DJ company heeft een goede ervaren DJ verzorgd voor ons feest. De DJ wist de sfeer op het feest goed aan te voelen en zorgde er ook voor dat verzoekjes snel voorbij kwamen
Hi Tom, Wat super fijn dat jullie een top feest hebben gehad! Dit horen we graag!
Wij kozen voor djcompany omdat we geen idee hadden waar een dj te krijgen. Marcel heeft de avond keurig verzorgd, ingespeeld op het publiek, goed materiaal bij zich en alles keurig op tijd afgestemd. Eerlijk gezegd was alles bij elkaar veel beter dan we verwacht hadden.
Hi Ton, Wat gaaf dat jullie aangenaam verrast zijn! DJ Marcel is een topper. Op naar een volgend knaller feestje met één van onze DJ's! Groetjes, Yola - The DJ Company.
Voelt zijn publiek uitstekend aan.
Hi Bas, Wat goed om te horen dat de DJ het publiek goed aanvoelde en dank voor het aanbevelen! Tot snel ;)
Lastminute geboekt, top geregeld, duidelijke communicatie, komen afspraken na, betrouwbaar! Voor ons zeker voor herhaling vatbaar. DJ Thomas heeft goed naar onze wensen geluisterd!
Goedemorgen, Wat een leuk bericht zo op de vroege morgen! We worden hier heel blij van. Bedankt voor jullie mooie woorden en hopelijk tot snel. Bedankt dat we erbij mochten zijn. Groeten, Rebecca - The DJ Company
Goede communicatie voor en achteraf, op het feest zelf was de muziek keuze goed en het volume perfect.
Fijn dat je het zo hebt ervaren, Tim! Bedankt voor de mooie recensie! Groetjes, Marijn - The DJ Company
We zijn bij DJ Company gekomen via internet, en DJ Ronald heeft het helemaal waar gemaakt! We hebben een fantastisch feest gehad! Er is goed op onze wensen ingegaan. Bij het eerste gesprek dat we hebben gehad met Ronald voelde het meteen goed. Heel fijn dat we onze verzoeknummers (en no-go’s) konden doorgeven, en dat Ronald de openingsdans heeft willen monteren. Wij hebben niet alleen een topavond gehad, ook van onze gasten hebben we veel positieve reacties gehad op de muziek en de setting van de dj. Continue waren er mensen op de dansvloer ondanks het gemêleerd gezelschap. We zouden de DJ company aan iedereen kunnen aanraden!
Hey Chris en Lucy, Bedankt voor de mooie recensie! DJ Ronald zal heel blij worden na het lezen van deze mooie woorden. Wij hopen dat wij nog eens met jullie op de dansvloer mogen staan! Groetjes, Marijn - The DJ Company
We zijn zeer tevreden met alles wat jullie te bieden hadden. zo gezegd zo gedaan. Groot bedankt Dew en Ruud.
Hey Dew, Geen dank uiteraard! Wij zijn blij dat wij mochten komen draaien en dat het zo'n succes was! :) Groetjes, Marijn - The DJ Company
We hebben voor DJ Company gekozen vanwege de goede feedback online. Super lekker gedanst, perfekte lichset, alle gasten waren zeer tevreden. De service vooraf was erg goed. De communicatie verliep perfect. Danny was een zeer vriendelijke DJ. De gasten konden ook wensen doen. Hij maakte het feest perfekt. Dankjewel Danny!
Hey Marion, Super leuk dat jullie zo van de dienst van DJ Danny hebben genoten! Wij doen het graag nog een keertje over! ;) Met vriendelijke groeten, Marijn - The DJ Company
Zowel voor als tijdens de avond was het contact met alan goed en duidelijk. Tijdens het feest speelde alan goed in op de verzoekjes en ook op momenten als er gervraagd werd om andere muziek te draaien deed alan dit. Op de avond zelf zocht alan ook het contact met de zaal en dit werd heel goed opgepakt. Wij hebben enorm genoten
Goedemiddag, Bedankt voor jullie evaluatie. Super om te horen dat jullie zo tevreden zijn. We zullend deze mooie woorden doorgeven aan de DJ. Groeten, Rebecca - The DJ Company
Ik zou iedereen dit aanraden
Goedemiddag, Bedankt voor deze mooie woorden, daar doen we het voor. Groeten, Rebecca - The DJ Company
We hebben heel erg genoten de dj bouwde het goed op, er werd lekker gedanst en wij vonden de communicatie van de DJ voorafgaand aan de avond ook heel fijn. Heel erg bedankt mede door jullie is de avond echt tot een prachtig einde gekomen. Ik beveel jullie ook zeker aan!!
Goedemiddag, Wat leuk om te horen dat jullie een geslaagde avond hebben gehad. Bedankt dat wij erbij mochten zijn! Groeten, Rebecca - The DJ Company
Voor ons relatie-event met back to the nineties thema zochten we een DJ. DJ Jurriaan heeft die rol super vervult. Het was van begin af aan sfeervol en we moesten aan het eind van de avond onze gasten nog net niet dwingen om de dansvloer te verlaten. Top avond dus.
