Beter bestaat niet

Buiten het feit dat de verzekering doet wat in de voorwaarden staat geven zij ook regelmatig tips om je huisdier gezond te houden. Wij zijn erg blij met Petplan en zullen nooit naar een ander overstappen.

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 10

Ondersteunend, betrokken, meelevend

Dankzij Petplan konden we onze hond de zorg bieden die hij nodig had.

• Afwikkeling van uw declaratie

Altijd snel geld terug op rekening

Altijd snel afhandelen en betalen van de declaratie super verzekering

Snelle afhandeling

Duidelijke verzekering met handige online declareren en snelle afhandeling

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 9

Verzekerd

Tot nu toe top, je betaald niet heel veel per maand en kunt toch verwachten bij onverwachts consulten en onderzoeken dat er delen vergoed worden. Altijd fijn als het geld dan terug gestort wordt op de rekening. Vooral het online indienen van declaraties is erg fijn.

Vlotte betaling

Vlotte betaling. Men mag wel meer communiceren als er iets wijzigt. Van het een op het andere moment was een ringnummer verplicht. Dit werd niet gedeeld met de klanten. Jammer dat als een huisdier de rest van zijn / haar leven maandelijks medicijnen nodig heeft, de administratie en verzendkosten niet deels vergoed worden.

• Soort verzekering: Papegaaienverzekering
  • Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 8

Goeie dieren verzekering.

• Afwikkeling van uw declaratie

Alles word keurig afgehandeld,zowel online als telefonisch.

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk, oplossings gericht, deskundig, meeleven met de huisdieren, goed inlevingsvermogen

• Soort verzekering: Konijnenverzekering

Hulpvaardig, persoonlijk en snel

Scooter en ik waren aangevallen 's avonds laat door een loslopende hond (Bordeauxdog). Met gevaar voor ons beide is ze los gekomen en heb ik om half 3 's nachts bij de dierenarts gezeten waar Scooter is behandeld. Zo'n lieve dierenarts. Maar de eigenaar wou niets (mee) betalen. Na veel mail en belverkeer laat ik het los. Ik ga wel aangifte doen maar gelukkig heeft Petplan de rekeningen mee betaald. De medewerker was ook zeer vriendelijk aan de telefoon. Dat is echt fijn na zo'n stress gedoe. Scooter is al 13 jaar. Zit je dan echt niet op te wachten.

• Afwikkeling van uw declaratie

Fijne zorgverzekeraar die er voor ons is.

Tot voor kort had ik weinig te maken met zieke honden & declaraties gelukkig, maar dat is veranderd en beide honden staan onder toezicht, dieet & medicatie. Hopende dat dit straks voorbij gaat en ze zonder medicatie verder kunnen. Gelukkig steunt Petplan ons hier in en komen zij ook na wat ze beloven. De hoogste verzekeringen voor beiden, maar dan ook wel datgene krijgen. Daarnaast geeft het ook rust.

Top dierenverzekering

Ik ben hartstikke blij met Petplan. Hun dienstverlening is top. Ik zou Petplan zeker aanbevelen, als je opzoek bent naar een goede dierenverzekering.

• Afwikkeling van uw declaratie

Declaraties worden snel en correct afgehandeld

Heb al een paar keer gedeclareerd bij Petplan. Het waren niet de grootste bedragen maar ze werden zonder verdere vragen zeer snel en correct afgehandeld

Fijne huisdierverzekering.

Al onze 3 katten verzekerd bij Petplan. Gaat altijd goed, prettig en goede dekking. Verbeterpunten: Snellere uitbetaling zou fijn zijn. Dit duurt regelmatig meer dan een week. En dierenartsen zijn duur, dus komt financieel niet altijd uit. Nog prettiger zou ik vinden als dierenarts rechtstreeks declareert bij Petplan. En online dossier inzien zou voor mij ook een meerwaarde hebben.

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 7

Altijd vriendelijk en adequaat rwcwoord

Snelle afhandeling

• Afwikkeling van uw declaratie

Snelle en correcte afhandeling van facturen!

Het is eenvoudig om een declaratie digitaal aan te bieden. Jammer dat je op je account geen overzicht hebt van de reeds afgehandelde facturen.

• Afwikkeling van uw declaratie

Fijne verzekerin voor mijn ierse setter

Snelle afhandeling van mijn declaratie en een goede dekking. Ben uiterst tevreden!

• Afwikkeling van uw declaratie

Online declareren is super, snel en binnen een week al afgehandeld.

Goed geregelde verzekering

Mijn hond heeft veel operaties achter decorumverlies heeft blijvend pijnstillers. Petplan helpt met hun verzekeringspakket mij uitstekend.

Goed,klantenservice correct en duidelijk

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 6

Alles wordt netjes en duidelijk afgehandeld. Heel fijne ervaringen gehad

• Afwikkeling van uw declaratie

Ik zou niet zonder Petplan kunnen

Alles is netjes en goed geregeld

Goed geregeld

Fijn om te weten dat je dier op deze manier ook verzekerd kan zijn en de kosten gedekt zijn. Een fijne maatschappij alles is goed geregeld

• Afwikkeling van uw declaratie

Nog geen enkel probleem gehad met declaraties indienen.

• Afwikkeling van uw declaratie

Snelle afhandeling. Ben zeer tevreden!