De gasten waren zeer tevreden en we hebben gedanst de hele avond. Ik heb DJ Marciano en The DJ Company al aan een bruidspaar aanbevolen die volgend jaar op dezelfde locatie gaan trouwen. Twee dagen voor onze bruiloft kregen we te horen dat de DJ die we eerst hadden Corona had, dus The DJ Company reageerde onmiddellijk en vond een vervanger. De communicatie verliep soepel en zonder enige stress.

Fantastisch

Had van kennisen vernomen over de dj company. Hadden een klein intiem gezelschap en iedereen heeft zo goed als gedanst. Geluid lichten en vooral de vriendelijke dj was heel erg fijn dj John bedankt. Heb genoten hoe mijn vrienden familie en ikzelf zichzelf hadden vermaakt. En alles tot aan het einde is erg goed verlopen duidelijk en vriendelijk erg bedankt voor dat. Groetjes Ken en Bri

GE-WEL-DIG

Heerlijke swingende avond gehad met DJ Johan achter de draaitafel. Hij wist de sfeer er goed in te houden, hield rekening met onze wensen en heeft er een geweldige avond van gemaakt voor ons.

Dikke aanrader!

Johan voelde de sfeer perfect aan, hield het feestje gaande en was super fijn in de communicatie. De lampen waren indrukwekkend en de muziek sloot perfect aan! We hebben gedanst tot de late uurtjes

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

Goede service en verhouding prijs en kwaliteit

We hebben een super gezellig en leuk feest gehad. Er werd volop gedanst en mensen gaven ook terug dat het echt een heel leuk en goed feestje was en daar doe je het voor. Mochten we ooit weer een feest geven dan is Sander de dj en vieren we het weer in de kerk in Oostelbeers.

• Selecteer jouw type feest: Verjaardagsfeest

geweldige avond

Wij waren op zoek naar een DJ uit Duitsland voor onze bruiloft in Katwijk aan Zee! De aanbeveling kwam van Surf and Beach! DJ Marcel coördineerde met ons en reageerde heel goed op de gasten. Het was een dromerige avond.

Een geweldige avond

Nederlandstalig , disco en hard rock het kan….Top!

• Selecteer jouw type feest: 50ste verjaardagsfeest

Better than I could ever of asked for!

we hadden de beste ervaring met onze DJ's. ze waren zo vriendelijk en de muziek was geweldig van begin tot einde. ze deden extra hun best om ons te helpen wanneer onze photobooth niet zou werken. als ik ze hoger zou kunnen beoordelen, zou ik dat doen. 100/10.

Fantastisch!

Erg blij met de DJ > Dennis. Fijne communicatie en kan zeker de DJ company aanraden, top service! Het feest was fantastisch, er werd aan iedereen gedacht qua muziekgenres. Heerlijk gedanst, wat een topavond. Rookmachine en lichtset zorgde voor extra sfeer. Ook kon iedereen verzoekjes indienen, super fijn! Heel erg bedankt!

Reached expectations

Very good service. Our goal was to have everyone on the dancefloor and it was reached. We had a pleasant evening.

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

Alles was goed geregeld en we hebben een zeer geslaagd feest gehad!

Bedankt DJ Roggy!

• Selecteer jouw type feest: Bedrijfsfeest

Een duidelijke communicatie en een goede DJ die de muziek goed aanvoelt t.a.v. de dansvloer.

Alle communicatie is vlot en duidelijk verlopen. Toen wij met onze grote dag bezig waren op locatie heeft Rene alles netjes aangesloten en hierna kenbaar gemaakt dat hij er was. Wat voor ons erg prettig was gezien we gelijk konden zien dat hij er klaar voor was. Beter te vroeg klaar dan te laat moeten aanmodderen. De muziek keuze was goed gebaseerd op de lijst die wie aanreikte en Rene paste de muziek naar mate de avond vorderde goed aan/bij aan de sfeer in de danszaal. Dit resulteerde in een rustige opbouw in het begin en en knalfuif toen het feest op gang kwam. Al met al een goed geslaagd feest met een goede muziek gedurende de gehele boeking.

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

Wij hadden op 16-07-2022 een fantastische dag.

Het was een fantastische avond , wij hebben zeker genoten. Het was echt een leuke dj die ik zeker aanbeveelt. Mocht hij over 5.5 jaar nog bij jullie werkt als de dan wil ik hem zeker op mijn 50ste verjaardag.

