5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

wij hebben ons huwelijksfeest gehad op zondagmiddag 14-10-2018. de dj heeft zijn uiterste best gedaan om mensen op de dansvloer te krijgen. maar ons gezelschap trok, mede door het prachtige weer, veel naar buiten waardoor er weinig werd gedanst. de dj maakte zich er best zorgen over en voelde zich een beetje ongemakkelijk. ondanks dat hebben wij genoten van de muziek. onze gasten hebben er ook heel erg van genoten hebben wij uit de eerste reacties vernomen. het heeft positief bijgedragen aan de sfeer tijdens het feest. de dj hoeft zich er echt niet schuldig over te voelen.

• Naam feestlocatie: Sot Doddendaal
  • Voornaam DJ: Matthew
  • Dag 14

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij kregen de DJ Johan. Vooraf hadden wij telefonisch contact; het bleek dat wij niet de 'standaard' muziek hadden en ons wensenlijstje was ook iets langer vanwege onze vraag naar specifieke nummers. Johan heeft er daarom de dag ervoor behoorlijk lang aan gewerkt om een leuke muzieklijst samen te stellen; en met succes! De dansvloer stond niet leeg. Onze wens dat de bruid kon dansen en de bruidegom ook lekker kon kletsen is helemaal gelukt. Nog steeds krijgen we complimenten over de muziek en de sfeer van het feest. Johan, bedankt! Het was een fantastisch feest!

• Naam feestlocatie: Boerderij Hermans Dijkstra
  • Voornaam DJ: Johan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was in een woord geweldig. We hadden gevraagd om een dansfeest en dat hebben we gekregen. Iedereen was te spreken over de muziek en het licht. Hartelijk dank voor het verzorgen van een geweldige avond.

• Naam feestlocatie: Kasteelhoeve
  • Voornaam DJ: Rene

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

ik heb zelf niet veel van de dj gemerkt hij draaide gewoon netjes de nummers maar dat was het . voor mij prima toch miste ik wat interactie .

• Naam feestlocatie: Rest. Buitenzorg
  • Voornaam DJ: Luuk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede communicatie, goede service, leuke contact met de DJ om de details door te spreken. Echt de moeite waard en aan te raden!

• Naam feestlocatie: Paviljoen de Witte
  • Voornaam DJ: Johan

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Micha speelde zaterdag 1 december op ons 30 jarig huwelijksfeest waar een kleine 200 gasten bij aanwezig waren in de leeftijd van 8-80 jaar! Onze ervaring is ronduit geweldig!!! Micha wist feilloos de sfeer van het feest aan te voelen en daar op in te spelen. Ook de communicatie met de DJ Company verliep vlekkeloos. Wij kunnen hen aan iedereen aanbevelen. Chapeau!! Thans voor een geweldige avond!

• Selecteer jouw type feest: Jubileumfeest
  • Naam feestlocatie: De Veranda
  • Voornaam DJ: Micha

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hadden enkele opties binnen ons eigen netwerk, die allen niet konden komen draaien. Toen zijn we op zoek gegaan en sprak de DJ Company ons aan vanwege het ontzorgende en toch participerende karakter. Ik vond het heel fijn dat het gemoedelijk en gezellig was tijdens het feest. Het geluid was misschien lastig omdat de zaal heel vol was en er veel en luid werd gepraat. Ook was er daardoor wellicht geen echte 'dansplek'. Toch is er hier en daar, en naar het einde toe wat meer, gedanst. Service en communicatie verliepen prima en op een prettige manier, zowel vooraf als tijdens het feest. Ik vond het ook leuk dat Richard zich informeel opstelde op de avond zelf en gezellig mee kletste.

• Naam feestlocatie: De Hemel
  • Voornaam DJ: Richard

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn dat alles op de achtergrond goed geregeld werd, zodat onze aandacht naar andere te regelen zaken kon. Onze wensen qua muziek zijn meer dan goed verwerkt.

• Naam feestlocatie: De Hemel
  • Voornaam DJ: Richard

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb jullie gevonden via het internet. Best spannend om via jullie te boeken, daar ik de dj nog niet kende. Het feest zelf was geweldig, ik heb hele goede reacties gehad over de dj. De keuze van muziek was helemaal prima, ik heb enorm genoten.

