Ondanks eerst een ogenschijnlijke mismatch, was Natalia een super ervaring met de juiste muziek op de juiste tijd! Iedereen heeft genoten en tot aan het einde gedanst! Ik was/ ben helemaal blij met haar!
De hele avond was de dansvloer goed gevuld! DJ Martin voelde de sfeer goed aan en wist precies wat er nodig was om er een top feest van te maken. Onze gasten vroegen meerdere malen hoe we aan zo een goede DJ zijn gekomen.
Bij binnenkomst een heldere introductie met mij als ceremoniemeester, goed gesprek gehad en de wensen nog even doorgenomen. Vanaf moment 1 was de dansvloer gevuld en Martin heeft er voor gezorgd dat niemand is gaan zitten tot aan het eind. Ongelooflijk positief ervaren en absoluut voor herhaling vatbaar voor andere feesten en partijen in de toekomst!
Zeer leuke en aardige DJ Hij weet wat er gevraagd wordt om een mooi feestje te bouwen Onze vrienden vonden het erg gezellig en hebben ook gedanst Wou zouden hem zo weer boeken voor een feestje De communicatie met de Dj company verliep soepel en staan voor je klaar als je vragen hebt
Ik voelde vanaf het eerste gesprek al vertrouwd. Er wordt goed geluisterd naar onze wensen en de afspraken zijn goed nagekomen. Ik zal de DJ Company zeker aan prijzen. Op naar het volgende feestje.
Feest!!
Alles verliep perfect, van offerte tot het feest zelf. Een dj kan een feest maken of breken, en Dennis heeft ons feest zeker gemaakt! We hebben een top avond gehad. Hij heeft ook nog ons liedje van de openingsdans gemixt met een overgang naar dansmuziek, helemaal top.
We hebben gekozen voor jullie omdat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Melson is een vlotte super benaderbare DJ. Lekker nuchter dit paste prima bij ons. Er is lekker gedanst en gesprongen en gefeest. De dans avond kwam wat langzaam op gang. Dit had meer te maken met dat veel gasten nog lekker aan het natafelen waren en dat er mensen nog buiten zaten. Maar toen er meer drank in de man kwam en wij ook meer express naar binnen gingen kwam het wel op gang. Gasten waren super blij en konden hier en daar verzoekjes doen. Dit werd allemaal lekker opgepakt en liep als een trein. De apparatuur was voor de locatie okay, in mijn hoofd had in misschien meer verwacht maar gezien je nog met elkaar wilt en kunnen kletsen was dat top. MELSON IS EEN TOPPER
De Dj’s hebben er echt een feestje van gemaakt, we waren er enorm blij mee! De communicatie ging erg soepel en was vooral heel relaxed. Vooraf hebben we goede communicatie gehad over last minute verassingen en dat kon allemaal gewoon wat fijn was. Iedereen was aan het dansen, Ze hebben het heel leuk gedaan en zou ze zeker aanraden voor een feestje!!
Bedankt voor deze mooie review en het prachtige cijfer! Super om te horen dat de communicatie zo relaxed en soepel verliep, ook rondom de last minute verrassingen. En natuurlijk geweldig dat de DJ’s er samen zo’n knalfeest van hebben gemaakt en iedereen op de dansvloer stond.
Super ervaring met DJ Roggy. Communicatie vooraf al heel prettig ook met het hele team van de DJCompany. Fijne pagina ook om al je wensen door te geven. Dit werd ook precies zo uitgevoerd tijdens het feest. De Dj voelde goed aan hoe de sfeer was en draaide allerlei soorten muziek, voor ieder wat wils. Erg vriendelijke dj ook, danst gezellig mee van achter de muziek. Checkt tussendoor of het allemaal oké is en had een leuke afsluiter. Wij zouden de DJ Company zeker aanraden.