Geweldige ervaring!

De muziek company en DJ Lorenz hebben er een geweldig feestje van gemaakt. Door de gevarieerde groep was dat lastig te bewerkstelligen, dus complimenten om iedereen toch de vloer op te krijgen! Keep it up!

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

Geweldige eindafsluiting met collega's!

Eindafsluiting van het schooljaar met alle medewerkers, iedereen super enthousiast over de dag en avond. Lekkere muziek en er is heerlijk gedanst. Contact vooraf van The DJ Company was prima en duidelijk. Op de avond zelf verliep alles prima, onze DJ was ook niet te beroerd om een uurtje langer te draaien. Top geregeld!

• Selecteer jouw type feest: Bedrijfsfeest

Door Top DJ en Top feest

DJ Toon brengt de sfeer er fantastisch in. Krijgt iedereen op de dansvloer. Van diverse gasten de vraag gekregen waar en hoe we dit geregeld hebben. Communicatie was zeer goed en zoals beloofd. Zelfs de muziek op aanvraag van te voor perfect geregeld. Zouden het zo weer doen

Gewoon top

Professioneel Betrouwbaar Optijd Gastvriendelijk De moeite waard

Fantastisch

Dankzij de toplocatie, het zeer deskundige personeel en de fantastische DJ was de avond een enorm succes!

Perfectie

Ja echt top feest gehad. Felipe super lieve leuke jongen. Als je met hem praat stille verlegen jongen maar zodra hij achter die tafel staat komt hij helemaal los. Geweldig om te zien. Muziek was goed. Goede feedback gehad van de gasten.

Genoten!!!

We hebben top avond gehad. Mede door dj Bert. Lekker genieten en dansen.

• Selecteer jouw type feest: 50ste verjaardagsfeest

Hey dank ging eraf! Geweldig!!

De dj (Henk) heeft heel goed ingespeeld op ons publiek. Het dak ging eraf! Echt waanzinnig en een mooie afwisseling van muziekstylen. Een groot feest waarop je hoopt en waar het niet stilvalt. We hebben onwijs genoten en onze gasten ook! Heel erg bedankt!

Super goed !!!

Onze ervaring met de dj company is te omschrijven als super goed een zeer professioneel bedrijf wat ons betreft Ga zo door en er zullen nog veel tevreden mensen volgen Mvg Rick

Super feest gehad!

Iedereen stond op de dansvloer, incl. oud en jong. Leuke mix tussen wat oudere en nieuwere nummers, kortom iedereen vond het een geslaagd feest! En de lichtset maakte het helemaal af :) Echt een aanrader!

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

Een perfecte avond, fantastische dj!

De dj company gevonden via internet, en het "niet goed geld terug garantie" sprak mij aan. Communicatie mocht van ons iets eerder en het invulformulier is wel erg zwart-wit. Over dj Bastiaan alleen maar positiviteit. Hij belde gelukkig al eerder (ipv de afgesproken uiterlijk 2 dagen vooraf) hij heeft onze avond echt perfect gemaakt. Hij begon met een klapper en eindigde geweldig. Iedereen is uit zijn dak gegaan van jong tot oud. Deze man snapt een bruidsfeest. Ook was hij beleefd naar onze gasten en deed erg moeite om iedereen zijn verzoekjes te integreren. Belichting was top, en we hebben niks gemerkt van het op- of afbouwen. Wij raden toekomstige bruidsparen dj company en dj Bastiaan zeker aan! Bedankt, liefs Kevin en Shiva

geweldig

Ik koos voor de DJ Company omdat ik helemaal ontzorgd wilde worden. En dat is gelukt van begin tot het eind. Wij hadden DJ Roggy en met het eerste contact was er al een klik. Heel fijn. Op de avond zelf verliep alles prima, wat rustige sfeer muziek in het begin, zodat mensen nog wat konden kletsen en gaande weg werd de sfeer opgebouwd, muziek ging wat harder en er is echt heerlijk gedanst door veel mensen. Gasten konden ook plaatjes aanvragen en Roggy voelde de sfeer goed aan en speelde daar op in. Met een mooie mix van muziek. Was heerlijk om te zien hoe iedereen genoot. Het was echt een feest!

• Selecteer jouw type feest: 25-jarig huwelijksfeest

Schweitzerlaan 2