De gemaakte kosten werden snel door jullie vergoed.
Hilga bedankt voor deze goede beoordeling! Groetjes, Marieke
ik word altijd heel goed geholpen. uitleg is duidelijk
Beste Ine, Bedankt voor je fijne beoordeling. Dat waarderen we zeer! Groetjes, Raymond Petplan Nederland
Mijn maatje Gizmo is deze maand overleden heeft dit doorgegeven via de telefoon werd vriendelijk te woord gestaan met het vriendelijke verzoek alle formulieren op te sturen,binnen enkele dagen kreeg ik al antwoord en binnen een week is alles afgehandeld fantastisch, alles is prima en eerlijk afgehandeld. Bert : baasje van Gizmo.
Beste Bert, Fijn om te vernemen dat de afhandeling goed is verzorgd. Zeker wanneer je beste vriendje is komen te overlijden is het fijn om te weten dat je daar niet meer over hoeft na te denken. Wij wensen je nogmaals veel sterkte toe de komende tijd! Groetjes Stephanie
Snelle afhandeling van declaraties Kan bellen voor info Adviezen heel duidelijk
Hoi Denise, Wat een mooie beoordeling! Bedankt voor je cijfer. Bellen mag inderdaad altijd en wij proberen een zo goed mogelijk advies te geven. Groetjes Stephanie
Raymond, is erg behulpzaam voor ons klanten en hier ben ik heel blij dat jullie hebben ook vriendelijke medewerkers want wij hebben zeer nodig een medewerker zoals Raymond is. Raymond, verder is heel professioneel, vriendelijk naar klanten toe en hij denk mee om samen tot een oplossing te komen. Dus, gisteren mijn probleem is door hem uiteindelijk opgelost omdat hij toon ook empathie en respect voor klanten maar ook hiervoor dieren...:-) Bedankt Raymond nogmaals. Met vriendelijk groet, Georgian Klant!
Beste, We vinden het fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het contact met onze klantenservice. We waarderen de review dan ook erg, bedankt hiervoor. Mocht je verder nog vragen hebben, staan we altijd weer voor je klaar. Groetjes van het hele Petplan team.
declaraties aangetekend verzonden worden gvd niet behandeld, dit is ****** . en mails worden niet beantwoord , dit is iets voor de advocaat. jullie zijn in gebreke.
Beste baasje van Shadow, jammer dat je ontevreden bent over de verzekering. Deze kwestie speelt vanaf 12-8-2020. Helaas hebben wij de bezorging van de post niet altijd zelf in de hand. De desbetreffende nota's worden nu door ons bij uw dierenarts opgevraagd en in behandeling genomen. Wij hebben natuurlijk ook even tijd nodig om een en ander na te trekken en een oplossing te zoeken. En opgelost wordt het altijd. Met vriendelijke groet, Pascal
Declaratie online en binnen 2 werkdagen bericht. Dat is snel.
Altijd snelle verwerking van declaraties en duidelijkheid over wat er vergoed is. Jammer genoeg zijn er teveel dingen uitgesloten van verzekering, zoals de medicijnen die ons hondje nu moet slikken.
Snelle en correcte afhandeling van je declaraties
Beste Rein, bedankt voor deze mooie beoordeling! Groetjes Femke
Thimon onze dwergpinscher heeft huiduitslag maar de kosten medicatie worden niet vergoed, alleen consult
Hoi Wilma, Bedankt voor je beoordeling. Ik heb de nota er even bij gepakt, maar de medicatie die is ingediend voor Thimon is vrij verkrijgbaar. Wij vergoeden alleen in NL geregistreerde medicijnen op recept van de dierenarts. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kan je ons altijd bereiken van maandag t/m vrijdag op 020 7220230. Groetjes Stephanie
In het 2e levensjaar van mijn kat is ze van 4-hoog gevallen en was daardoor zwaar geblesseerd. Dat jaar was niet erg gunstig qua vergoedingen en dat veel me erg tegen, daar ik veel geld kwijt was aan onderzoek, foto's en operaties. De jaren erna werden de vergoedingen en heb ik veel baat bij de verzekering, o.a. doordat (levenslange) medicatie voor 80% vergoed wordt.
Beste Annemieke, wat een pech heeft jouw kat gehad! Fijn om te horen dat je nu wel tevreden bent met de vergoedingen. Groetjes Femke
Eenvoudig en makkelijk declareren
Bedankt Hellen voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent over de afhandeling van je declaraties. Groetjes Stephanie
Er wordt structureel geen (gedeeltelijke) vergoeding geretourneerd, gezien elke behandeling net niet, of niet in het pakket valt. We makrn gebruik van een pakket uit de middencatergorie (niet het goedkoopst en niet het duurste pakket).
