Prima dj

Goede informatie op website Communicatie gaat vlot en duidelijk Gezellige aanvulling op ons feest. Onze gasten hebben lekker kunnen dansen.

• Selecteer jouw type feest: 50ste verjaardagsfeest

Topervaring!

Tijdens het eten werd er lekkere achtergrond muziek gedraaid waarbij de DJ rekening hield met de muziekkeuze van de hoofdpersoon. Het feest kwam langzaam op gang maar dat had alles te maken met de toespraakjes die werden gehouden. Toen er eenmaal werd gedanst kwam de sfeer er lekker in. De DJ voelde perfect aan wat de behoefte van de gasten was en paste daar de muziek op aan. Dat gold ook voor de samenwerking tussen de DJ en de saxofonist die een paar blokken meespeelde. Het was prettig dat de DJ op voorhand telefonisch contact met mij zocht om onze wensen door te nemen. Ik heb niets dan lof voor jullie aanpak van het begin tot het einde en vind oprecht dat jullie hebben bijgedragen aan het slagen van ons afdelingsfeest/afscheid afdelingshoofd!

• Selecteer jouw type feest: Bedrijfsfeest

Professioneel

Via internetsearch kwam ik op jullie website, meteen antwoord en er was snel een match, zeer tevreden met de gang van zaken en dienstverlening.

• Selecteer jouw type feest: 50ste verjaardagsfeest

Goeie communicatie en netjes geregeld

Het was allemaal goed geregeld en goed gecommuniceerd

• Selecteer jouw type feest: Jubileumfeest

Zeer goed geregeld

Wij hebben zeer genoten van DJ Jan, hij heeft er zeker mede voor gezorgd dat ons feest een geslaagde avond is geworden.

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

Fijne organisatie, ze doen wat ze beloven.

Fijne organisatie, ze doen wat ze beloven.

• Selecteer jouw type feest: 25-jarig huwelijksfeest

Voor DJ COMPANY gekozen, gevonden op internet. Het was erg warm, veel gasten stonden buiten waardoor er niet gedanst is. We hebben genoten van de muziek en de gezellige sfeer. Ik ben zeer tevreden over de communicatie.

Een topavond avond

De locatie waar het feest was had goede ervaringen met de DJ company. De communicatie was heel prettig, je wordt goed op de hoogte gehouden over het hoe en wat. DJ Martin was een vriendelijke man die goed aanvoelde welke muziek hij moest draaien. Het was een TOP feest.

Heerlijke avond gehad

We zijn via het ruiterhuys bij Djcompany terecht gekomen. Erg leuk gesprek gehad om kennis te maken en wat we konden verwachten. Iedereen heeft de hele avond op de dansvloer gestaan, de muziek was gewoon perfect. Goed ingespeeld op de sfeer en de gasten.

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

We kozen voor jullie op advies van de locatie Er is echt heel goed gedanst door de vele leuke nummers De djnvan erg vriendelijk en enthousiast dat was fijn

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

DJ Company top, communicatie met dj minder

We hebben gekozen voor de dj company, aangezien de prijs en het verhaal aantrekkelijk was. De communicatie door de dj company verliep soepel. De bereikbaarheid via whatsapp was ook erg prettig. We merkten wel dat het lang duurde voordat de dj bekend werd en sinds dat moment was er radiostilte. Geen communicatie vanuit de dj te bekennen voor een kennismakingsgesprek. Aangezien wij een dag voor ons huwelijk al in een hotel sliepen en die avond nog een cursus hadden, kwam deze dag voor ons niet uit. Na maandag eerst contact gehad te hebben met de DJ Company werd ons verteld dat de dj zsm contact met ons zou opnemen. Helaas bleef dit dinsdag ook uit. Uiteindelijk besloten zelf om 20:00 uur te bellen naar de dj. Gelukkig hadden we het telefoonnummer per mail ontvangen. De dj nam gelukkig de telefoon op en toen hebben wij het gesprek gevoerd. Het feest zelf liep gesmeerd. Hij speelde goed in op de verschillende doelgroepen en geregeld stonden er wel mensen op de dansvloer.

Zo verschrikkelijk genoten!!

We hebben een fantastisch feest gehad. Mede door de perfecte communicatie, zowel vooraf als tijdens de avond. Gasten hebben gedanst en meegezongen met een breed scala van heerlijke feestmuziek! Een echte aanrader! Dankjewel.

• Selecteer jouw type feest: Jubileumfeest

Geweldig!

Duidelijk in communicatie, vriendelijk alles was positief!

• Selecteer jouw type feest: Verjaardagsfeest

Super goeie ervaring, een topavond !

Nadat we jullie hadden gevonden en erg goed geholpen werden, hadden we het volste vertrouwen erin dat we een topavond zouden hebben. En dat was het, iedereen heeft het gezellig gehad en uiteraard heerlijk gedanst. Bedankt !

• Selecteer jouw type feest: 40ste verjaardagsfeest

Onwijs gezellig feest gehad.

De snelle reactie was de doorslaggevende factor. De lichtset was heel leuk , ook doordat het mooi hoog in de bomen en op de schaduwdoeken scheen. Iedereen was super enthousiast, (1 of 2 iets minder omdat ik geen piratenhits wilde, en dat werd ook heel netjes geregeld) ik vond het heel leuk om te zien dat er op allerlei muziek ook echt lekker gedanst werd.vooraf alles netjes gecommuniceerd, de DJ vantevoren nog gesproken, en hij heeft zelf nog geholpen met stokbroodjes snijden!

