vakwerk . deskundig personeel.betrouwbaar.
Afspraken nakomen!!
dynamische werkers en heel attend... goed voor de zaak en goed voor de klant
Betere communicatie na aanvraag offerte.
Zeer netjes gewerkt ook ondanks het slechte weer
Kritiek/ opmerkingen? Rommel, ja. Plastic, schroeven, stukken dakpan hier en daar.... Bezem erover en klaar. Pannen vervangen en isoleren? Bosvelt en Haisch bellen.
Klantvriendelijk en behulpzaam. Goede uitleg van de werkzaamheden. Nette en sociale werknemers.
Naar onze mening is er hard en zorgvuldig gewerkt, het resultaat is prima, deskundig bedrijf.
Dakje met natuurlei bedekt; nauwkeurig, degelijk werk; ziet er prima uit. Naar tevredenheid gedaan!
We hebben ons dak samen met de buren laten voorzien van nieuwe dakpannen. Met de Nederlandse weersomstandigheden is dit uiteraard een avontuur. Je wil niet dat alle oude pannen eraf zijn en dat er dan een regenbui overheen komt. Het was bij tijd en wijle spannend maar de mannen hebben het allemaal prima opgelost. Het is een leuke groep medewerkers die vakkundig het gehele dak hebben vernieuwd en de schoorstenen hebben gerenoveerd. Wij zijn super tevreden hoe het allemaal is verlopen en willen ze van harte aanbevelen bij anderen die ook hun dak willen vervangen.
Als er regen wordt verspeld, lood om de schoorstenen doen.
- Personeel veel rookpauzes (peuken op grond) - We hadden gelukkig veel reserve dakpannen maar tijdens de werkzaamheden zijn er veel gesneuveld! - Rommel na werkzaamheden opruimen. Zelfs in de tuin vonden we nog kapotte dakpannen, brokken steen, kit en andere rommel
Eerder heb ik een negatieve beoordeling gegeven die niet te herzien of herstellen is. Vandaar mijn nieuwe beoordeling nadat de dakgoot vervangen is en er zeer netjes uitziet. Bedankt voor de goede nazorg!
Vanaf het eerste contact verliep de communicatie met Jacob Haisch op een buitengewoon prettige wijze. Duidelijke informatie en advies. Altijd bereikbaar wanneer daar behoefte aan was. De offerte was concurrerend en scherp, we waren er heel tevreden mee. De prijs-kwaliteitverhouding heel goed. Het werk is keurig opgeleverd. Men houdt zich aan gemaakte afspraken. Het personeel gedroeg zich steeds vriendelijk, netjes en behulpzaam. Extra klusjes, zoals een schoorsteen die toch opnieuw gestuukt moest worden, werden zonder extra rekening erbij gedaan. Men wilde duidelijk goed werk afleveren. Service staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf, evenals de betrouwbaarheid. Een volgende klus, het vervangen van een leien dakje, gaat zonder twijfel ook naar dit bedrijf!
Als ik dan toch iets negatiefs moet noemen dan is dat het feit dat het wat lang duurde voordat de klus uitgevoerd kon worden, maar dat had meer te maken met de planning van Bosvelt & Haisch, aangezien ze helemaal vol gepland waren! Uiteindelijk was het het wachten meer dan waard! Bedankt boys!
Na de klus lag er veel klein puin op mijn oprit, dit had beter opgeruimd kunnen worden. Pannen waren niet leverbaar in maat van originele pannen, dit had wel iets beter geanticipeerd kunnen worden. Uiteindelijk gelukkig pannen van buurman gekregen.
Geen verbeter punten, wij wensen hun veel succes.
Communicatie onderling, planning naar de klant toe. Dus beter realistisch plannen.
Voorgesprek gaf vertrouwen Prijscalculatie was transparant Hardwerkend en vriendelijk personeel Ondanks een extra taak werd offerteprijs gehandhaafd. Ruime binnen de tijd opgeleverd
nazorg en garantie: nog niet van toepassing. Het is nog maar een week geleden. prijs en kwaliteit: het is best wel prijzig en of het dit waard is geweest zal in de toekomst ,moeten blijken. Het dak ziet er nu weer als nieuw uit.
Nvt
Communicatie