Enorm genoten, heel goed gedraaid

We waren op zoek naar een professioneel en goed gewaardeerd bedrijf en we hebben dat zeker zo ervaren. We zijn van tevoren benaderd en hebben onze voorkeuren met de dj besproken en dat was gesprek was ons erg bevallen. De dj was lekker op tijd zodat het feest snel kon beginnen en er niemand hoefde te wachten en de sfeer zat er ook meteen goed in. Mede door de muziekkeuze en het inspelen op de vibe in de zaal. Het was een enorm geslaagd feest en we hebben enorm genoten van de muziek en daar heeft de dj behoorlijk aan meegedragen. Bedankt bas!

Leuk feest

We hebben een leuk feest gehad, vriendelijke DJ die goed inspeelde op de sfeer.

HIER was dat feestje!!

Voor onze bruiloft zochten wij een ervaren DJ die weet hoe hij er een feestje van kan maken. Die vonden wij bij de DJ company! Vanaf de binnenkomst tot het einde van het feest stond de dansvloer vol! DJ Martin heeft een hele leuke muziekstijl die bij alle gasten in de smaak viel. Veel positieve reacties gehad tijdens en na het feest. Communicatie met de DJ company en DJ Martin verliep ook prima! DJ Martin is zeker een aanrader!!

Echt een super ervaring

Super gedaan en geregeld. Wel jammer dat de locatie niet goed was doorgeven aan de DJ. Ook zou ik zelf het persoonlijk fijner vinden als er eerdercontact zou worden op genomen. Maar al met al een mega tof feest!

• Selecteer jouw type feest: Verjaardagsfeest

Geweldig, goed overleg, open voor wensen

Bij toeval kwam ik op de site. Er is naar de gasten geluisterd, erg veel gedanst, feest was geweldig, heb de hele avond genoten. Service van jullie kan was prima, afspraken via de mail, verliep prima, telefonisch contact met de DJ was prima. Hartelijk bedankt voor het verzorgen van de muziek, ik en mijn gasten hebben genoten.

• Selecteer jouw type feest: 50ste verjaardagsfeest

Betrouwbaar, correct, sfeervol, klantvriendelijk, aanrader

Tevreden over de DJ op ons trouwfeest. Maakt er een echt feest van! Speelt goed in op de sfeer, en trekt mensen op de dansvloer.

goede sfeer top DJ

Goede sfeer, juiste muziek, en werd geluisterd naar de afspraken die er gemaakt waren. top geslaagd feest kon niet beter.

Top feest, top muziek!

Of er gedanst is?...echt de hele avond!! Super feest, jong en iets ouder heeft genoten! Goede muziek keuze, precies wat ik graag wilde, top!

Het was helemaal top!

De DJ Company is echt een top bedrijf. Het verzetten van de bruiloft vanwege Corona was geen enkel probleem, je wordt perfect op de hoogte gehouden en je kan zelfs 's avonds contact met ze opnemen! DJ Martin was echt super van begin tot eind! Contact met hem was zeer vriendelijk en hij dacht goed mee met een openingsnummer en de muziekkeuze. Alleen maar positieve reacties van alle gasten ontvangen. Het was een mooie finale van een geweldige dag! Bedankt!

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

Heel nice, hard, maar goed!

Ja gouden samenwerking is belangrijk en deze locatie heeft vaker met onze locatie gewerkt. Zijn zelfstandig en hebben vette apparatuur. Licht was prima, geluid soms iets te hard. Voorkeur doorgegeven en werd rekening mee gehouden. Nogmaals, goeie communicatie, erg fijn dat je weet waar je aan toe bent.

Top DJ

Via de website van Perfect Wedding hebben we the DJ Company gevonden. Goede prijs en zeer flexibel, we hebben onze bruiloft een jaar uit moeten stellen en dat was geen enkel probleem. Vanwege de versoepelingen konden wij een echt feest geven waar weer gedanst mocht worden. In het begin moesten onze gasten daar een beetje aan wennen, maar dankzij de DJ en de muziekkeuzes kwamen de meeste uiteindelijk lekker los. We hebben een top-feest gehad! DJ Daan en DJ Dick bedankt!

