Een geslaagde avond voor een prima prijs.

Werd goed ingespeeld op het publiek.

• Selecteer jouw type feest: Verenigingsfeest

Goede ervaring in alle opzichten. Ze toonden zich flexibel in de tijd van corona, communicatief sterk. En natuurlijk het belangrijkste het feest en de service van de dj was super! Hield zich aan de gemaakte afspraken en bouwde er een mooi feestje van

Wat een bruiloft!! ❤️

Altijd spannend of je eigen feest op gang komt. Maar mede dankzij DJ Danny van de DJ Company, en Beppie Kraft die kwam optreden, hebben wij een top avond gehad op onze bruiloft “20-08-2021”! Wát een feest!! Corona leek even heel ver weg!

Duidelijke communicatie

Ondanks dat mijn bruiloft dj niet aanwezig kon zijn vanwege Corona maatregelen was het contact en communicatie met the dj company erg goed.

Top! Super leuke dj

Super gezellige dag gehad! De dj en locatie was perfect

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

Fijne toevoeging aan een onvergetelijke dag

Toen we in december 2019 begonnen met het plannen van onze bruiloft, kwamen we al snel op The DJ Company uit. Er werd snel gereageerd en het was fijn dat er een groot bestand met ervaren aan DJ's was. Hierdoor hadden we er vertrouwen in dat het goed zou komen met de muziek. Helaas hebben we onze bruiloft van juni 2020 moeten uitstellen. Nu, in mei 2021 mocht de bruiloft dan eindelijk plaatsvinden, al was dit wel een stuk anders dan origineel bedoeld was i.v.m. de COVID-19 maatregelen. Aangezien we geen feest mochten organiseren (alleen een ceremonie mocht plaatsvinden), was er eigenlijk geen nood meer aan een DJ. Helaas konden we niet ons geld terugkrijgen; alleen een voucher was mogelijk. Daar hadden we geen behoefte aan, dus hebben we de DJ toch maar laten komen. De set-up was zeer professioneel. Ook al was het een "pop-up" locatie buiten, leek het net alsof het een permanente installatie was. Muziek klonk erg goed en muziek was goed gekozen. Ook al was er geen echt feest, was het fijn dat er leuke (achtergrond)muziek bij onze bruiloft ter gehore werd gebracht. Al met al een positieve ervaring!

Het was een super feest

We hebben een super feest gehad, bedankt hiervoor. Iedereen heeft lekker gedanst en er was een leuke afwisseling van muziek. De lichten maakte de sfeer helemaal compleet. Ik ben blij dat ik contact hebt gezocht met jullie. Jullie service is heel goed.

• Selecteer jouw type feest: 50ste verjaardagsfeest

Zeer klantvriendelijk, moeite om beeld te krijgen van verwachtingen , goede dj

Fijn om het uit handen te geven. Screening dj is door jullie gedaan. Fijne sfeer, lekker gedanst. Complimenten van gasten. Communicatie zeer goed verlopen

• Selecteer jouw type feest: Bedrijfsfeest

echt heerijk gedanst

Super communicatie met de DJ, veel laatste moment dingen en daar ging Julian helemaal in mee en echt heerlijk gedanst

Super geslaagd feest

We hebben dj company gevonden op internet en daar geen spijt van gehad. Geen zorgen gehad over de muziek s avonds en de Joshua heeft fijn met ons mee gedacht, over de openingsdans. Helemaal top! Bedankt dat jullie ons geholpen hebben ons feest onvergetelijk te maken!

Te gek!

Net op tijd voor de lockdown nog een leuk feestje kunnen doen, weliswaar op afstand. Bedankt!

was niet optimaal

er is weinig gedanst en als er iemand op de vloer stond draaide hij daar niet op in.we hebben veel klachten gehad van de gasten die vonden de dj erg slecht.de comunicatie vooraf was slecht is ons niet gemeld dat er een andere zou komen. geen tel of mail over gehad.bij toeval te horen gekregen door zelf maar te zijn gaan bellen.

zeer slecht

DJ had zich totaal niet voorbereid Foute keuze muziek, voelde de sfeer en het publiek totaal niet aan, geen goede op- en afbouw. Rampzalig! Doordat we een goede band vooraf hadden en een paar leuke acts is de avond nog goed gekomen maar zeker niet dankzij de DJ.

