Waanzinnig, Perfect, Knalfeest, Dansen, Droomhuwelijk

We hebben voor jullie gekozen vanwege de ruime keus. De communicatie liep vanaf het begin perfect. De DJ heeft het feest en de situatie prima aangevoeld en de muziek perfect afgestemd. Er is de hele avond gedanst en alle gasten inclusief ons hebben een fantastisch feest gehad. Mvg Lex Keijzer

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

Duidelijke afspraken, luistert naar klant

Door corona nog beperkingen maar zeker geen domper op het feest. Iedereen nog op een stoel, prima maar dan passen we het woonbootje gewoon even aan. De DJ vroeg naar onze wensen en heeft hier zeker aan voldaan. Zo ook aan de regels van de locatie. Iedereen was tevreden.

• Selecteer jouw type feest: 50ste verjaardagsfeest

Leuk en gezellig!

Ons feest was erg leuk! Cornelus-Jan speelde in op de mensen in de zaal. Ook verzoeknummers kun je doorgeven!

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

"Geweldige avond gehad met top DJ"

Wij hebben een super avond gehad. Mede door Bart als DJ. Ook zijn jullie als dj company heel goed omgegaan met de vele verplaatsingen van onze avond door de corona. Ga zo door !!!

Helemaal top!

We hebben een top feest gehad mede door het meedenken en het inspelen op de sfeer door Etienne. Iedereen heeft het erg goed gehad!

Fantastisch feest, dansen, heerlijk, los gaan

Via internet bij jullie gekomen en gekozen voor jullie door de fijne communicatie; dit is gedurende de voorbereiding zo goed gebleven en het feest was echt geweldig! DJ Johan; bedankt dat je zo perfect hebt ingespeeld op onze gasten en de sfeer; iedereen heeft een top avond gehad!

Professioneel, ervaren, sfeerbepalend , vriendelijk, meedenkend

Via internet kwamen we terecht bij de DJ Company. Alles is ontzettend duidelijk en goed gecommuniceerd. Er is veel ruimte voor eigen invulling en toch kiest de DJ precies de juiste nummers op de juiste momenten. Wat wij prettig vonden was dat er goed meegedacht is met ons, ook ivm corona. Opbouw werd extra vroeg gedaan zodat er geen overlast zou zijn tijdens het diner. Dit was buiten de afgesproken tijd, dus extra service. Erg meedenkend. De DJ maakte de avond tot een geslaagd feest. Super!

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

Sfeervol, gezellig, feest, dak eraf!

De DJ company is dé plek om een speciaal feest extra speciaal te maken! Voor mijn 40ste verjaardag koos ik voor een tuinfeest met DJ en het was geweldig! De eerste paar uur draaide de Ronald het type achtergrond muziek waar ik enorm van hou. Sfeervol en op een manier dat iedereen gewoon met elkaar kan praten. Na 22:00 stroomde de dansvloer vol en ging het dak er letterlijk af! Het was het beste feest voor mijn 40ste verjaardag wat ik me had kunnen wensen en dat is zeker voor een groot gedeelte te danken aan Ronald en de DJ company!

• Selecteer jouw type feest: 40ste verjaardagsfeest

Jeroen was een topper hij speelde in op de gasten en wist precies wat wij wilde.. Echt top... Jeroen

Via via bij jullie terecht gekomen, geen moment spijt... Het was de hele avond 1 groot feest. Precies wat we wilde

• Selecteer jouw type feest: Ander feest

Apparatuur was top, licht en draaitafel zeer professioneel

De gasten hebben zich goed vermaakt, het dansen kwam niet heel goed van de grond er was een langere aanloop nodig met disco/pop muziek en de overgangen tussen muziekstijlen te snel achter elkaar. De apparatuur was top, licht en draaitafel zeer professioneel. Contact vooraf en tijdens de avond was goed. Iedereen had er duidelijk zin in en heeft zich enorm ingezet om er een onvergetelijke avond van te maken. In Corona tijd was er geen mogelijkheid om nader kennis te maken tijdens een ander feest vooraf, dit zou voor ons een pre zijn geweest om meer zeker te zijn van een klik met de DJ en draaistijl. Tip; kan er een muziekstijl/nummer voorkeuze toegevoegd worden met voorbeeld playlist. Deze kan dan aangevuld worden met persoonlijke voorkeuren, dit vereenvoudigd het overbrengen van de wensen.