• Naam feestlocatie: Hops Kwartierke
  • Voornaam DJ: Jozua
  • Dag 20

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was gewoon helemaal super. Dj Ro was geweldig, ervaring erg merkbaar. Nooit teveel aanwezig en tegelijkertijd erg van toegevoegde waarde. Verlichting en installatie waren prima geschikt voor de ruimte en het aantal gasten

• Selecteer jouw type feest: 40ste verjaardagsfeest
  • Naam feestlocatie: thuis
  • Voornaam DJ: ronald
  • Dag 20

4 sterren: goede service, goed behandeld

Via internet zijn wij bij DJ Company terecht gekomen. De goede recensies beloofden een hoop en met de kennis van nu snappen wij alle ervaringen die hier op de website staan! Wat hebben wij een fantastisch feest gehad! Aan het eind van de avond kwamen er gasten op ons af of wij niet nog extra wilden bij betalen zodat de DJ nog even door kon gaan. Dat is wellicht het beste compliment dat DJ Ronald deze avond kon krijgen. De sfeer zat er vanaf het begin al goed in! De DJ speelde goed in op de sfeer en binnen no-time had iedereen het naar de zin. De muziek was lekker afwisselend precies zoals wij vooraf met hem hadden afgestemd. Wat betreft de communicatie; dat was perfect. The DJ Company is wat ons betreft een dikke aanrader voor iedereen! DJ Ronald, nogmaals bedankt voor de geweldige avond!!

• Selecteer jouw type feest: Verjaardagsfeest
  • Naam feestlocatie: Cafe Titus
  • Voornaam DJ: Ronald

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een topfeest, heb eigenlijk alleen maar op de dansvloer gestaan. En dat vond ieder een op het feest, voor ieder wat wils. En de lichtset was supermooi, had geeneens ander licht nodig want met de lichten vd DJ was er gelijk sfeer.

• Naam feestlocatie: thuis
  • Voornaam DJ: George
  • Dag 26

4 sterren: goede service, goed behandeld

ondanks dat op het laatste moment een DJ wissel plaats moest vinden was het allemaal perfect geregeld. dat is een groot voordeel als je voor zo'n organisatie als de DJ-company kiest. iedereen vond het een fantastisch feestje (ook degene die door de lange reistijd naar huis en werk eerder weg moesten gaan) zelf hebben we ons ook opper best vermaakt. er werd lekker gefeest en gedanst. zelfs mijn partner, die nooit wil dansen, heeft op de dansvloer gestaan, dat wil heel wat zeggen. kortom helemaal top. bij een volgend feest wordt het zeker weer de DJ-company.

• Naam feestlocatie: Herberg de Hoeve
  • Voornaam DJ: Chris
  • Dag 6

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Qua communicatie perfect geregeld, ook op de dag zelf. Er is goed geluisterd naar de wensen, de muziek sloot er goed op aan. Kortom: Aanrader!

• Selecteer jouw type feest: 40ste verjaardagsfeest
  • Naam feestlocatie: Sous les Eglises
  • Voornaam DJ: Matthew

4 sterren: goede service, goed behandeld

DJ company via internet gevonden en heel goed bevallen. Communicatie vooraf was duidelijk en ook met de DJ zelf liep de communicatie makkelijk en prettig. Leuke reacties van de collega's gekregen dat de DJ goed inspeelde op de sfeer. Dansvloer is de hele avond bezet geweest.

• Naam feestlocatie: Loungebar 2 zussen
  • Voornaam DJ: Dimitri

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zochten op het laatste moment een DJ voor een derde helft na een voetbalderby. Omdat onze usual suspects waren verhinderd hebben we contact opgenomen met de DJ Company. Er is snel en gereageerd op onze vraag, en de DJ die werd aangeboden bleek een prima keuze. Wat met name opviel was de snelle en efficiënte communicatie, prima! En mede dankzij de DJ (Nicky) was de derde helft zeer geslaagd!

