Hey Conny, Wat leuk dat jullie zo van onze service hebben genoten! Roggy zal deze recensie enorm waarderen! Graag tot een volgende keer! :) Groetjes, Marijn
Hi Berna, Wat mooi om te horen dat jullie feest naar wens is geweest. DJ Johan heeft al heel wat feesten voor ons gedraaid en kan inderdaad goed inspelen op het publiek. Hij zal enorm blij zijn dat jullie het zo hebben ervaren! We hopen jullie snel weer een keer te zien :) Met muzikale groet, Koen - The DJ Company
Goedemorgen, Goed om te horen dat jullie een prachtig mooi feest hebben gehad. Bedankt voor het achterlaten van de review. Groeten, Rebecca
Goedemorgen, Super leuk om te horen dat alles zo goed is gegaan tijdens het feest. Fijn dat jullie zo genoten hebben van het feest. Bedankt dat we erbij mochten zijn en hopelijk zien we jullie in de toekomst nog eens. Groeten, Rebecca
Goedemiddag, Bedankt voor het achterlaten van deze review. Super dat jullie helemaal tevreden zijn over het feest. Daar doen we het natuurlijk voor! Hopelijk tot een volgend feest. Groeten, Rebecca - The DJ Company.
Goedemiddag, Super om te horen dat jullie vertrouwen in ons hebben gehad bij het boeken van een DJ. Fijn dat het feest geslaagd was en dat er goed naar jullie wensen is geluisterd. Groeten, Rebecca - The DJ Company
Goedemiddag, Leuk om te horen dat jullie het volste vertrouwen hadden in de DJ. Super! Bedankt voor het achter laten van jullie review. Tot een volgend feest!? Groeten, Rebecca - The DJ Company
Beste Aimee, Echt heel leuk om te horen dat het de tweede keer weer een geslaagd feest is geweest! Hier zijn we heel erg blij mee. Hopelijk tot in de toekomst. Groeten, Rebecca - The DJ Company
Hoi Lisa, Ik zie de volle dansvloer met de polonaise zo voor me, geweldig! Super dat het alles helemaal goed was. Bedankt voor het achter laten van de evaluatie! Groeten, Rebecca - The DJ Company
Hoi Ingrid, Kort maar krachtig, heerlijk! Bedankt voor de mooie woorden en dat we erbij mochten zijn. Groeten, Rebecca - The DJ Company
Goedemorgen, Wat super om te horen dat jullie feest helemaal geslaagd is! Dit vinden wij altijd hartstikke leuk om te horen! Groeten, Tim - The DJ Company
Goedemiddag Nicole, Wat fijn om te horen dat jullie een goed feest hebben gehad. Heerlijk dat het weer kon na 3 jaar! Bijkletsen met een goed muziekje erbij is dan gewoon heel fijn. Hopelijk tot een volgend feest. Groeten, Rebecca - The DJ Company
Hoi Anjelica, Ik word helemaal blij van jouw review! Wat super leuk dat de DJ zo goed meedeed met de dansmoves ;). Fijn dat jullie feest helemaal geslaagd was. Groeten, Rebecca - The DJ Company
Ik ben heel blij om te horen dat jullie fantastisch vonden. Bedankt dat wij op jullie belangrijke dag mochten draaien! En wie weet tot de volgende keer! ;)
Bedankt voor de mooie woorden! DJ Hans heeft er zo te horen een knal-feest van gemaakt. Super gaaf!!
Haha! Wat leuk! De DJ van dienst zal enorm blij zijn met deze review. Wij doen het graag nog een keertje over! ;)