Is zeer duidelijk beschreven met in vullen nota
Beste Wim, Bedankt dat je ons zo goed hebt beoordeeld! Groetjes Femke
De verzekering geeft zekerheid dat we onze honden de zorg kunnen geven die nodig zou kunnen zijn. Op aanraden van onze arts is er voor petplan gekozen
Beste Linda, Fijn om te horen! Bedankt voor de mooie beoordeling. Groetjes Femke
Snel en accuraat geregeld
Beste Ronald, Bedankt voor jouw goede beoordeling! Groetjes Femke
Ben heel blij met deze verzekering zijn eerlijk en oprecht
Beste Mago, Bedankt voor jouw beoordeling! Groetjes Femke
Elke keer weer is het indienen eenvoudig via het digitale platform en wordt de declaratie netjes en correct, binnen een normale doorlooptijd, afgehandeld.
Beste Wim, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Groetjes Femke
Hoge kosten moeten maken voor onderzoek. Vervolgens declaratie gestuurd wat digitaal heel makkelijk gaat. Binnen een week antwoord en een mooi overzicht van de vergoeding. Ik ben blij met de basisverzekering.
Beste Annet, Fijn om te horen dat je tevreden over ons bent! Wij wensen jouw huisdier veel beterschap toe. Groetjes Femke
Ik vind het prettig dat ik op een makkelijke en gebruiksvriendelijke wijze mijn declaraties kan doen. Verder is het heel fijn dat de afhandeling zeer snel is en altijd binnen de door Petplan gestelde termijn.
Beste Christoph, Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Hier zijn wij heel blij mee. Groetjes Femke
Wij zijn al jaren verzekert bij petplan en dat word altijd snel afgehandeld, zelfs in deze tijd met het corona virus. Wij zijn er blij mee.
Beste Carla, Bedankt voor jouw beoordeling! Groetjes Femke
ben nu een paar maanden bij jullie verzekerd en als ik wat declareert dan word het snel vergoed. Helemaal blij
Beste Eva, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de verzekering! Groetjes Femke
Een 10! Bedankt Joke! Groetjes, Pascal
Al na twee maanden verzekerd te zijn moest (en moet) ik een fors beroep op hen doen. Tijdens telefonisch overleg werd mij verzekerd dat ik mij niet schuldig hoefde te voelen en dat het welzijn van het dier belangrijker was dan het bedrag aan premie. HULDE! Even vooruitlopende op de vraag inzake de aanbeveling: dat doe ik nooit, maar ik maar voor deze verzekering maak ik een uitzondering. Sterker nog: door mijn aanbeveling heeft zich al iemand bij hen gemeld.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn dat we hebben kunnen helpen. Heel veel beterschap voor je huisdier! Groetjes, Marieke
Voor het petplan en de arts bij ranzijn dr.eens Geweldig.
Bedankt dat je ons hebt willen beoordelen! Groetjes, Marieke
Zeker in deze verschrikkelijk tijd super snel verwerkt !!!!!!!!
Wij werken nu allemaal thuis, maar ook op deze manier proberen wij alle declaraties zo snel als mogelijk te verwerken. Groetjes Eefje
Supersnelle behandeling van declaraties en snelle terugbetaling van het vergoede bedrag vlg polis. Vriendelijke communicatie en ook goede telefonische bereikbaarheid (belangrijk)! TOP, ga zo door PetPlan!!
Bedankt voor deze super mooie beoordeling Miranda!! Groetjes Eefje
Fijne verzekering met duidelijke informatie, je weet waar je aan toe bent en krijgt altijd heel snel je declaratie binnen waardoor je niet lang zonder dat geld zit.
Beste Rowan, Bedankt voor jouw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden met ons bent. Groetjes Femke
Onze ervaring is heel goed , de afgelopen 14 maanden veel gebruik van moeten maken voor onze Chico. Het trieste is dat Chico afgelopen nacht in zijn slaap is overleden 25-3-2020
Beste Albert, Bedankt voor jouw beoordeling. Wat verschrikkelijk om te lezen dat Chico is overleden. Wij wensen jullie heel veel sterkte toe. Groetjes Femke
Ging heel snel binnen 1 dag was het al geregeld.
Beste Fatih, Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Groetjes Femke
Snelle afhandeling. Snel uitbetaald.
Beste Philma, Bedankt voor jouw mooie beoordeling! Hier zijn wij heel blij mee. Groetjes Femke
Slecht
Beste mevrouw of heer Ritsema, jammer om te horen dat u niet tevreden bent. Zou u ons een email kunnen sturen wat er aan de hand is? Misschien kunnen wij u helpen. Groetjes, Pascal
De beste van Nederland
Dat is een geweldig compliment! Bedankt! Met vriendelijke groet, Pascal
De ervaring is top, snelle afwerking, duidelijke uitleg en informatie.
Goed om te horen, bedankt dat je ons hebt willen beoordelen! Met vriendelijke groet, Pascal
Ondanks dat heel Nederland bijna plat ligt vindt ik het top dat Petplan mijn declaratie toch binnen 3 dagen heeft verwerkt. Uitstekende service
Graag gedaan John! We kunnen gelukkig ook vanuit huis werken. Met vriendelijke groet, Pascal
Goede duidelijke communicatie en vooral snelle afhandeling van declaraties.
Bedankt Jacqueline, een geweldig cijfer! Zijn we heel blij mee. Met vriendelijke groet, Pascal
Altijd correct Vergoeding zou beter kunnen
Bedankt Louz, voor dit prachtige cijfer! Voor de vergoedingen kun je het vergoedingenoverzicht raadplegen. Met vriendelijke groet, Pascal
Vriendelijk en geen moeilijke toestanden Helaas mis ik nog steeds “mijn petplan” zoals zorgverzekeraars zodat je alles in eigen hand hebt met je kosten en teruggave
Beste Gerrit, dat begrijpen we. Dit is iets wat we in de toekomst ook heel graag willen. Helaas is het nu nog niet mogelijk. Je kunt wel voor het declareren inloggen en de nota uploaden. Met vriendelijke groet Pascal