Wat heerlijk dat er zo lekker gedanst werd! We zijn blij dat je zo enthousiast bent over DJ Jurriaan, we zullen het zeker aan hem doorgeven :) Groetjes, Anne
Gezellig feest gehad met Pascal als onze DJ; wat wij prettig vonden dat hij de tijd nam om onze muziekvoorkeuren door te nemen, te begrijpen wat voor feest wij wilden en dat ook zo heeft ingezet. Toegankelijk en zowel wij als de gasten vonden het een topfeest. Fijn was dat we ook tussentijds verzoeknummers konden aanvragen en hij deze ook goed tijdens een set verwerkte. Iedereen heeft een topavond gehad!
Wat goed om te horen dat DJ Pascal zo goed de tijd heeft genomen om naar jullie wensen te luisteren. Ik ben ook blij dat jullie de verzoeknummers goed te horen kregen en een geweldige avond hebben gehad! We zien jullie altijd graag terug bij The Dj Company :) Groetjes, Anne
Vooraf werden we gebeld door DJ, dit gaf direct een betrouwbaar gevoel. De DJ dacht goed mee en we konden het daardoor loslaten voor onze bruiloft. Op de dag zelf heb ik niets gemerkt van de opbouw en werden er nummers gespeeld die paste bij onze smaak, maar die ook zeker werden afgestemd op de sfeer en de gasten. Verzoeknummers waren geen probleem. Hartelijk dank Pepijn, het was een groot succes.
Wat super om te horen dat jullie zo'n goed gevoel hadden en het daardoor een beetje konden loslaten, dat is precies waar wij voor willen zorgen! Ik ben blij dat jullie een gezellige avond hebben gehad :) Groetjes, Anne
Alles was goed geregeld, vriendelijke dj die de sfeer goed aanvult. Ook vooral is de communicatie goed verlopen dus een aanrader voor iedereen die wat te vieren heeft.
zeer goed, zonder muziek GEEN feest
Goedemorgen Desiree, Wat fijn om te horen! Het doet ons altijd goed om te horen dat de muziek het feest heeft afgemaakt :)! Groet, Tim - The DJ Company
prima club die je veel geregel uit handen neemt en zorgdraagt voor de juiste DJ.
Wat fijn om te horen dat het een geslaagd feest is geweest! We hopen jullie snel weer een keer te zien bij The DJ Company! Groet, Koen
Vooraf konden we goed afspreken wat we wilden hebben, maar we spraken ook af dat Albert er iets vanaf mocht wijken als hij dacht dat de avond daarom vroeg. Dat gebeurde perfect. Er zaten een aantal nummers bij die ik zelf absoluut niet zou kiezen (Angels, Robbie Williams), maar die regelrechte rammers waren! De hele avond in een lekkere mix gedraaid en iedere gast uitgeput naar bed! Was top!
Hey Anne, gelukkig dat de muziek grotendeels is aangeslagen! De volgende keer zullen wij Angels van Robbie Williams niet meer meenemen! ;) Groetjes, Marijn
Dankzij DJ company hebben wij een prachtige avond gehad om ons huwelijk. Hun duidelijke site en communicatie hebben ons overhaald om met hen in zee te gaan. De DJ die ons werd toegewezen was zeer vriendelijk en professioneel. Hij heeft aan al onze wensen voldaan. Op einde van de avond hebben wij van iedereen gehoord wat een fijne top dag zij hebben beleefd. Daar heeft de DJ een grote rol in gespeeld. Wij zijn zeer tevreden en zullen DJcompany zeker aanbevelen bij onze vrienden!
Hey Stijn, wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Wij doen het dan ook graag nog een keertje over, samen met jullie!! Groetjes, Marijn
Zekerheid van een goede DJ. Alles was top geregeld! Er is leuk gedanst op goede muziek. DJ Nick is een toppertje
Hey Chris, dank voor de mooie recensie! DJ Nick zal zeer blij worden van dit bericht! :) Groetjes, Marijn
Juiste muziekkeuze ook fijne communicatie voor herhaling vatbaar voor een eventueel volgend feestje
Hey Wendy, Dank voor de mooie recensie! Ik ben blij dat alles zo goed is gegaan en hoop je zeker nog een keer terug te zien bij The DJ Company! Groetjes, Marijn
Gevolg was dat we een super goede DJ kregen die perfect op ons feest aansloot. goede communicatie en leuke vipe!
Altijd fijn om te horen dat er weer een succesvol feest is geweest! We helpen altijd graag, ook op korte termijn ;)
Er werd lekker veel gedanst ,lichtset was ook goed ,communicatie was ook uitstekend.draaide hele goede muziek .helemaal niks te klagen gehad
Wat fijn dat jullie een swingend feest hebben gehad! Bedankt voor deze positieve review, en hopelijk tot een volgende keer :)
Communicatie ging prima. De DJ ging lekker zijn gang, was flexibel als er een speech kwam of er een bepaald soort muziek op de achtergrond eventjes moest. Hij had niet alle nummers in zijn database, maar er werd flink gedanst!
We hadden DJ company via Google gevonden. Makkelijke website en goede informatie. Wij kozen voor een junior DJ, maar zijn draaien was zeker senior. De muziek werd geweldig leuk gemixed en er wordt volop gedanst. We zijn super tevreden!
Hey Hans, super fijn dat de junior DJ er zo'n spektakel van heeft gemaakt! Hij doet het graag nog een keertje over! ;) Groetjes, Marijn
Schweitzerlaan 2
9728NP Groningen