Klant gericht ,vriendelijk sfeermaker

Er werd veel gedanst Er werd geluisterd naar de wensen van het publiek. Daardoor een onvergetelijke avond. Top gedaan.

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

In een woord fantastisch. Cornelus-Jan voelde de sfeer goed aan. Draaide genoeg afwisselende nummers

De DJ Company was ons aanbevolen. En het voelde gelijk goed na 1ste contact. Ons feest moest 2x uitgesteld worden vanwege Corona, maar dat was geen enkel probleem. Er is heerlijk gedanst, iedereen had een geweldige avond. Gewoon een topfeest.

Helemaal super!

Helaas hebben wij ons feest een paar keer moeten verzetten door Corona. De DJ Company werkte goed mee en konden we tot fijne afspraken komen. Het feest uiteindelijk is een succes geworden en de muziek was hierop een super aanvulling. We hadden silent koptelefoons gehuurd waar onze DJ nog niet mee bekend was, echter heeft hij dit goed opgepakt en hebben wij hier niets van gemerkt. De muziek ging vlekkeloos over van boxen naar de koptelefoons, de nummers meer up-tempo en iedereen stond hierna lekker te dansen. Een professionele organisatie om mee te werken en zeker een aanrader voor je feest.

• Selecteer jouw type feest: Jubileumfeest

Fantastisch feest, dansen, heerlijk, los gaan

Professioneel, ervaren, sfeerbepalend , vriendelijk, meedenkend

Aanrader!

De dj was erg vriendelijk en voelde precies aan wat er gedraaid moest worden. Top bruiloft gehad, dankjewel!!!

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

Flexibel ivm corona en top!

Heerlijk gedanst en goed meegedacht met het publiek.

Goede DJ daardoor fantastisch feest

We hadden review gelezen op the perfect wedding en die waren vrijwel allemaal super goed. Er is zeker lekker gedanst, na lange tijd mocht er weer een feest plaatsvinden. De gasten vonden de muziek keuze erg goed, er werd enthousiast op gereageerd en iedereen was lekker op de dansvloer, genieten! De service was super. We hebben de bruiloft vanwege corona 2x moeten verzetten en daar werd flexibel mee omgegaan, heel erg fijn. De communicatie verliep prima, zowel via de mail als telefonisch. Koen was mooi op tijd om op te bouwen en stond er helemaal klaar voor toen wij uitgegeten waren. Super bedankt!

Perfecte afsluiter van fantastische dag

Na wat zoeken op internet kwam ik bij the dj company terecht. Vanaf het eerste moment was de communicatie goed en we konden al onze wensen kenbaar maken. Met dj Rene hebben we vooraf de avond afgestemd. We hebben hem een Spotify Playlist toe gestuurd met muziek die wij graag zouden horen. Bijna alle nummers uit deze lijst kwamen deze avond voorbij, aangevuld met vergelijkbare muziek en verzoekjes van de gasten. Helemaal top. Muziekkeuze top, geluid en licht ook top en Rene is mixte alles perfect aan elkaar. Mede dankzij hebben we een fantastisch feest gehad. Veel dank daarvoor.

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

Dankzij de DJ hebben we een fantastisch feest gehad

Er is heerlijk gedanst. Het lichtset was prima. De gasten genoten volop van de muziek. De service en communicatie is prima verlopen. We zijn meer dan goed tevreden.

Perfecte afsluiter van fantastische dag

Goede DJ daardoor fantastisch feest

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

Flexibel ivm corona en top!

Heerlijk gedanst en goed meegedacht met het publiek.

• Selecteer jouw type feest: Verjaardagsfeest

Leuk feest en lekker gedanst

Heerlijk feest, voor herhaling vatbaar!

• Selecteer jouw type feest: Verjaardagsfeest

Eindelijk weer een heerlijk feestje!

We hebben heerlijk kunnen dansen met de versoepelingen, maar zeker ook door DJ Jordy! De meegenomen spullen waren ruim voldoende voor de ruimte en Jordy heeft geweldig ingespeeld op de zaal! Wij kijken terug op een geweldig feestje!

Schweitzerlaan 2

9728NP Groningen