Geweldig feest gehad

Door Dj Tim was ons huwelijksfeest mega geslaagd. Wat een feest hebben we gehad. Er is heerlijk gedanst en de gasten hebben zo erg genoten. De communicatie met het bedrijf en Dj Tim verliep soepel en duidelijk.

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

De DJ Company heeft ervoor gezorgd dat onze bruiloft onvergeteelijk is geworden.

Uit een aantal aanvragen reageerde Valentijn van de DJ Company heel snel en correct. We hebben een fijn en duidelijk gesprek gehad waarin onze voorkeuren werden genoteerd. Daarna hebben we de vragenlijst ingevuld en die later met DJ Antoni nog eens doorgenomen. Onze voorkeuren zijn heel goed nagekomen. Naast de gebruikelijke bruiloft dansmuziek hadden wij best wat stevige muziek op de lijst staan. DJ Antoni heeft deze naar ons inziens zeer goed ingevuld, hij voelde goed aan welke muziek het goed deed en mensen op de been kreeg. Wij waren heel blij met de door hem gedraaide muziek. Er zijn gasten op de dansvloer geweest die aan het begin van de avond aangaven écht niet te gaan dansen. En wees eerlijk, uiteindelijk een polonaise door bijna alle gasten op muziek van Rammstein is toch hilarisch? De lichtset die DJ Antoni bij zich had was ook goed. Passend bij de avond, niet overdreven veel of fel maar gaf het juiste disco gevoel. Onze gasten hebben zich prima vermaakt op de dansvloer. En diegene die niet dansten hadden langs de kant geen last van muziek die te hard stond om te kunnen praten met anderen. We hebben genoten van onze gasten die ons complimenteerden met het feest en de muziek. Daardoor gaan we mensen die een feest DJ zoeken in ieder geval de DJ Company aanbevelen.

• Selecteer jouw type feest: Bruiloft

Eenvoudig te boeken, goede prijs en goed contact!

Geweldig feest gehad, dankzij deze top dj. Heel eenvoudig te boeken en snel contact met DJ Company. Prijs/kwaliteit goed.

• Selecteer jouw type feest: 40ste verjaardagsfeest

Fantastisch

Met Etienne gehad over de muzieksmaak en ggelukkig is dit goed overgekomen bij de DJ en heeft hij er een topavond van gemaakt!!!

Ontzorgend en betaalbaar

Vanaf de aanvraag tot en met het einde totaal ontzorgt door The DJCompany. Wensen van het feest worden besproken en je kan zelf via een eigen pagina je wensen verder verduidelijken. Ze zoeken een dj voor jou erbij die zelf ook nog even telefonisch contact opneemt. De dj was ruim op tijd en was goed uitgerust met apparatuur en verlichting. De dj voelde het feest perfect aan en hield de sfeer er goed in. Super tevreden.

• Selecteer jouw type feest: 25-jarig huwelijksfeest

Topavond

Opgezocht via internet. De recensies waren goed dus contact opgenomen met djcompany en afspraken gemaakt. Dit ging erg vlot en professioneel en ze hebben geleverd wat we gevraagd hebben. We hebben een top avond gehad. De gasten waren ook goed te spreken over de gekozen muziek. Er werd al gevraagd wie jullie waren en hoe we jullie gevonden hadden. Uiteraard doorgegeven wie jullie zijn.

• Selecteer jouw type feest: Ander feest

Top feest, top muziek!

Ik koos voor jullie, omdat jullie voor een leuke prijs een DJ regelen. Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar ik ben blij met de uitkomst. De dj heeft goed geluisterd naar mijn wensen en draaide goed. Hij wist het feest goed op gang te brengen en speelde goed in op wat de mensen graag wilde horen. Echt een top feest gehad en de dj was daar een groot onderdeel van.

• Selecteer jouw type feest: Verjaardagsfeest

Je weet dat het goed zit

Een bedrijf met empathie.

• Selecteer jouw type feest: Ander feest

Ik heb voor de DJ company gekozen door aanbeveling van de cateraar, Beneman uit Lichtenvoorde. Mijn wens vooral veel dansen en dat is echt helemaal gelukt. Aan alle wensen voldaan, chapeau voor DJ Antoine. De communicatie vooraf met Antoine was goed, tijdens het feest en bij opruimen helemaal im orde. Ik ben meer dan tevreden.

Makkelijk geregeld, geweldige ervaring

We hebben voor DJ Company gekozen, omdat hrt een vaste prijs is, communicatie is duidelijk en er vooraf een soort persoonlijke pagina ingevuld kan worden met al je wensen voor het feest. Na een telefoongesprek wisten we het zeker, dit wordt hem. Arman heeft geweldig gedraaid en wist precies wat het volgende nummer moest zijn om de sfeer erin te houden. De gasten dansten op hits van vroeger tot nu, ongeacht de leeftijd. Het was de hele avond feest en meerdere gasten hebben aangegeven het fantastisch te hebben gevonden. Een avond om nooit meer te vergeten!

Schweitzerlaan 2

9728NP Groningen