5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben vooraf onze wensen met de DJ (Bas Kreuter in ons geval) doorgesproken. Het doel was om na de openingsdans meteen te knallen. Dat kon je wel aan hem overlaten.... Bas heeft veel van onze verzoekjes gedraaid en wist hoe hij de dansvloer in beweging kon krijgen. Hij voelde de sfeer op de dansvloer goed aan en heeft er met zijn muziek een topavond van gemaakt! Ik ben altijd vrij kritisch over DJ's, maar Bas kan ik iedereen aanraden!

• Naam feestlocatie: Huize Frankendaal
  • Voornaam DJ: Bas

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hadden een feest georganiseerd bij strandtent de Koele Costa in Noordwijk. Dit ivm ons 40-jarig huwelijksfeest, de diplomering van onze dochter en drie jarigen binnen het gezin. Het moest dus een feest voor jong en oud worden. En dat is gelukt. Wij en al onze gasten hebben een fantastische avond gehad en dit was zeker ook te danken aan DJ Diederik, zijn vader DJ Dirk en de medewerkers van de Koele Costa. Kortom: een feest om op terug te kijken!

• Naam feestlocatie: De Koele Costa
  • Voornaam DJ: Diederik

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende communicatie vooraf, alles goed doorgesproken, eerst met het kantoor, toen nog met de DJ zelf. Eigen wensen volledig kunnen doorgeven en ook nagekomen. Goede muziek, sloot goed aan bij onze smaak.

• Naam feestlocatie: De Atelier
  • Voornaam DJ: Patrick

4 sterren: goede service, goed behandeld

Communicatie met de DJ Company was een verademing. Door het stellen van de juiste vragen werd een goed beeld geschetst van onze perfecte avond, een passende DJ gevonden en uiteindelijk een geweldig feest met goede muziek neergezet. We hebben genoten, meegezongen en onze beste dansmoves uit de kast gehaald! Kortom een heerlijk feest gehad. Mede mogelijk gemaakt door de DJ Company... en onze geweldige gasten ????

• Naam feestlocatie: De Boerinn
  • Voornaam DJ: Julian

Het was een super feest 150 gasten Er is gedanst het was erg gezellig

• Naam feestlocatie: De Partner
  • Voornaam DJ: Marc

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer geslaagd feest mede dankzij DJ Ronald! Hij bouwde de muziek geduurde het feest mooi op en draaide op aanvraag de gewenste nummers. Mooie lichtset en DJ boot. De gasten waren zeer tevreden vooral ook omdat Ronald met zoveel plezier stond te draaien! Service en communicatie met de DJ en DJ Company perfect verlopen.

• Naam feestlocatie: Privelocatie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze feestjes staan bekend als gezellige, chaotische bendes. En dat was het dit keer ook zeker weer. Rick de dj schrok hier gelukkig niet van maar deed leuk mee en iedereen liep met hem weg. Hij was gewoon onderdeel van het feest en niks was hem te gek (zelfs niet toen mijn vriendinnen hem begonnen te versieren). Wij hebben op hem en het gehele bedrijf helemaal niks op aan te merken en super prettige ervaring met beide gehad, ik hoop dat de dj daar hetzelfde over denkt hahaha

• Naam feestlocatie: Partycentrum 't Noorden
  • Voornaam DJ: Rick

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Jullie website is erg overzichtelijk en daardoor makkelijk in gebruik. De keuze voor de DJ (DJ Toon) was geweldig. Hij voelde de sfeer goed aan en wij hebben een top avond gehad!

• Selecteer jouw type feest: 25-jarig huwelijksfeest
  • Naam feestlocatie: De Viersprong
  • Voornaam DJ: Toon

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij kwamen bij jullie terecht via google en jullie reageerden het snelst. Vlotte afhandeling, duidelijke communicatie en ook goede DJ op het feest. Onze diverse doelgroep was enthousiast en geheel tegen de verwachting in werd er de hele avond gedanst door oud en wat minder oud.... (jong was niet echt aanwezig :-) ) Lichten, muziek, alles was prima. Geen opmerkingen of verbeterpunten.

• Selecteer jouw type feest: Jubileumfeest
  • Naam feestlocatie: prive
  • Voornaam DJ: Tommy

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb gekozen voor de DJ company, om de professionele benadering naar de klant. Er wordt goed naar de klant zijn wensen gevraagd voorafgaand. Daarop nemen ze zelf contact op met de feestlokatie om alles door te nemen. Zodat het op de geplande datum zorgeloos verloopt. De DJ genaamd Des heeft de sfeer goed aangevoeld, en zorgde dat iedereen het naar zijn zin had. Tevens een leuke variëteit van muziek voorbij voor de verschillende leeftijdsgroepen. Al met al een geslaagd en zorgeloos feestje.

