Renee heeft ons en de bruiloftsgasten een onvergetelijke avond bezorgd
Via The DJ Company is DJ Rick geboekt. Rick heeft ons feest onvergetelijk gemaakt. Hij draaide de muziek die we hadden uitgekozen en speelde goed in op het publiek. De lichtshow maakte het geheel af. Alle gasten hebben genoten. De DJ Company heeft ons vanaf het eerste moment zeer netjes en klantvriendelijk benaderd. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. DJ Rick heeft voorafgaande het feest persoonlijk contact met ons opgenomen en alles doorgesproken. Top gedaan, klasse!
Wat een enorm mooie review! Wat goed om te horen dat Rick het feest onvergetelijk heeft kunnen maken. We zijn blij met de complimenten, dank daarvoor! Hopelijk zien we jullie nog eens bij ons terug.
Voor mijn 50e verjaardag kwam DJ Timo draaien op mijn feestje. En een feestje dat is het echt geworden. Vanaf begin tot het einde heeft hij staan draaien en het was daardoor echt een top feest. Al het licht en geluid was mee en was ook echt heel goed geregeld. Van te voren hebben nog even contact gehad en had ik al een paar nummers doorgegeven en die kwamen gedurende de middag en avond ook allemaal wel ergens voorbij. Ook het contact met de DJ company was heel fijn. Dus voor mij een dikke 10!
Bedankt voor de evaluatie. Wat leuk om te horen dat jullie een geslaagd feest hebben gehad. Dank voor het vertrouwen en hopelijk tot het volgende feest!
De combinatie DJ Company en Slot Zeist zijn een aanrader! Alles wordt uit handen genomen zodat de organanisator kan genieten!
Fijn om te horen, Savita. Hopelijk zien we je snel weer bij een volgend feest, dankjewel!
Wat zijn we blij dat we hebben gekozen voor DJ Company en dat DJ Anton ons feest heeft verrijkt! Van het begin tot het einde stond de dansvloer vol. Alle gasten reageerden na het feest: in tijden niet meer zo fijn en de hele avond zo lekker gedanst! Wat een feest! Dj Anton denkt mee, communiceert heel duidelijk, voelt sfeer perfect aan, start op het juiste moment de juiste muziek! De interactie met de gasten was ook super! De volgende keer nog zo'n knalparty.....dan willen we DJ Anton graag weer in da house!
Heel erg bedankt voor de mooie woorden, Leonie. We zullen het doorgeven aan DJ Anton. Op naar het volgende feest!
In 1 woord Topavond!
Wat fijn om te horen! Bedankt voor de evaluatie. Hopelijk zien we jullie snel weer bij een volgend feest!
We hadden een gezellige personeelsavond en door de muzikale ondersteuning van onze DJ werd het een onvergetelijke avond.
Bedankt voor de review. Leuk om te horen dat jullie een onvergetelijke avond hebben gehad!
Communicatie, meedenken, service van DJ companny en de JD die de avond verzorgde was top. Absolute aanrader.
Wij kozen DJ Company doordat er back up was als de dj ziek was en ook vanwege ervaring kozen wij voor de dj company. De communicatie was erg heel goed zelfs, we werden met de mails met alles op de hoogte gehouden. Met de dj super leuk gesprek gehad en zelf kwam hij ook nog met leuke dingen om toe te voegen aan het feest. Hij heeft leuk ingespeeld op de mensen die er waren. De dansvloer is nooit leeg geweest! Iedereen vond het echt geweldig. Ook een openingsdans gedaan en de dj had met de ingehuurde vuurwerkmaxhine en rook machine goed toegevoegd aan de dans dat was echt een mooi effect. Daarnaast had hij het ook leuk gebruikt de hele avond door. De afwisseling van mijn muziek en die van mijn man waren erg leuk! Vond ook erg leuk dat hij op het einde omdat het zo laat was en me kinderen nog wakker waren nog kinder liedjes gingen draaien dat vond de kinderen echt leuk. Ik zou bij een volgend groot feest DJ Martin ook graag weer willen! Bedankt voor alles het was een fantastische avond om nooit te vergeten!
Onwijs bedankt voor deze mooie review! Het doet ons goed om te horen dat de communicatie als goed is ervaren en dat de DJ het ook ontzettend goed heeft gedaan. We zullen dit compliment dan ook zeker doorgeven aan Martin!
Er wordt veel contact met je opgenomen als je een DJ boekt wordt via videobellen duidelijk wie jou DJ is en alles wordt goed geregeld door jullie dus aan te bevelen
Hartelijk dank voor deze mooie 10 en uw uitgebreide feedback! Fijn om te horen dat u de communicatie als prettig heeft ervaren en dat het videobellen heeft bijgedragen aan een duidelijk en persoonlijk contact met de DJ. Geweldig dat alles goed geregeld was en dank u wel voor de aanbeveling. Hopelijk mogen we in de toekomst opnieuw iets voor u betekenen!
René speelde goed in op de mensen en het feest was echt leuk, zelfs mensen die normaal niet dansen, gingen los!
Wat fijn om te horen, dank u wel voor deze mooie woorden! Geweldig dat René zo goed inspeelde op het publiek en dat zelfs de niet-dansers de dansvloer op gingen, precies waar we het voor doen. Ik zal dit compliment zeker aan René doorgeven. Nogmaals dank voor het vertrouwen en hopelijk tot een volgend feest!
