. De communicatie van The DJ company is goed, snel en zeer professioneel. Op de avond zelf was de samenwerking met de DJ erg prettig. Toen eenmaal het feest begon was iedereen super enthousiast en hebben mensen enorm genoten Als verantwoordelijke voor de organisatie van het gala heb ik het hele traject als bijzonder prettig ervaren en heb ik mij geen seconde druk meer hoeven maken over de muziek voor de avond. Met andere woorden, een dikke aanrader!

• Naam feestlocatie: Zonheuvelgroep
  • Voornaam DJ: Danny

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was TOP een echte aanrader

• Selecteer jouw type feest: Jubileumfeest
  • Naam feestlocatie: KORENBEURS

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op zeer korte termijn nog een dj kunnen regelen via de djcompany super goede service. Op het feest zelf stond de dj al gereed, Ronald heeft mooi op de sfeer ingespeeld en ik heb lekker uit mijn dak kunnen gaan op de dansvloer! Ook de gasten vonden het erg gezellig. Ga de organisatie/dj zeker aanbevelen!

• Naam feestlocatie: Pitch en put
  • Voornaam DJ: Ronald

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ronduit GENANT, ik heb een hoop dj-s in mn leven gezien en gehoord, en deze was zo ver beneden alle peil, heb er gewoon geen woorden voor. 80s dansmuziek....hoe moeilijk kan dat zijn?! Geen enkel verzoek nummer, DJ had niks, kon niks vinden, draaide zelfs geen verzoeken. We moesten zelf ingrijpen, gasten hebben zelf een playlist moeten maken. Ben belazerd, en mn feest is verziekt, bedankt!

• Naam feestlocatie: t Blauwe theehuis
  • Voornaam DJ: Dick

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een erg leuk feest geworden, waarin lekker gedanst is. En waarop ik alleen maar leuke reacties heb gehad van de gasten. Ik was vooral verbaasd dat het de DJ lukte om (bijna) alle verzoeknummers te draaien. Dit omdat mijn Belgische gasten om specifieke dansen (Hucklebuck) vroegen. Ik was verbaasd dat dit bij de DJ bekend was en dat hij het ook nog bij zich had. En het leukste hierbij waren de gezichten van mijn collega's die dit dansje niet kenden en waarvan sommige uiteindelijk toch ook een poging gingen wagen. Anke

• Naam feestlocatie: Tolhuis
  • Dag 26

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik koos voor jullie vanwege de klantvriendelijkheid die jullie toonden nadat ik een offerteverzoek had gedaan. Jullie zochten persoonlijk contact en dat ervaarde ik als heel prettig. Sowieso was het contact heel prettig, dus vandaar... Ik heb heerlijk gedanst. En ook alle tieners die op mijn feest waren hebben zich goed uit kunnen sloven! De lichtshow vond ik erg leuk. Dat bracht wel extra sfeer! De DJ heeft het super gedaan! Hij speelde goed op alles in, hij lachte veel en straalde uit dat hij het ook naar de zin had. Dat heeft toch ook weer z'n uitwerking op de gasten. Kortom, alles voldeed aan mijn verwachtingen en heb ik, mede dankzij de inspanningen van de DJ, een hele leuke avond gehad! Ik zou jullie zéker aanbevelen bij anderen en dat ook doen als de situatie daar ooit om vraagt! Grz Danny

• Naam feestlocatie: Wings Food & Drinks
  • Dag 21

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben voor de DJ Company gekozen door de vele lovende recensies, en deze waren niet gelogen, zoals we zelf hebben mogen ervaren. Wat een topfeest hebben we gehad, mede door de DJ. De DJ heeft goed zijn huiswerk gedaan, door feilloos aan te voelen wat we wilden horen, zowel voor, tijdens als na het diner. Iedereen heeft zich prima vermaakt door de muziekkeuze en draaistijl, waardoor iedereen heeft genoten. We hebben zelfs een navraag gehad van een goede vriendin van ons, die jullie wellicht zou willen inhuren, dus dat zegt al genoeg. .-) We kijken dan ook met een grote glimlach terug op de hele dag. We willen ook onze complimenten geven hoe alles vooraf is verlopen. duidelijk en klantvriendelijk en meedenkend. DJ Company: jullie hebben van tevoren aangegeven dat jullie mond-op-mond-reclame belangrijk vinden, nou laat ons bij deze zeggen: we hebben niets dan lof voor jullie, zowel als DJ, als de professionaliteit waarmee jullie te werk gaan! Het was helemaal top! Danny & Sua Maria

• Naam feestlocatie: De Raedtskelder
  • Voornaam DJ: Dick
  • Dag 25

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben via internet bij jullie terecht gekomen. Na het eerste contact is alles in een versnelling gegaan. Er is heerlijk gedanst, door ons in bijzonder. Iedereen die geweest is had zeer lovende woorden. An onze wensen (ja zelfs die van onze 7 jarige dochter) is voldaan. Ook verzoekjes waren geen probleem. De communicatie is van begin tot eind hetlemaal top geweest. Dat gaf ons een goed gevoel. Spannend blijft het altijd wel. Service was ook zeker prima te noemen. Mochten we ooit weer een feestje organiseren, zijn jullie zeker van de partij.