Wat een fantastische review, dank jullie wel! 😄 Wat heerlijk om te horen dat jullie zo'n topavond hebben gehad met DJ Roggy en dat alles van tevoren tot op de dansvloer zo goed geregeld en afgestemd was. We vinden het superbelangrijk dat iedereen zich gehoord voelt en dat de muziek echt aansluit bij de sfeer van de avond – en DJ Roggy is daar een kei in! 💃🕺 Ook fijn dat de communicatie met ons team als prettig is ervaren, daar doen we het voor. Bedankt voor jullie vertrouwen en aanbeveling – dat betekent veel voor ons! Hopelijk tot een volgend feestje! 🎉🎶 Groetjes, Team DJ Company
Zeer goed contact gehad met de DJcompany. Wensen uitgebreid besproken en deze werden goed door de DJ op de avond zelf uitgevoerd.
We vinden het belangrijk dat elk feest echt persoonlijk aanvoelt – dus top dat jullie dit zo hebben ervaren. Hopelijk mogen we in de toekomst nog eens bijdragen aan een mooie avond! 🎉
Goede begeleiding in wat je graag wilt. Duidelijke site om ook hier je wensen kenbaar te maken.
Dank jullie wel voor de fijne review! 😊 Super om te horen dat jullie onze begeleiding en de website als duidelijk en behulpzaam hebben ervaren. We vinden het belangrijk dat het hele proces – van eerste contact tot feestavond – soepel en persoonlijk verloopt.
Geweldig hoe servicegericht en klantvriendelijk jullie te werk gaan. En de keuze voor DJ Rita was ook echt top! Dank voor alles.
Ondanks onze uiteenlopende muzieksmaken wist de dj er een geweldig feestje van te maken! De sfeer was vanaf het begin gezellig en iedereen voelde zich meegenomen in de muziek. Extra knap dat dit zo kort van tevoren geregeld kon worden door een impulsieve actie van onze kant. Hartstikke bedankt namens alle gasten (van 6 tot 70 jaar) – we hebben (bijna) allemaal een dansje gewaagd!
Zó leuk om te horen dat de DJ van jullie spontane actie zo’n geslaagd feestje heeft kunnen maken! Dat iedereen – van jong tot oud – de dansvloer op ging, is precies waar we het voor doen. En ja, last-minute feesten zijn soms de allerleukste 😉. We zijn blij dat we dit samen mogelijk konden maken. Bedankt voor het vertrouwen en natuurlijk voor jullie enthousiasme!
Heerlijke avond gehad. Goed verzorgd door DJ Gerard.
Super om te horen jullie een geslaagde avond hebben gehad!
In aanloop naar ons trouwfeest hebben we prettig contact gehad met the DJ Company en Lorenzo. Vervolgens heeft Lorenzo er een groot feest van gemaakt! Helemaal top.
Wat geweldig om te horen dat jullie zo’n fijne ervaring hebben gehad, zowel in de voorbereiding als op de grote dag zelf! Bedankt voor jullie mooie woorden over Lorenzo en The DJ Company. We zijn blij dat hij er een groot feest van heeft weten te maken. Nogmaals gefeliciteerd met jullie huwelijk en wie weet tot een volgende keer!
Onze locatie had zelf geen dj, maar raadde ons aan om met jullie contact op te nemen. In het begin was ik nog een beetje sceptisch, je kent de dj niet, weet niet wat zn stijl is. Maar ik kan het iedereen aanraden! Alan had een goede opbouw en wist goed in te spelen op de mensen op de dansvloer. Hij was erg flexibel en ging goed mee in de wensen van onze gasten. Iedereen heeft lekker gedanst.
Wat leuk om te horen dat jullie zo enthousiast zijn, ondanks de aanvankelijke twijfels! Fijn dat Alan jullie verwachtingen heeft overtroffen met zijn goede gevoel voor sfeer en flexibiliteit. We geven je complimenten zeker aan hem door. Bedankt voor het vertrouwen en jullie mooie woorden – geweldig dat iedereen zo heeft genoten op de dansvloer!