Beste, Jammer dat je deze ervaring met ons hebt. Graag bespreken we dit met je, maar we konden geen account vinden aan de hand van je e-mailadres. Toch willen we al wat uitleg meegeven. Elk pakket heeft een eigen vergoedingenoverzicht. Het is natuurlijk altijd goed om op de hoogte te zijn van wat er wel/niet binnen een pakket zit, om verassingen te voorkomen. Op onze website staan daarvoor twee handige documenten. - Het vergoedingenoverzicht. Dit is een beknopte versie met enkele veelvoorkomende vergoedingen: https://petplan.nl/vergoedingenoverzicht/ . - De polisvoorwaarden. Hier staan alle voorwaarden omtrent de vergoedingen beschreven. Op ongeveer 2/3de van deze pagina staat tevens een grote tabel met bijna alle mogelijke vergoedingen: https://petplan.nl/polisvoorwaarden/ . Zo weet je precies wat er voor jouw huisdier vergoed kan worden. Zijn er toch nog vragen, neem dan zeker even contact met ons op. We staan je graag te woord. Je kunt een e-mail sturen naar [email protected] of bellen naar 020 72 20 230 (op werkdagen tussen 09.00 en 18.00). Groetjes, Raymond
Declaraties worden snel en adequaat opgepakt en uitgekeerd. Declareren gaat eenvoudig geen poespas.
Bedankt Edwin voor je mooie cijfer en reactie! Groetjes Stephanie
Snelle afhandeling
Beste, Bedankt voor je reactie! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze afhandeling. Groetjes Stephanie
Mijn hondje moest een spoedoperatie ondergaan en ik heb dit diezelfde dag nog gemeld bij Petplan. Ze hebben toen een dossier aangemaakt en een aantal dagen later heb ik alle facturen online ingediend. De volgende dag werd ik al geïnformeerd over het uit te keren bedrag en de dag erna was dit bedrag al gestort op mijn rekening. Heel fijn dat mijn declaratie zo snel is behandeld. De operatie is goed gegaan en het gaat weer goed met mijn hondje. Super bedankt.
Beste Claudia, wat fijn dat we hebben kunnen helpen. Ik hoop dat het goed blijft gaan met je hondje. Groetjes, Marieke
Ik heb tot op heden nog geen negatieve ervaringen met deze verzekering. En alles wat ik declareer wordt gedeeltelijk vergoed
Fijn om te horen dat je tevreden met ons bent, Frans! Groetjes Femke
Onze hond is al tien verzekerd bij Petplan. Verzekering loopt jaarlijks automatisch door. Ik declareer online, normaal gesproken één of twee keer per jaar. Gaat uitstekend. Uitkeren gaat helder en snel.
Beste Carolien, bedankt voor deze mooie beoordeling aan ons! Groetjes Femke
Heel goed telefonisch te woord gestaan m.b.t. mijn vragen voor de behandeling en na declaratie ingediend binnen 1 dag verwerkt. Super ervaring dus
Bedankt Monique voor je mooie beoordeling en 10! wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met ons. Groetjes Stephanie
Declaraties worden snel en zorgvuldig uitgevoerd.
Bedankt voor je mooie beoordeling Irma! Groetjes Stephanie
Declaraties worden snel verwerkt en betaald.
Bedankt Ine voor deze mooie beoordeling! Groetjes, Marieke
heb helaas een zorg kindje van een hond ondanks alle kosten krijg ik het zeer snel op me rekening terug om niet in financiële situatie te belanden
Beste Joyce, Vervelend om te lezen dat je hond een zorgkindje is en dat er zoveel kosten bij komen kijken. Wij zijn blij dat we jou kunnen ondersteunen in de kosten, zodat je niet financieel in de problemen komt. Groetjes Stephanie
Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijke medewerkers. Onze kat heeft sinds een tijd steeds meer kwaaltjes, maar het is financieel gelukkig goed te overzien doen de prima vergoedingen. De declaraties worden ook zeer snel afgehandeld, top !
Fijn dat je tevreden bent Guido. Heel veel beterschap voor je kat! Groetjes, Pascal
Op zich ben ik wel tevreden, alleen had de snelheid beter gekund. Jullie geven wel aan op de site dat het langer kan duren dus dat is wel weer goed. Ik zou ook wel de mogelijkheid willen hebben om meerdere declaraties in een keer te doen. Bij CZ kan je het heel mooi via de app doen, dat zou ook top zijn! Na het opvragen van de patientenkaart zijn de declaraties de volgende dag verwerkt. Ik kreeg geen antwoord op mijn vraag maar werd verwezen naar de voorwaarden. Vind ik niet zo persoonlijk.
Beste Irma, bedankt voor je beoordeling. Het is inderdaad druk bij de declaraties. Een app zou inderdaad geweldig zijn. Dat willen wij ook heel graag, wellicht is dit in de toekomst mogelijk. Je laatste notitie laat ik nog even aan onze declaratieafdeling weten. Vriendelijke groet, Pascal
Wordt goed en prettig geholpen.
Fijn om te horen Carolina. Groetjes, Pascal