• Selecteer jouw type feest: Ander feest
  • Naam feestlocatie: Thuis
  • Voornaam DJ: Nicky

4 sterren: goede service, goed behandeld

dj compagny heeft de interne zaken goed geregeld. Je ontvangt bevestiging en een goed ontzorgt gevoel. je ontvangt wel veel mails dat had voor mij niet zo gehoeven, gelijk antwoord geven is niet altijd makkelijk en moet toch tussen de bedrijven door gebeuren. 2 dagen van te voren had de dj nog niet gebeld dat zorgde ervoor dat ik toch zelf even navraag ging doen. uiteindelijk kwam het allemaal goed. dj Ruud heeft goed zijn best gedaan, service gericht, netjes beleefd en speelde goed in op het publiek. opvallend was wel dat hij niet zo zeer in blokken draaide. stonden de mensen op de vloer voor bijv een 80's nummer volgde dan een totaal andere plaat waardoor iedereen uit zijn swingen gehaald werd en de dansvloer verliet. misschien klein aandachtspuntje van ons uit. verder zijn we erg tevreden en was het prima geregeld!

• Naam feestlocatie: prive
  • Voornaam DJ: Ruud

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij bedanken DJ Cas voor de zeer positieve bijdrage aan het feest en jullie, de DJ Company, voor de goede organisatie. DJ Cas speelde goed in op de sfeer. Ons gezelschap was gemeleerd en toch heeft vrijwel iedereen van de muziek en de sfeer genoten. DJ Cas was duidelijk aanwezig in positieve zin (sympathiek, representatief, sfeermaker), maar zeker niet te aanwezig. We hebben veel positieve reacties ontvangen. Meerdere personen hebben ons gevraagd waar zij deze DJ kunnen boeken. Voor een eventueel volgens feest zullen wij zeker de DJ Company benaderen en bij voorkeur ook DJ CAS boeken!

• Naam feestlocatie: De Buitenman
  • Voornaam DJ: Cas

4 sterren: goede service, goed behandeld

De communicatie vooraf was top georganiseerd en geregeld! De Lichtset was sfeervol. Wij en de gasten hebben ontzettend genoten. De DJ speelde goed in op de sfeer en onze wensen. Ronald was buitengewoon vriendelijk. Kortom erg tevreden! Bedankt!

• Selecteer jouw type feest: 12.5-jarig huwelijksfeest
  • Naam feestlocatie: At Sea
  • Voornaam DJ: Ronald

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vorig jaar al voor The DJ Company gekozen en aangezien dat erg goed is bevallen, dit jaar weer via hen een DJ geboekt. Leuke DJ, vooraf wat dingen doorgenomen en hij speelde er leuk op in! Als de gasten een verzoeknummer hadden, draaide hij dat, dus er was voor iedereen wat!

• Selecteer jouw type feest: Jubileumfeest
  • Naam feestlocatie: Bedrijfslocatie
  • Voornaam DJ: Bas

4 sterren: goede service, goed behandeld

De mensen op het feestje vonden het super gezellig En wij als personeel ook

• Naam feestlocatie: Bedrijfspand
  • Voornaam DJ: Rick

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

DJ Rene heeft al eerder gedraaid in La Fiesta. Net als vorige keer, was het ook deze keer weer een ontzettend mooi en gezellig feest! Al vanaf minuut 1 was iedereen op de dansvloer te vinden door de heerlijke hitjes van de DJ. Ook de lichtshow viel erg in de smaak.

• Naam feestlocatie: Tapasbar la Fiesta
  • Voornaam DJ: Rene
  • Dag 2

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg blij met onze keuze voor de DJ Company en het werk van Bas. Goede communicatie aan de voorkant en hij voelde goed aan wat we graag wilden op het feest. We zijn dus positief.

• Naam feestlocatie: de Rechtbank
  • Voornaam DJ: Bas
  • Dag 2

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Via internet gevonden. Ja,er is goed gedanst, maar had nog meer ge kunt. Er was te fel licht. Sommige gasten vonden de muziek te hard. Hebben de muziek wat zachter laten zetten. Meest genoten van het dansen. Service en communicatie was goed Er was alleen geen internetverbinding in de zaal mogelijk.

• Selecteer jouw type feest: Ander feest
  • Naam feestlocatie: Thuislocatie
  • Voornaam DJ: Stijn
  • Dag 3

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gasten vonden het prima en we hebben veel gedanst ! De dj was mooi klaar toen wij binnenkwamen. Speelde mooi in op de wensen en bracht eenprima stukje muziek! Ik zou dj company aanbevelen als iemand een feest gaat geven. Samenwerking/communicatie was top en overzichtelijk!

• Naam feestlocatie: Brasserie Kachel
  • Voornaam DJ: Bjorn