Aan te bevelen.
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze werkwijze als professioneel heeft ervaren en dat alles vlot online geregeld kon worden. Dank ook voor de aanbeveling, dat waarderen wij enorm! - The DJ Company
Wij kozen voor de dj company omdat we niet zo makkelijk een dj konden vinden waarvan we zeker wisten dat het goed was. We kozen voor het premium pakket bij de dj company, er werd naar onze wensen geluisterd en dj Ludo maakte er een mooi feestje van!
Hartelijk bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat onze premiumservice volledig aansloot bij uw wensen en dat DJ Ludo er een geslaagd feest van heeft gemaakt. Daar doen we het voor! We waarderen het enorm dat u voor The DJ Company hebt gekozen, zeker wanneer het vinden van de juiste DJ niet vanzelfsprekend was. Mocht u in de toekomst nog eens een feest plannen, dan helpen we u natuurlijk graag opnieuw.
heerlijke dans avond gehad en goed contact met onze dj. niet ***len maar poetsen ik hou ervan.
Wat geweldig om te horen dat jullie zo’n heerlijke dansavond hebben gehad! 🎶 Fijn dat het contact met onze DJ goed was en dat er volop plezier was op de dansvloer. Dank voor je leuke terugkoppeling! Team The DJ Company
Alles verliep prima. Vooraf duidelijke communicatie, maar ook de avond zelf communicatie goed waardoor alles een topfeest was!
Bedankt voor de fijne woorden. Heel blij dat jullie enthousiast zijn over ons. Hopelijk zien we jullie nog eens terug!
Goede prijs/kwaliteits verhouding. Perfecte communicatie. Alle opties waren/zijn bespreekbaar en uitvoerbaar. Goeie DJ, speelt lekker in op het publiek!
Bedankt voor deze woorden! Daar doen we het natuurlijk voor. Super dat jullie een geslaagd feest hebben gehad! Bedankt dat we erbij mochten zijn.
Ik was niet bekend met de DJ Company. Maar ik kan het iedereen aanraden. De communicatie is top, de DJ Elvio is ook helemaal top! Gewoon doen!!!
Bedankt voor de review. Wat leuk dat je ons aan iedereen wilt aanbevelen, bedankt! Helemaal goed om te horen dat jullie een geslaagd feest hebben gehad.
De DJ’s van de DJ company stellen nooit teleur. Al vaker hebben ze bij ons gedraaid. Altijd top! Prettige communicatie en afstemming vooraf
Heel erg bedankt voor deze fijne review! Het doet ons deugd dat jullie telkens tevreden zijn en dat de samenwerking zo vlot verloopt. Hopelijk mogen we snel opnieuw voor jullie spelen!
Er is lekker gedanst en de specifieke delen waar we bepaalde playlists wouden is ook professioneel en prettig uitgevoerd.
Dankjewel voor deze mooie review! Geweldig om te horen dat er lekker is gedanst en dat de momenten met de specifieke playlists precies aansloten bij jullie wensen. Bedankt voor het vertrouwen.
Alles goed verzorgd
Bedankt voor de goede review. Fijn dat het zo goed bevallen is. Hopelijk tot een volgende keer.
Ik snap door onze ervaring heel goed dat DJCompany werd aanbevolen. Heel vlotte, vriendelijke en servicegerichte communicatie. Je krijgt daardoor nog meer zin in je eigen feest! Diverse keren werd me gevraagd hoe we aan de DJ kwamen, dus tijdens het feest al reclame gemaakt! En van harte :-)!
Ontzettend bedankt voor deze prachtige review! Geweldig om te horen dat jullie zo’n fijne ervaring hadden met onze service en communicatie. Fantastisch ook dat er tijdens het feest al interesse was. Dankjewel voor het doorgeven! We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan jullie voorpret én aan een geslaagde avond.
Goed geregeld, fijn samengewerkt, leuke muziek, goede sfeer, prettig persoon dj Peter!
Wat fijn om te lezen dat alles zo goed geregeld was en dat jullie hebben genoten van de muziek en de sfeer! Ik geef jullie compliment graag door aan DJ Peter.
Top ervaring met de dj company. Communicatie vooraf was uitstekend! Dj Pascal heeft er zeker een feestje van gemaakt. Helemaal blij mee en we kijken terug op een leuke avond!
Wat fijn om te horen dat alles zo goed verlopen is! Geweldig dat DJ Pascal er een feestje van heeft gemaakt en dat jullie hebben genoten van de avond. Dank voor jullie leuke woorden en het vertrouwen in ons. Daar doen we het natuurlijk voor!
Goede DJ gekoppeld met onze wensen. Rita is echt supergoed. Voelt gezelschap goed aan. Er is heel veel gedanst. Een onvergetelijk feest gehad. Dank je wel voor al het regelwerk.
Wat ontzettend fijn om te lezen! Geweldig dat DJ Rita precies heeft aangevoeld wat jullie wilden en dat er zoveel gedanst is. Heel blij dat jullie een onvergetelijk feest hebben gehad! Daar doen we het natuurlijk voor! Dank voor de leuke woorden en het vertrouwen in ons.
Superervaring met de DJ company
Schweitzerlaan 2