Betrouwbaar, snel en volgens de regels.

Ik ben zeer tevreden met Petplan. Zij komen hun afspraken en beloftes na, zoals omschreven op hun website. Ik ben dik tevreden.!

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 10

Onduidelijk

Eigen risico van 100,00 maar ik heb wel meer uitgegeven dan 100 euro bij de da. Toch krijg ik niets vergoed. Ik moet zelf uitzoeken waarom ik het dan niet vergoed krijg. Naar mate de hond ouder wordt gaat de premie ook omhoog. Geen verzekering is ook geen goed idee.

Erg tevreden

We hebben op 19 augustus onze boxer in moeten laten slapen op een leeftijd van 12 jaar en 2 maanden. Hebben aantal keren gebruik moeten maken van de verzekering. Vooral de laatste 3 jaren Nooit geen problemen mee gehad. En snelle uitbetaling. Zou bij volgende hond weer deze verzekering kiezeen

• Afwikkeling van uw declaratie

Makkelijk te declareren en snelle afhandeling

Declareren is makkelijk en de verweking ging ook snel. Ik was vergeten een factuur bij te voegen, dit had ik per mail doorgegeven. Hier kreeg ik direct reactie op dat het was geregeld. Top!

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 9

Heel goed

Goede service en snelle afhandeling declaraties

slecht advies dekking slechts 50%

8 jaar gelden gevraag bij Petlan om de beste dekking voor onze teckel, nu heeft hij een hernia en is daar aan geopereerd, 2700 kosten, nu verteld u dat slechts de helft wordt gedekt. Wat een bijzonder slechte afhandeling, u kunt ij bereiken op 0650642370 Bert Smedinga ik ben erg teleurgesteld in uw werkwijze, wij werken met alle bekende dierenartsen, en B2B's in de dieren wereld en heb zelf een groothandel en dierenzaken, een aanrader is uw service niet. ik ben benieuwd of u nog bereid bent deze zaak nogmaals te overwegen

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 0

Heel goed

Mijn declaraties worden altijd snel en goed afgehandeld.

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 8

Teleurstellend

Jammer dat ik een verzekering afsluit waarin sterilisatie niet wordt vergoed. Dit was prima omdat ik graag met haar een nestje wou fokken. Helaas moest mijn kat geopereerd worden aan het Dolly Parton Syndroom en de enige behandeling is is sterilisatie. Een medische noodzaak in deze, los van de term. Wanneer ik medisch moet bevallen in het ziekenhuis, krijg ik de kosten ook vergoed tegenover wanneer ik vrijwillig in het ziekenhuis wil bevallen ik moet betalen. Erg jammer en niet duidelijk aangegeven.

• Soort verzekering: Kattenverzekering
  • Afwikkeling van uw declaratie N.v.t.
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? N.v.t.

Goede ervaring

Een goede ervaring en een snelle afhandeling.

• Soort verzekering: Papegaaienverzekering

Snel en klantvriendelijk.

Communicatie is altijd correct, snel en vriendelijk. Petplan maakt waar wat het belooft!

• Afwikkeling van uw declaratie

Bij declareren wordt er super snel gereageerd. Het uit keren van het bedrag gaat ook super snel. Een aanrader voor iedere huisdier bezitter.

• Soort verzekering: Kattenverzekering, Hondenverzekering

Snelle, duidelijke verwerking

Een prettige manier van afhandelen

Snelle afhandeling, heldere uitleg

Voelt vertrouwd. Petplan weet waar ze het over heeft!

Gewoon goed

Het online declareren gaat gemakkelijk, binnen een week bericht over de afhandeling. Top!

• Afwikkeling van uw declaratie

Tot nu toe prima echter kan nog geen goede beoordeling geven. Ben nog maar kort verzekerd

Nog maar kort verzekerd dus kan nog niet goed beoordelen maar tot nu prima

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 7

Goede ervaring

Wij zitten inmiddels 10 jaar bij petplan. Fijne verzekering en de samenwerking is altijd prettig. Het behandelen en uitkeren van de rekeningen zou van mij nog iets sneller mogen. Soms duurt het echt wel wat lang.

• Afwikkeling van uw declaratie

Echt aan te raden de hondenverzekering van Petplan.

Bij Petplan werken vriendelijke en meelevende mensen die je snel aan de telefoon hebt. Zij geven je goed advies. De afwerking van de rekeningen verloopt heel vlot en de dekking is goed. Prima!

Kundig, klantvriendelijk en vlot

Tot nog toe heb ik alleen maar prettige ervaringen met Petplan.

• Afwikkeling van uw declaratie

De snelheid van handeling is zeer groot.

Het is alleen jammer, dat Aplazyl (voedingssupplement) niet vergoed wordt door de verzekering. Daar mijn hond Max verscheidene problemen heeft is dit supplement erg hard nodig zodat wij onze hond hopelijk nog langer kunnen behouden.

Prima verzekering

Snelle en gemakkelijke on-line afhandeling van de gemaakte dierenartskosten. Acceptapebele premie.

• Afwikkeling van uw declaratie

Uitstekende en snelle verwerking van declaraties

Elke declaratie is tot nog toe binnen een paar dagen verwerkt tot tevredenheid.

• Afwikkeling van uw declaratie

Altijd snelle afhandeling van declaraties.

Zie hierboven

Goede snelle afhandeling

Ondanks de grote drukte binnen 1 werkdag al mijn declaratie behandeld. Had ik wel van te voren aangemeld aangezien het een groot bedrag zou zijn. Uitbetaling ook binnen een paar werkdagen. Duidelijk overzicht van welke kosten voor welk percentage vergoed worden. Wij zijn heel blij met Petplan en zullen onze volgende hond ook absoluut bij Petplan verzekeren.

• Afwikkeling van uw declaratie

indienen van de factuur en keurig een bevestiging via de mail en wordt keurig op de hoogte gehouden!

zie bovenstaande

Goede en snelle afhandeling

Goede, snelle afhandeling en een duidelijk verhaal. Prima.