• Naam feestlocatie: Roediez
  • Voornaam DJ: Des

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nette communicatie, goed geluid en licht, professioneel. We hebben allemaal gedanst, DJ Marcel heeft ons goed aangevoeld, top gedraaid! We zijn super tevreden

• Voornaam DJ: Marcel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was een top feest! Super muziek en een hele leuke sfeer!

• Naam feestlocatie: nvt
  • Voornaam DJ: Lorenz

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na lang aanmodderen met een muzieklijst waar ik steeds meer over begon te twijfelen en mijn feestje dat binnen 5 dagen voor de deur stond, hoorde ik via een bekende over de DJ Company. Ik heb toen de website bekeken en meteen contact gelegd. Zeker geen spijt van gehad! Alle gasten hebben het erg naar hun zin gehad. Ze vonden dat de DJ leuke muziek draaide. Ik vond het erg goed dat de DJ de hele avond echt in de gaten hield welke muziek goed zou passen. Het is een heel leuke mix van muziek geworden die ik zelf nooit had kunnen maken en bedenken met mijn muzieklijstje. Er is daardoor lekker gedanst op allerlei soorten muziek. DJ Rob was verder erg goed benaderbaar voor vragen en antwoordde ook altijd direct. Hij is is ook heel erg vriendelijk, in voor een grapje en erg servicegericht. Alles doet hij in overleg, echt heel erg netjes! Het was echt een fantastisch feestje.

• Naam feestlocatie: Privé Locatie
  • Voornaam DJ: Rob
  • Dag 8

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Jullie hebben ons vanaf dag 1 in de voorbereiding volledig begeleid bij vragen en informatie, dit is te merken geweest tot het einde van het feest, niks anders kon onze dag beter maken, Super bedankt! Jullie zijn toppers! Geweldige avond gehad Gr George en chantal

• Naam feestlocatie: Marienhof
  • Voornaam DJ: Rene
  • Dag 7

• Naam feestlocatie: Marienhof
  • Voornaam DJ: Rene
  • Dag 7

4 sterren: goede service, goed behandeld

I really liked that our DJ Bas accommodated all our cultures and various traditions into his set. He made it easy for us to enjoy the night. The only point I would suggest to be different is it would have relieved a bit of stress if we would have had the contact details of the DJ more in advanced. Thanks!

• Naam feestlocatie: Explore
  • Voornaam DJ: Bas

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pas op de avond zelf wist de Dj vanuit de bruid dat er een speellijst was, dus hij speelde bij op het begin totaal niet de muziek die we wensten. En ook over had het bruidspaar opgegeven om als eind lied nog 3 minuten van telekids af te spelen, Dit heb ik nog extra op het eind met de dj besproken, maar vervolgens kwam er naar nog 3 minuten een gênant moment waarop het bruidspaar zich heel onprettig voelde door een nummer uit te titanic. Waarop zij een soort romantisch gingen dansen. Met deze sfeer en zo zelf in de spotlight staan wilde het bruidspaar niet eindigen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vooraf veel communicatie met Jordi en dat was erg fijn. Het gevoel dat Jordi goed naar me luisterde. Vooraf even kort met dj gebeld. Vijf minuten voor het feest zei de dj dat hij wel even aanvoelde wat hij draaide want wij hadden immers geen lijst gestuurd. Wij hadden dit wel gedaan en toen wij dit aangaven keek de dj online en zag dus toen het lijstje wel. Erg jammer. Het gevoel dat hij dus niet goed voorbereid was. Het feest was mooi, goede sfeer. Over het algemeen fijne muziek. De dj wist aan te voelen wanneer het iets harder kon en luisterde goed naar verzoeknummers van gasten. De lichtset was mooi. Erg leuk met onze namen in het begin, heel persoonlijk. Daarnaast was ons bruidsmeisje (3 jaar) het eerste kwartier ook nog even op de dansvloer. De DJ draaide voor haar wat K3 muziek. Mensen die als eerst binnenkwamen keken wel even op (op wat voor feest zijn we nu beland) maar ze smolten bij het zien van het bruidsmeisje die lekker stond te swingen. Erg leuk bedacht van de DJ. Mijn man heeft het ook al aangegeven maar op het eind werd my heart will go on gespeeld en hierdoor werden wij verplicht om super gênant en ongemakkelijk te gaan schuifelen in het midden van een kring. Wij kozen bewust voor geen openingsdans omdat we dit vreselijk vinden maar moesten nu wel een afsluitende dans doen. Mijn partner had wat biertjes om maar vanwege mijn zwangerschap was ik compleet nuchter en kon ik wel door de grond zakken. Daarnaast had ik met de ceremonie meester gesproken en verteld dat de DJ niets afwist van onze lijst terwijl we deze ruim voordat de DJ bekend was hadden invult op de site. De ceremoniemeester is nog voor het eind naar de DJ gegaan om te vragen of ze nog 3 minuten van telekids wilden draaien als slotnummer (zoals wij ook op de site hebben aangegeven). Dit bleek nu dus het een-na-laatste nummer te zijn.bHet wordt nu een wat negatief verhaal maar over het algemeen was het dus wel leuk en gezellig feest, de sfeer was super neergezet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben een geweldige avond gehad. De dj speelde goed in op het publiek. Tevens mooie lichtshow. Enige punt van kritiek was het afsluitende nummer (van titanic). Hierdoor werden wij als bruidspaar 'gedwongen' om een afsluitende dans te doen, terwijl wij hier geen behoefte aan hadden. De DJ had dit beter moeten aanvoelen, zeker omdat wij ook expliciet aangegeven hebben geen openingsdans te willen. Dan kun je er mijns inziens ook vanuit gaan dat een afsluitende dans ongewenst is. Verder was het een zeer geslaagde avond

