geweldig zo snel alles behandeld

ik ben zeer blij met petplan als mijn brokkenpiloot de dierenarts nodig heb met vaak best wel hoge kosten dan ben ik blij dat petplan snel met terug betalen komt zodat het uit gegeven bedrag wat snel vergoed wordt

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 10

Zeer snelle reactie voor toestemming specialistenconsult en terugmeldig te vergorden kosten

Snel en effectie reageren op declaratie. Telefonisch ook altijd zeer behulpzaam.

• Soort verzekering: Kattenverzekering, Hondenverzekering
  • Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 8

Steeds minder voor meer geld.

We gaan steeds meer premie betalen, over dit jaar 8 Euro per maand meer. De vergoedingen worden steeds minder en lager. de verhogingen vind ik exorbitant en niet in verhouding. Afhandeling van vergoedingen is oké en op tijd maar al met al loopt onze tevredenheid wel terug

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 6

Snelle service

Snelle service en duidelijke communicatie

• Afwikkeling van uw declaratie

Perfece, zeer vlotte en volledige afhandeling van declaraties

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? N.v.t.

geweldig

Staan je vriendelijk en deskundig te woord. Afhandeling declaraties snel en duidelijk

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 9

Gewoon Super.

Meer dan SUPER.

• Afwikkeling van uw declaratie

Ik ben enorm te spreken over de afhandeling van mijn declaratie.

Ik heb gisteren de nota's ingediend. En vandaag kreeg ik al bericht hoeveel geld er binnen 3 dagen op mijn rekening wordt gestort. Ik zou wel willen dat mijn eigen ziektekostenverzekering ook zo snel was.

• Afwikkeling van uw declaratie

geweldige verzekering voor mijn huisdier

Dat ik in een zeer korte periode geregeld met mijn husky bij de dierenarts ben geweest. mijn hond heeft gewoon pech deze 2 maanden. Declaraties worden vrij snel afgehandeld. door verzekerd te zijn bij Petplan lopen de kosten gelukkig niet zo hoog op.het is een verzekering die betaalbaar is voor iedereen met huisdieren een vette 9 voor jullie ! met vriendelijke groet jack

Petplan altijd doen!

Gewoon verstandig, een ziektekostenverzekering voor je huisdier. En Petplan is al jaren onze eerste keuze.

• Afwikkeling van uw declaratie

PetPlan is not the insurance company I would recommend

Information provided in the website is unsufficient. Cancellation cannot be easly done with a simple form, also a change of the insurance plan. The package I have chosen covers ED and HD, however bill for x-ray is not covered by the company. Our other dog is insured in different company, we pay less for a monthly fee, no own risk, there is more feedback, easy communication and good services, every bill is being paid back and even the preventive care is covered. I will definitly switch so both of our dogs have a reasonable and useful pet insurance.

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 0

Snelle, heldere afhandeling

Adequate informatie , transparante en vlotte betaling

• Afwikkeling van uw declaratie

Geen klachten en prettig bij telefonisch contact

Bij telefonisch contact altijd prettig geholpen.

• Afwikkeling van uw declaratie

Al bijna 13 jaar uitstekend geholpen!!

Van pup tot oude baas...een heel goede verzekering voor mijm beagle

• Afwikkeling van uw declaratie

Snelle afhandeling.. goed berijdbaar.. duidelijk in wat petplan kan doen.. vriendelijke medewerkers aan de telefoon

Snelle uitbetaling

Declaraties worden als het kan snel verwerkt.

• Afwikkeling van uw declaratie

Je declaraties handig via de link indienen, en binnen 5 dagen bericht.

• Afwikkeling van uw declaratie

Wisselende ervaring. Maar nu fijn en accuraat

Mijn ervaring met petplan is niet al te best geweest maar moet nu zeggen dat er een snelle reactie en betaling volgde en daar was ik erg blij mee daar de kosten snel opliepen. Hierdoor kon ik mijn onkosten aan de kliniek ook direct voldoen. Dus daarvoor mijn dank.

• Afwikkeling van uw declaratie

Ik ben heel tevreden over het contact en de afhandeling van declaraties

Onze hond heeft regelmatig problemen met een aandoening. Dan is het fijn als je een betrouwbare verzekering hebt. De afhandeling van declaraties verloopt soepel en voor informatie word je correct en vriendelijk te woord gestaan.

• Afwikkeling van uw declaratie

Snelle vergoeding van de declaratie

zie boven

Boven verwachting

Heb de verzekering pas 2 weken geleden aangevraagd. Er is wachttijd van 30 dagen. Heel begrijpelijk. James laten chippen en ik had begrepen dat deze kosten al wel vergoed zouden worden. Na het invullen van de declaratie waarin ik alleen de kosten van de chip heb ingevuld krijg ik nu een bevestiging waarin zelfs ook de consult kosten deels vergoed worden. Het feit dat jullie uit jezelf de hele factuur na kijken schept veel vertrouwen.. Natuurlijk hoop ik jullie niet vaak nodig te hebben maar als wel dan heb ik er alle vertrouwen in dat het goed afgehandeld zal worden.

• Soort verzekering: Konijnenverzekering

Gewoon een goede verzekering

Gewoon goed verzekerd voor een niet belachelijk hoge prijs. Makkelijk declareren. Tot nu toe prima!

goed...

De nota's die ik digitaal ingediend heb, netjes en snel verwerkt. Gelijk bericht. Na behandeling van de nota's kreeg ik door middel van een berichtje te horen dat er binnen enkele dagen het bedrag terug gestort werd.

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 7

Vrij vlotte afhandeling van mijn declaraties.

Geen problemen gehad met mijn declaraties en een vlotte afhandeling.

Prima verzekering

Ik ben tevreden over Petplan. Ze vergoeden netjes al mijn declaraties. Enige is dat je altijd een handtekening op de bon moet laten zetten door de dierenarts en dat je bij verwachte hoge kosten vooraf een kostenraming van de dierenarts moet vragen. Ik geloof dat dat niet overal zo is, maar weet niet zeker.