• Naam feestlocatie: D'n Boerderij
  • Voornaam DJ: Rene

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service, en snel/goed berijkbaar, DJ via whatsapp Het was een leuke avond, vollop gedanst (en dat voor een Abraham :-) ) iedereen vond het een sfeervol prachfeest, mede door de DJ, Albert Voor herhaling vatbaar

• Naam feestlocatie: Kasteel
  • Voornaam DJ: Albert

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende service en pluspunten zijn iig dat je altijd een vervangende DJ heb, mocht degene die bij jouw komt draaien toch onverhoopt niet kunnen. Top service dus 😀

• Naam feestlocatie: Lockhorst
  • Voornaam DJ: Jozua

Super feestje gezellig

• Naam feestlocatie: Boemerang
  • Dag 8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor het feest van onze 18 jarige dochter zochten we een DJ die een brede leeftijdsgroep (12-75 jaar), met verschillende muziekvoorkeuren, op de dansvloer kon krijgen. Dat is meer dan gelukt. Wat hebben we genoten! Rick heeft vooraf telefonisch geinformeerd naar onze wensen en was rustig aanwezig. Hij heeft de aanwezige groep goed aangevoeld en ter plaatse oog en oor gehad voor de sfeer van de avond. Muziekstijlen van de jaren 70 tot nu kwamen voorbij. De opbouw was prima. Voor ieder wat wils. Het enthousiasme was groot en iedereen heeft een mooie avond gehad. Wij zijn een fantastische herinnering rijker met dank aan de DJ Company.

• Selecteer jouw type feest: Verjaardagsfeest
  • Naam feestlocatie: Spijkerman eten en drinken
  • Voornaam DJ: Rick
  • Dag 8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb jullie gevonden door een zoekopdracht op internet en de uitstraling, sfeer en de teksten op de website spraken mij aan. Ik vind de aanpak van professionaliteit getuigen. Vanaf de intake t/m deze evaluatie. Ik ben zelf gewend ook zo te werken met klanten en denk dat jullie de goede werkwijze te pakken hebben. Alert reageren, klantgericht en toegankelijk. De avond is goed opgebouwd en de DJ heeft zeker rekening gehouden met de muziekvoorkeuren die ik heb aangegeven. Ik kon dat niet laten omdat ik bijna 40 jaar geleden zelf ook draaide. De DJ speelde goed op de omstandigheden in met een passendemuziekkeuze. De combinatie van een goede accommodatie, lekkere hapjes tijdens het walking dinner en daarna de voetjes van de vloer is iedereen goed bevallen. Ik kijk terug op een memorabele avond.

• Service en communicatie rondom feest
  • Naam feestlocatie: Rest. Hanninkshof (oranjerie)
  • Voornaam DJ: Roy
  • Dag 1
  • Maand Juli

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een prima feest geweest en er is lekker veel gedanst, tot sluitingstijd aan toe. DJ deed het prima. Hebben hem ook nog even geholpen met een eigen collectie, waardoor de stemming goed vastgehouden kon worden. Vriendelijke vent , die DJ! Vriendelijke groet, Hans en Marja.

• Naam feestlocatie: Apollo Hotel Amsterdam
  • Dag 10
  • Maand Augustus

4 sterren: goede service, goed behandeld

De DJ was voor ons de juiste man voor ons feest. Hij heeft onze muziekwensen en de opbouw van de avond erg goed aangevoeld en vertaald in een super feest. Er is vrijwel de hele avond gedanst. Wij hebben voor de juiste entourage gezorgd, de dj voor de juiste flow. Super gedaan!

• Selecteer jouw type feest: Verjaardagsfeest
  • Naam feestlocatie: Thuis
  • Voornaam DJ: Alexander
  • Dag 29
  • Maand Juni

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed feest en achteraf blij dat we toch voor het complete pakket zijn gegaan. Het licht maakte het af. Vooraf alles keurig geregeld met de zaaleigenaar. Voor de rest niets op of aan te merken.

• Naam feestlocatie: Boonstra
  • Voornaam DJ: Martijn