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb gekozen via internet , sprak mij aan service en communicatie verliep uitstekend, lekkere muziekkeuze, gasten wilden niet naar huis zo gezellig was het goede lichtshow. al met al uitstekend bedankt Hennie

• Selecteer jouw type feest: 50ste verjaardagsfeest
  • Naam feestlocatie: Prive
  • Voornaam DJ: Henry

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij kozen voor de DJ company om de goede recensies en de goede prijs. Het was een prachtige avond met een playlist die onze wensen exact weerspiegelde. Jong en oud heeft heerlijk kunnen dansen. Verzoeken konden ook en als we het te hard vonden paste hij het geluid er op aan. Helemaal goed ingeschat, de DJ die wij hadden was een goede match met ons feest. Echt super.

• Naam feestlocatie: Fort St. Gertrudis

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hadden een DJ nodig, en hadden in 1e instantie via de Sfeerstal een 3-tal adressen ontvangen, echter geen van deze kon die avond. Vandaar via Google bij The DJ company uitgekomen. Wij hebben de DJ een week van tevoren geboekt en via de snelle reactie en directe communicatie is dit Top geregeld. Onze DJ die geboekt was, belde ons op woensdag om even telefonisch kennis te maken en om de muziekkeuze verder af te stemmen. dit vonden wij heel plezierig en uitstekend geregeld. Aangezien onze DJ Rob helemaal uit Tiel naar Nieuwveen moest komen met al zijn materialen, was hij keurig op tijd (ondanks diverse weg onderbrekingen) op bestemming. Alles prima opgebouwd, zodat hij voor aanvang van het feest al de muziek kon testen en draaien. Wij waren zelf ook op tijd aanwezig, waardoor we op een leuke manier face to face kennis konden maken op een leuke manier. Wij hebben echt een Top avond gehad met hele goede muziek, en de reacties van veel vrienden en familie en collega's waren super enthousiast, de dansvloer was de gehele avond bezet door het aanwezige publiek, mede door de goede muziekkeuze die gemaakt werd door de DJ. Hierop hebben wij gelijk aangegeven dat dit via de DJ company geregeld is. Bij een volgend feestje zullen wij zeker weer contact zoeken. Bedankt, en bedank ook Rob voor deze geweldige avond die met name voor een groot gedeelte op zijn conto kan worden geschreven.

• Selecteer jouw type feest: 50ste verjaardagsfeest
  • Naam feestlocatie: De Sfeerstal
  • Voornaam DJ: Rob

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op een feest moet je dansen en daar hoort een DJ bij, het internet op dus. Bij TheDJcompany kregen we een goed gevoel, snelle reactie en ze wisten goed wat voor idee wij bij ons feest hadden. En wat een feest! De dansvloer is niet leeg geweest en alleen verlaten om heel even af te koelen buiten, helemaal top! Vooraf en tijdens het feest goede communicatie. Het wensenformulier wordt gelezen en onze verzoeknummers zijn langsgekomen. Er zat een goede opbouw in de avond en de DJ speelde goed in op de verrassingsacts die er waren. Wij hebben ongelooflijk genoten en zouden zeker opnieuw bij TheDJcompany een DJ boeken.

• Selecteer jouw type feest: Jubileumfeest
  • Naam feestlocatie: Het Waldhoorn
  • Voornaam DJ: Albert

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben gekozen voor jullie omdat dit professioneel is en we dan zeker wisten dat het goed zou zitten. Er is prima gedanst, de sfeer en muziek was goed. De tafel van de DJ zag er goed uit, ook met de twee pilaren met licht aan de zijkant waren leuk. De gasten leken de muziek ook leuk te vinden. De DJ had bijna alles wat werd aangevraagd. De service vooraf was prima. Er werd gebeld en we hebben alles doorgesproken.

• Voornaam DJ: Jozua

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op korte termijn een dj geregeld, communicatie vooraf goed, dj speelde prima in op sfeer en verzoeknummers werden gedraaid. gasten vonden het gezellig, er werd volop gedanst. Wij zijn erg blij dat we hiervoor gekozen hebben. .

• Selecteer jouw type feest: Ander feest
  • Voornaam DJ: Jonathan