• Selecteer jouw type feest: Verjaardagsfeest

Topfeest, gezellig, topper, vriendelijk, geweldig

Bedankt Barry, je hebt er een fantastisch feest van gemaakt. Op en top gezelligheid!!!

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

Top feest gehad dankzij dj!

Ik hoopte dat er goed gedanst ging worden en dat is zeker gelukt. Iedereen was heel de tijd aan het dansen. Dj had super goed rekening gehouden met mijn muziekkeuze en wat het publiek wilde. Heb zelfs een hele lijst met mijn nummers doorgegeven en hij heeft ze allemaal gedraaid, echt top! Complimenten aan André!

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

Hij voelde de sfeer goed aan.

Hij voelde de sfeer goed aan.

• Selecteer jouw type feest: Verenigingsfeest

Heel goed netjes duidelijk betrokken

Hadden een goed gevoel bij het eerste contact en dat is geprezen op het feest was erg leuk gezellig en vol op de dansvloer

Fijne DJ!!

Mark Jan is een fijne DJ. We konden verzoekjes indienen (op papier of mondeling). 3 dagen voor mijn feest nam hij netjes contact met mij op om het een en ander af te stemmen. Hij was op tijd klaar zodat hij om 20.30 uur los kon gaan. Eerst rustige inloop muziek en toen alle gasten er waren werd het super leuke dansmuziek. Precies wat we wilden. Geluid stond niet te hard, zodat gasten ook met elkaar konden kletsen. Al met al super!!

goed contact, fijne samenwerking

Wij hebben de dj compagnie online gevonden en de site sprak ons aan. De dj luistert goed naar jouw wensen en speelt daarop in. Iedereen heeft een leuke tijd gehad. Alles was goed geregeld, het licht het geluid maar ook de microfoon die non stop beschikbaar was. Als we weer een dj nodig hebben zullen we zeker weer hier heen gaan.

Echt een top avond

Keuze voor jullie kwam door internet jullie hebben goede website de muziek en sfeer was echt super niet te hard kon ook nog goed gepraat worden altijd fijn voor de oudere gasten de leeftijd liep van 3 jaar tot 88 . We hebben met zijn alle geweldig genoten de avond vloog voorbij jammer genoeg maar ik geef jullie voor het totaal plaatje een dikke 10 gr johan

• Selecteer jouw type feest: Jubileumfeest

Geweldig niets op aan te merken

Hele goede ervaring, we hebben nergens achteraan hoeven zitten. We werden goed op de hoogte gehouden. DJ heeft zich meer dan bewezen in goed te luisteren naar onze wensen. Geen moment stilgestaan.

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

Gezellig en weet een feestje te maken

Alles is goed geregeld de sfeer was perfect de mensen vond het leuk om platen aan te vragen en hij deed ook voor de kinderen muziek draaien. De verlichting was perfect DJ John echt een gezellige man echt een goede DJ en een hele goeden muziek kennis voor iedereen was er wel muziek een top avond

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

We hebben genoten van alles.

De perfecte locatie voor een intiem feest. Wij hebben genoten en van onze gasten kregen we ook complimenten. Al gebeurt dat volgens mij altijd. Af en toe een volle dansvloer en soms een lege. Is soms ook lastig te peilen wat net wel aansluit en wat niet. Communicatie met DJ compagnie was uitstekend. Zeker en aanraden.

• Selecteer jouw type feest: Verjaardagsfeest

Ons 12,5 jaar bruiloftsfeest is geweldig geweest! De dansvloer stond continu vol, zelfs familie die nooit dansen op een feest zag ik op de dansvloer! Iedereen vond het een top feest, jammer dat het alweer voorbij is!

Top geregeld

Heldere opzet van de aanvraag, je kunt van te voren al duidelijk je wensen aangeven. Communicatie en contact was goed, tijdig en zeer correct. Ronald voelde alles goed aan, was lekker relaxed, op tijd en heel beleefd. Een hele goede ervaring al met al, ik zou het zo weer doen.

Schweitzerlaan 2

9728NP Groningen