hele goede ervaring

Ik heb geen klachten. Ik dien standaard alle facturen in en zie wel wat vergoedt wordt. Dit gaat altijd zeer goed. Snelle afhandeling. WE zijn nu al bijna 7 jaar bij Petplan en hebben hier hele goede ervaringen mee.

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 10

Top service, geen gedoe.

Ben erg te spreken over Petplan, wanneer wij declaraties insturen ( gelukkig niet zo vaak) worden deze goed afgehandeld, geen gedoe.

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 9

Jammer geen app

Geen betaling

Declaratie ingediend 10 april nog steeds geen betaling

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 0

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling duidelijk overzicht van de vergoeding

schandalig

Al 9 jaar verzekerd. Nog nooit iets gedeclareerd. Nu sinds kort gaat het iets minder goed met onze hond. Moest onder de scan, narcose en medicijnen. Rekening van 1255,00 euro waarvan 73 euro vergoed wordt. Wij hebben de basis verzekering. Dat houd in dat we in die 9 jaar al bijna 4000 euro kwijt zijn aan verzekeringskosten. Er staat bij de basisvergoeding 80% van consult en onderzoek bij de dierenarts/specialist als gevolg van ziekte en of ongeval o.a. Röntgenfoto, echo, bloedonderzoek en bloeddrukmeting en operaties incl. narcose, medicijnen e.d. maximale vergoeding 3000 euro per jaar. Blijkbaar valt een scan niet onder het kopje o.a. röntgen. We vinden dit ronduit schandalig!!!

Plotseling veel duurder

Plotseling moest ik IPV 32 euro....40 per maand gaan betalen voor mijn hond. Echt schandalig...nog duurder dan mijn auto.. Let goed op of je hier wel wil verzekeren. !!!!

• Afwikkeling van uw declaratie

Altijd snelle verwerking en afrekening

Snel met verwerken van declaraties en overmaken van vergoeding.

Goede betaalbare verzekering

Snelle afhandeling declaraties volgens polisvoorwaarden.

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 8

Blij met petplan

geweldig verzekering petplan.

mij ervaring met petplan kan ik zeggen is uitstekend ik ben zeer tevreden met hun ze werken de decelarie,s snel en vakkundig af .ik zal hun zeker aanbevelen bij vrienden en kennisen .mVg Ame Goossens

Hele fijne dierverzekering

Onze 3 konijnen zijn verzekerd bij petplan. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen, alles wordt keurig zonder gezeur vergoed, en dit heb je ook snel weer terug!

• Soort verzekering: Konijnenverzekering
  • Afwikkeling van uw declaratie

perfecte verzekering met een snelle en goede afwikkeling!

Ik ben al ruim 13 jaar bij Petplan verzekerd met 4 hondjes. Heb nog nooit een slechte ervaring gehad.Vriendelijke mensen die mij te woord staan en weten waarover ze praten. Ik heb al verschillende mensen deze verzekering onder de aandacht gebracht en met succes. Ik hoop nog vele jaren bij Petplan verzekerd te zijn!

Erg goed

Zeer snelle afwikkeling erg goed geregeld.

• Afwikkeling van uw declaratie

Helaas heeft mijn vogel zijn pootje gebroken waardoor ik voor het eerst moest declareren. Gelukkig is deze zeer vlot door Petplan behandeld en afgehandeld. Bedankt Petplan

• Soort verzekering: Papegaaienverzekering

Super tevreden!

Ik ben nu 7 jaar verzekerd ,nog niet 2x gezeur gehad iets niet vergoed werd! Alles word snel gedeclareerd... Ben tevreden ! Enige jammer is maar dat is helaas overal...dat je het voor moet schieten bij de arts.vroeger was het gelijk naar Petplan en dan restant zelf betalen...j..niet iedereen kan bv een operatie voorschieten,je neemt immers niet voor niets verzekering?maar gelukkig niet nodig. Je kan bellen als je snel je declaratie terug wilt hebben..maar daar heb je niets aan als je bv 1500 moet betalen bij arts..ik.klop af nog nooit gebeurd ...heeeeeel hard afkloppen..maar verder top verzekering

Zeer prettig

Zeer prettig

snel en adequaat,

Heb ze gelukkig paar jaar niet nodig gehad en was zelf ook benieuwd naar reactie. Tot nu toe (geld is nog niet binnen) hebben ze keurig en snel gehandeld. Binnen 24 uur respons, vind ik erg netjes.

Declaratie wordt snel afgehandeld

• Soort verzekering: Kattenverzekering, Hondenverzekering

Netjes , duidelijk, snel

• Soort verzekering: Kattenverzekering, Hondenverzekering

Prima verzekering

Erg blij dat ik deze verzekering afgesloten heb voor mijn hondje. Ik heb er al meerdere malen aanspraak op gemaakt en declareren gaat heel makkelijk en de vergoeding staat snel op de rekening.

• Afwikkeling van uw declaratie

Prima tevreden, alleen jaarbedrag is wel aan de prijs.

Heel tevreden, goede afhandeling van de declaratie, vind alleen het jaarbedrag wel aan de hoge kant ,komt toch al gauw op € 56,- per maand

Goede snelle afhandeling

Goede snelle afhandeling van declaraties, reageren snel en klantvriendelijk

• Afwikkeling van uw declaratie

Snel, makkelijk en goede uitkering van declaraties

Het is heel makkelijk om nota's online te declareren, daarna krijg je een mail dat ze het ontvangen hebben en na een paar dagen hoeveel je terug krijgt. Het geld wordt snel uitgekeerd en ik vind dat het allemaal snel word behandeld. Ik ben al vanaf het begin bij PetPlan verzekerd en ik ben er heel tevreden over.

Fijne verzekering

Snelle service