Goede ervaring

De gemaakte kosten werden snel door jullie vergoed.

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 10

GEWOON HEEL GOED

ik word altijd heel goed geholpen. uitleg is duidelijk

• Afwikkeling van uw declaratie

Mijn maatje Gizmo is deze maand overleden heeft dit doorgegeven via de telefoon werd vriendelijk te woord gestaan met het vriendelijke verzoek alle formulieren op te sturen,binnen enkele dagen kreeg ik al antwoord en binnen een week is alles afgehandeld fantastisch, alles is prima en eerlijk afgehandeld. Bert : baasje van Gizmo.

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 9

Snelle afhandeling van declaraties Kan bellen voor info Adviezen heel duidelijk

• Afwikkeling van uw declaratie

Ik heb gisteren 20 augustus 2020 heel fijn ervaringen met de medewerker: Raymond

Raymond, is erg behulpzaam voor ons klanten en hier ben ik heel blij dat jullie hebben ook vriendelijke medewerkers want wij hebben zeer nodig een medewerker zoals Raymond is. Raymond, verder is heel professioneel, vriendelijk naar klanten toe en hij denk mee om samen tot een oplossing te komen. Dus, gisteren mijn probleem is door hem uiteindelijk opgelost omdat hij toon ook empathie en respect voor klanten maar ook hiervoor dieren...:-) Bedankt Raymond nogmaals. Met vriendelijk groet, Georgian Klant!

waardeloos

declaraties aangetekend verzonden worden gvd niet behandeld, dit is ****** . en mails worden niet beantwoord , dit is iets voor de advocaat. jullie zijn in gebreke.

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 0

Snel en prima geregeld

Declaratie online en binnen 2 werkdagen bericht. Dat is snel.

• Afwikkeling van uw declaratie

Niet slecht, maar kan beter

Altijd snelle verwerking van declaraties en duidelijkheid over wat er vergoed is. Jammer genoeg zijn er teveel dingen uitgesloten van verzekering, zoals de medicijnen die ons hondje nu moet slikken.

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 5

Zeer goede dierenverzekering

Snelle en correcte afhandeling van je declaraties

Valt tegen

Thimon onze dwergpinscher heeft huiduitslag maar de kosten medicatie worden niet vergoed, alleen consult

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 6

Ik ben blij met Petplan.

In het 2e levensjaar van mijn kat is ze van 4-hoog gevallen en was daardoor zwaar geblesseerd. Dat jaar was niet erg gunstig qua vergoedingen en dat veel me erg tegen, daar ik veel geld kwijt was aan onderzoek, foto's en operaties. De jaren erna werden de vergoedingen en heb ik veel baat bij de verzekering, o.a. doordat (levenslange) medicatie voor 80% vergoed wordt.

prima afhandeling, snelle verwerking

Eenvoudig en makkelijk declareren

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 8

Vergoeden structureel niets

Er wordt structureel geen (gedeeltelijke) vergoeding geretourneerd, gezien elke behandeling net niet, of niet in het pakket valt. We makrn gebruik van een pakket uit de middencatergorie (niet het goedkoopst en niet het duurste pakket).

• Soort verzekering: Kattenverzekering, Hondenverzekering
  • Afwikkeling van uw declaratie N.v.t.

Declaraties worden snel en adequaat opgepakt en uitgekeerd

Declaraties worden snel en adequaat opgepakt en uitgekeerd. Declareren gaat eenvoudig geen poespas.

Snelle afhandeling

Geweldige service

Mijn hondje moest een spoedoperatie ondergaan en ik heb dit diezelfde dag nog gemeld bij Petplan. Ze hebben toen een dossier aangemaakt en een aantal dagen later heb ik alle facturen online ingediend. De volgende dag werd ik al geïnformeerd over het uit te keren bedrag en de dag erna was dit bedrag al gestort op mijn rekening. Heel fijn dat mijn declaratie zo snel is behandeld. De operatie is goed gegaan en het gaat weer goed met mijn hondje. Super bedankt.

Prima verzekering

Ik heb tot op heden nog geen negatieve ervaringen met deze verzekering. En alles wat ik declareer wordt gedeeltelijk vergoed

• Afwikkeling van uw declaratie

Heldere informatie en communicatie. Gemakkelijk online declareren.

Onze hond is al tien verzekerd bij Petplan. Verzekering loopt jaarlijks automatisch door. Ik declareer online, normaal gesproken één of twee keer per jaar. Gaat uitstekend. Uitkeren gaat helder en snel.

Geweldige service

Heel goed telefonisch te woord gestaan m.b.t. mijn vragen voor de behandeling en na declaratie ingediend binnen 1 dag verwerkt. Super ervaring dus

• Afwikkeling van uw declaratie

Declaraties worden snel en zorgvuldig uitgevoerd.

Prima serviceverlening

Declaraties worden snel verwerkt en betaald.

altijd duidelijk kosten vergoedingen

heb helaas een zorg kindje van een hond ondanks alle kosten krijg ik het zeer snel op me rekening terug om niet in financiële situatie te belanden

• Afwikkeling van uw declaratie

Fijne verzekeraar met prima vergoedingen

Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijke medewerkers. Onze kat heeft sinds een tijd steeds meer kwaaltjes, maar het is financieel gelukkig goed te overzien doen de prima vergoedingen. De declaraties worden ook zeer snel afgehandeld, top !

• Afwikkeling van uw declaratie

Declaraties niet binnen de tijd afgehandeld

Op zich ben ik wel tevreden, alleen had de snelheid beter gekund. Jullie geven wel aan op de site dat het langer kan duren dus dat is wel weer goed. Ik zou ook wel de mogelijkheid willen hebben om meerdere declaraties in een keer te doen. Bij CZ kan je het heel mooi via de app doen, dat zou ook top zijn! Na het opvragen van de patientenkaart zijn de declaraties de volgende dag verwerkt. Ik kreeg geen antwoord op mijn vraag maar werd verwezen naar de voorwaarden. Vind ik niet zo persoonlijk.

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 7

Prettige afhandeling van zaken.

Wordt goed en prettig geholpen.