We waren wat laat met regelen. Maar toch geschikte DJ gevonden. Paste helemaal bij ons. Speelde goed in op het publiek. Geweldige avond gehad
Wat fijn dat alles toch zo goed is uitgepakt, ook al was het op het laatste moment geregeld! Super om te horen dat de DJ perfect bij jullie paste en dat het een geweldige avond is geworden. Bedankt voor het delen van jullie ervaring!
Leuk contact vooraf gehad met Martijn om onze wensen door te nemen. Hij heeft goed geluisterd en ook op de avond zelf heel goed het oubliek aangevoeld en zijn muziekkeuze daarop aangepast. We hebben echt een superavond gehad!
Wat fijn om te horen dat het contact met Martijn zo goed is verlopen en dat hij perfect heeft ingespeeld op de sfeer van de avond! We zijn blij dat jullie een superavond hebben gehad. Bedankt voor jullie mooie feedback, Martijn zal het zeker waarderen!
De keuze voor de DJ Company is gevallen, door het advies van vrienden die al positieve ervaringen hadden met de DJ Company. Na wat onderzoek bleek dat de DJ Company ook op onze trouwlocatie meermaals gedraaid heeft. Ondere andere deze twee elementen en de professionele uitstraling van de website hebben ons geholpen om een makkelijke keuze te maken. De flexibiliteit om extra licht effecten toe te kunnen voegen aan de DJ-boot is ook super. De service en communicatie verliep goed tussen ons en DJ Wesley, hij kon ons adviseren over elementen van de avond waar wij nog niet aan gedacht hadden, zoals het laatste eind nummer. Het was een geslaagd feest en zijn blij dat we voor de DJ Company hebben gekozen en dat Wesley onze DJ mocht zijn. Binnen de vriendengroep zijn wij de eerste die zijn gaan trouwen, en zullen jullie dan ook aanbevelen voor komende bruiloften of andere feesten. De gasten op het feest waren ook erg enthousiast van de de muziek die gedraaid is!
Bedankt voor jullie mooie woorden. Super dat een geslaagde avond is geweest. Heel erg bedankt dat jullie ons willen aanbevelen aan vrienden, super leuk. Bedankt voor jullie vertrouwen.
Heldere duidelijke afspraken, fijn contact met de Company & de DJ zelf. Goede lichtshow en apparatuur. Goed compleet pakket. Wij zijn er blij mee!
Gezellig feest, goede sfeer, lekker gedanst
Leuk om te horen dat jullie lekker gedanst hebben! Dat is het aller belangrijkst. Hopelijk tot bij een volgend feest. Graag tot dan! :)
Het was in één woord GEWELDIG!! Vooraf verliep het contact super en tijdens ook! Vanaf het eerste nummer tot het laatste nummer is er gedanst. We waren enorm verrast door de lichtset. Het zag er zo tof uit!! De gasten waren allemaal enthousiast! En wij nog het meeste! Heerlijk gedanst en evengoed elkaar kunnen verstaan. Wat wil je nog meer?! Jullie op een volgend feestje weer!
Hey! Wat een mooie woorden, erg leuk om te lezen dat jullie zo hebben genoten! Hier doen we het voor :) Voor het volgende feestje; jullie hebben ons nummer, dus we horen graag van jullie! Groetjes, Valentijn - The DJ Company
DJ Coen heeft precies gedraaid wat wij leuk vonden. Wij hebben ons geen moment zorgen gemaakt om de muziek en dat was heel fijn. Dank aan DJ Coen en The DJ Company, specifiek Valentijn, voor het fijne contact.
Hi Irene! Wat leuk om te lezen, fijn dat het zo goed is bevallen. Graag tot de volgende keer! Groetjes, Valentijn - The DJ Company
We hebben zo genoten van onze feestavond! We vierden onze bruiloft. DJ Roggy heeft onze avond gemaakt. Supervriendelijk en denkt graag mee! Ik kan hem zeker aanbevelen.
Hoi Patricia, erg fijn om te horen dat je zo genoten hebt, daar doen wij het voor! Groetjes, Marijn - The DJ Company
Schweitzerlaan 2
9728NP Groningen