Snelle declaraties en goede klantenservice Petplan is een uitstekende verzekering voor elk budget
Gerhard, bedankt voor dit prachtige cijfer! Groetjes, Pascal
Mijn hond heeft helaas aardig wat operaties moeten ondergaan. Allemaal goed gekomen gelukkig, maar ook met de rekeningen! Er werd nooit moeilijk gedaan en snelle afhandeling van de declaratie, heel fijn!
Bedankt voor deze mooie beoordeling Chretienne. Wij zijn blij dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Groetjes Eefje
Declaraties worden altijd snel en goed afgehandeld. Ik ben heel erg tevreden.
Bedankt Liana voor deze mooie beoordeling! Groetjes, Marieke
Snelle afhandeling rek en duidelijke uitleg hierover
Bedankt dat je de moeite hebt willen nemen om ons te beoordelen Ruud, hier zijn we heel blij mee! Groetjes, Pascal
Het is een goede verzekering.Alleen dat niet alles vergoed wordt .En dat de premie ieder jaar omhoog gaat dat vindt ik wel jammer
Hoi Walter, bedankt voor je goede beoordeling. Een premieverhoging is helaas niet altijd te vermijden. De dierenartskosten stijgen immers ook. We proberen dit wel zo op tijd mogelijk te communiceren. Groetjes, Pascal
Prima verzekering snelle vergoeding na het in dienen van de rekening.
Een 10!! Hier zijn we heel blij mee, bedankt Henriette! Groetjes, Pascal
Voor en na de operatie van ons hondje , goed advies en snelle afhandeling .(binnen 3 dagen )
Bedankt Theo voor dit prachtige cijfer. Heel veel beterschap voor je hondje. Groetjes, Marieke
vind petplan altijd snel met betalen en altijd correct
Heel fijn dat je ons hebt willen beoordelen. En dan ook nog met zo'n mooi cijfer, bedankt! Groetjes, Marieke
Prima verzekering. Nette afhandeling. Erg tevreden.
Marco bedankt voor de 10!! Hier zijn we heel blij mee! Groetjes, Marieke
In vergelijking tot mijn andere polissen vind ik de afhandeling van declaraties traag
Bedankt voor de beoordeling. Wat betreft de verwerking van de declaraties, wij doen ons uiterste best om de verwerkingstijd op 5 werkdagen te doen. Ons excuus als dat niet is gelukt. Groetjes, Marieke
Declaraties en vragen worden zeer snel behandeld
Fijn om te horen! Bedankt! Groetjes, Marieke
Ik heb goede ervaringen met Petplan Declaratieonline indienen gaat makkelijk en wordt keurig binnen 10 dagen uitbetaald.
Beste Kees, bedankt voor de mooie beoordeling. Hier zijn we heel blij mee! Groetjes, Marieke
Toen ik mijn hond verzekerde, mankeerde zij nog niets, maar na 2 jaar werd er de auto-immuunziekte Myasthenia Gravis geconstateerd. Daardoor veel medicijnen, dierenartsafspraken en onderzoeken nodig gehad. Niet alles wordt vergoed, maar het is fijn dat er adequaat en met zorg gehandeld wordt bij Petplan, zodat alle energie aan het huisdier kan worden besteed.
Beste Samantha, fijn dat we je kunnen helpen in deze situatie. Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Groetjes Femke
Top service! Petplan heeft laatst uit coulance de helft van de dierenarts factuur vergoed... De behandeling zat helaas niet bij me basis pakket maar Petplan is me tegemoet gekomen vanwege me krappe financiële situatie. Super meelevende klantenservice, echt geweldig!
Wij zijn blij dat we je toch een beetje hebben kunnen helpen, Luca. Groetjes Eefje
Makkelijk te declareren en een zeer snelle afhandeling!
Beste Suus, dank dat je de moeite hebt willen nemen om ons te beoordelen. Hier zijn we heel blij mee! Groetjes, Marieke
Het begon al heel netjes en meelevend aan de telefoon . En een supersnelle afhandeling Zeker 5 sterren verdiend
Beste Ria, bedankt voor deze prachtige beoordeling! Groetjes, Marieke
Zéér goede telefonische service, en bij online-declaraties snelle afwikkeling zoals het hoort. Top!! Van mij had het een 10 mogen zijn, maar helaas kan de dierenarts niet meer rechtstreeks declareren zoals 't in het verleden was.
Vrijdag voor het weekend declaratie ingediend en s'maandags al een overzicht van de vergoeding. Wel van tevoren aangegeven dat de kosten meer zouden zijn dan €1000,00. Ben zeer tevreden over deze snelle afhandeling. Alleen jammer dat de noodzakelijke sondevoeding totaal niet vergoed wordt. Terwijl deze toch nodig was, voor het herstel na operatieve verwijdering van de galblaas .
Duidelijke vergoedingen. Van te voren weet je wat je gedeclareerd krijgt. Vandaag declaratie ingediend en 4 later al bericht over wat er vergoed word. Daar kunnen veel bedrijven wat van leren...
Blij met de verzekering. Altijd snelle reactie op declaratie of andere vragen. Duidelijk en overzichtelijk. Vlotte uitbetaling.
Beste Ellen, bedankt voor deze prachtige beoordeling!! Groetjes, Marieke
Nu mijn hond ouder wordt en medische problemen heeft, merk ik dat Petplan zeer snel en correct is in het afhandelen van ingediende declaraties. Ik ben daar heel blij mee.
Heel fijn als je kosten hebt bij dierenarts dat je kan vertrouwen op je verzekering
Judith, bedankt voor deze mooie beoordeling! Groetjes, Pascal
Zoals gezegd super snel en juist
Mooi cijfer! Bedankt Ab, fijn dat we je van dienst konden zijn. Groetjes, Pascal
2 weken vertraging bij het ontvangen van geld
Beste Hugh, De afhandeltijd was pas inderdaad langer dan dat je van ons gewend bent. Gelukkig zitten wij inmiddels weer onder de 5 werkdagen met het afhandelen van de declaraties. Groetjes, Femke
Heb geen klachten over Petplan. Mijn declaraties worden altijd correct afgehandeld.
Beste Loes, Fijn dat je tevreden met ons bent! Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Groetjes, Femke