Het was erg goed

We hebben ervan genoten het was gewoon top en ben ik zeker over dj Thijs zeer tevreden..opbouw was mooi licht en geluid perfect dus daar heeft het zeker niet aan gelegen! Ik zou deze dj zeker aanbevelen bij mensen ook zo de dj company natuurlijk…onvergetelijke avond gehad.. goede lijnen met de dj en goede communicatie met the dj company… hulde hiervoor!

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

Helemaal conform afspraak en verwachting

Via een kennis ben ik geattendeerd op DJCompany. Boeken was eenvoudig en snel. De DJ nam van te voren contact op om de verwachtingen te kennen. De DJ was op de avond zelf mooi op tijd en heeft er een mooi feestje van gemaakt.

• Selecteer jouw type feest: Ander feest

Gezellige en sfeermakende muziek

We hebben echt een heel leuk feest gehad

Top muziek met top DJ

In alles ging het perfect De communicatie vooraf, de aankomst, de Set opstelling. Ondanks dat wij moesten improviseren, paste Ronald zich perfect aan. De muziek was top en hij heeft zelfs langer doorgespeeld. De gasten hebben echt genoten en heeft ons een herinnering meegegeven om niet te vergeten Wij zouden de avond zo nog een keer willen doen! Bedankt voor de inzet en bijdrage aan deze avond

Mooi,speciaal,spectaculair,waanzinnig en fantastisch

De avond begon al met lekkere muziek niet te hard zodat we onze gasten rustig konden ontvangen. Daarna onze openingsdans en daar speelde jesper super goed op in dus het feest was meteen aan. Soms een verzoek nummer maar vooral stond de hele avond de dansvloer vol. De gasten vonden Jesper fantastisch en hij draaide super lekkere en leuke muziek. Als we nog een keer een feestje hebben zullen we meteen aan jullie en Jesper denken. Super erg bedankt we hebben een avond gehad om nooit meer te vergeten

Goed, duidelijk, enthousiast

De DJ was erg enthousiast, hij maakt de sfeer echt super goed.

• Selecteer jouw type feest: Verjaardagsfeest

Professioneel, vriendelijk, uitstekend, klantgericht, goede service.

Marcel kon goed inspelen op de situatie. Stemde voor ons feest goed af op onze wensen. Heel vriendelijk. Een aanrader!

• Selecteer jouw type feest: Ander feest

Top geregeld, leuk feest!

Echt heel tof feest gehad, DJ was erg aardig!

Was heel leuk!

Het was echt leuk, we komen zeker terug

• Selecteer jouw type feest: Verjaardagsfeest

Genoten, gedanst, gezongen, gefeest, perfect

Ronald kwam binnen en de set stond voor we er erg in hadden, vanaf het moment dat de muziek aanging tot het einde van de avond hebben we gedanst en genoten van de plaatjes die Ronald draaide. Echt een aanrader!

Meedenkend, Bereikbaar, Vrolijk, Professional, Onmisbaar

Fantastische service, onze gasten hebben zich geweldig vermaakt. Prachtige lichtset voor extra sfeer (ze zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt), de gasten zijn vooral te spreken over de socialiteit van de DJ en de mogelijkheid hun eigen inbreng voor muziek te kunnen aangeven, de DJ is bereikbaar en staat ervoor open. Ik genoot het meest omdat ik onze gasten zag genieten. Alles is keurig verlopen met duidelijke communicatie vooraf wb. wensen en voorkeuren. Voor een volgend feest, komen we zeker weer bij jullie terug!

Geweldig!!

Wij hebben een geweldig avondfeest gehad van onze bruiloft! Van te voren contact gehad met Albert voor onze openingsdans en daar heeft hij ons geweldig mee geholpen. Ook alles goed doorgesproken en de communicatie met zowel de DJ Company als Albert verliep snel en vlekkeloos. Albert speelde perfect in op de wensen van de gasten en de sfeer. We hebben alleen maar complimenten gehad. Het was echt fantastisch!Geweldig!!"

Was gewoon goed gedaan

super goed feest, dj heeft goed meegedacht. Leuke sfeer.

Ontzettend fijn en goed

Alles was goed geregeld, DJ was onwijs betrokken en alle communicatie vooraf verliep top. Lichtset en muziek waren top!

Schweitzerlaan 2

9728NP Groningen