4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer ontspannend moment, werken goed op tijd dus je bent niet te lang van je plek. Ook o.a. goede tips voor een betere werkhouding en andere gerelateerde gezondheidsadviezen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rustmoment in de dag wat energieverhogend werkt. Perfect georganiseerd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Flexiblele korte termijn planning vanuit Massage in bedrijf. Daarnaast prima contact en efficiënte administratieve afhandeling. Enthausiaste en ervaren masseurs met wisselende stijlen. Onze medewerkers hebben in deze drukke tijden écht even afleiding gehad.

prettig, proffesioneel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een hele plezierige ervaring. Ik kwam mede door de professionele massage en de aandacht voor het hele lichaam maar vooral de sfeer die werd gecreerd door de achtergrondmuziek helemaal in een andere wereld!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Om de 6 weken kan ik lekker genieten van de stoelmassage. In het begin had ik heel veel last van mijn spieren. Ik zat blijkbaar niet goed achter mijn bureau. Na een aantal massages en goeie tips heb ik veel minder last van mijn spieren en dus ook geen last van hoofdpijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijne massage, fijn gesprek, en als bonus een boektitel! Bedankt :)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hebben al enkele jaren een samenwerking met Hans en zijn collega's, en in ons bedrijf worden de massages zeer gewaardeerd. Verder is de communicatie goed en werkt het online reserveringssysteem top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De massage was erg prettig, een fijne onderbreding van de drukke dag.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede massage, bracht direct verlichting. Mag wel wat langer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima massage, prima uitleg en tips en uitermate prettige masseur.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede stevige massages. Ook nog veel aandacht voor locaties waar je mogelijk last ervaart. Mooi, de keuze uit een stoelmassage of een massage op een mat. Prima masseur. Kijk er elke maand naar uit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als 'random act of kindness' hadden we op Blue Monday massages voor onze collega's mogelijk gemaakt met Massage in Bedrijf. Een succes! De massages werden zeer gewaardeerd. Ook de samenwerking was prettig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afgelopen dinsdag en donderdag was jullie masseur bij ons aanwezig voor stoelmassages. Gisteren heb ik Arjan bij zijn vertrek bedankt voor de wijze waarop hij de afgelopen dagen bij ons heeft gewerkt. Zijn massages werden zeer op prijs gesteld, maar zeker ook de manier waarop hij zich voegde in de omgeving en het team. Collega’s met wat meer massage-ervaring spraken hun waardering uit over de deskundigheid van Arjan. Bedankt dus, voor de match die je tussen ons gemaakt hebt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het ontspannend en tegelijkertijd kreeg ik er energie van. Heerlijk!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer prettige ervaring; fijn om tussen de drukte en hectiek van de dagelijkse werkzaamheden even een moment van ontspanning voor jezelf te hebben. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar!

4 sterren: goede service, goed behandeld

(Minimaal) 40 uur per week zit ik achter de computer, op kantoor. Onbewust neem ik toch een verkeerde houding aan. Dit was zeker te merken tijdens de stoelmasssage. De massage was heerlijk en had daarna een stuk minder last van mijn schouder. Een aanrader voor iedereen met een kantoorbaan.

Prettig en deskundig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Net een nieuwe baan en ik mag meteen al gebruikmaken van de tweewekelijkse massages! Het voelt goed en mijn lijf tintelt helemaal. Super!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De massages zorgen voor ontspannen spieren en je ontvangt daarnaast allerlei - vrijblijvende - tips en adviezen voor een gezonde leefstijl.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd fijn om de schouders en rug weer los gemaakt te hebben. Vriendelijke masseurs en zeer goede kwaliteit.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is geweldig om even tussendoor een massage te krijgen. Even de knopen losmasseren door een professionele masseur die extra aandacht geeft aan jouw (eventuele) klachten. Naast een heerlijke massage wordt je er aan herinnert hoe belangrijk een goede werkhouding is. Top!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op het moment dat bekend is wanneer de masseur langskomt meld ik mij altijd direct aan. De massages zorgen voor ontspanning en pijnpunten worden verholpen. Daarnaast is het goed er weer aan herinnerd te worden hoe belangrijk een goede werkhouding is. Dit alles zorgt ervoor dat ergere klachten voorkomen worden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heerlijk! Ik kijk elke maand weer uit naar dit moment van ontspanning! De massage is heerlijk en het gezellige praatje/ ontspannende muziek op de achtergrond zorgen voor complete ontspanning. Hierdoor ben ik na de massage weer net zo productief als sóchtends :)

Overcingellaan 17

9401LA Assen