Ik ben zeer tevreden met Petplan. Zij komen hun afspraken en beloftes na, zoals omschreven op hun website. Ik ben dik tevreden.!
Beste Shirley, wat fijn om te horen dat je tevreden over ons bent. Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Groetjes Femke
Eigen risico van 100,00 maar ik heb wel meer uitgegeven dan 100 euro bij de da. Toch krijg ik niets vergoed. Ik moet zelf uitzoeken waarom ik het dan niet vergoed krijg. Naar mate de hond ouder wordt gaat de premie ook omhoog. Geen verzekering is ook geen goed idee.
Beste Marion, Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de verwerking van jouw declaraties. Eveneens jammer dat je het gevoel hebt dat je zelf moet uitzoeken waarom je iets niet vergoed krijgt. Dit is niet de ervaring die we mee willen geven. Daarom dat we na elke declaratie een specificatie toesturen met daarin een tabel die uitleg geeft over wat er wel/niet is vergoed en het waarom. Heb je deze tabel bekeken? We zouden je graag willen vragen om ons even te bellen, dan kijken we er samen naar. Zo kunnen we hopelijk het een en ander ophelderen over de declaraties en het eigen risico. Ook kunnen we dan eventueel de specificaties opnieuw sturen, mocht je deze niet meer hebben. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 18.00. Dit via 020 72 20 230. Met vriendelijke groet, Raymond Petplan Nederland
We hebben op 19 augustus onze boxer in moeten laten slapen op een leeftijd van 12 jaar en 2 maanden. Hebben aantal keren gebruik moeten maken van de verzekering. Vooral de laatste 3 jaren Nooit geen problemen mee gehad. En snelle uitbetaling. Zou bij volgende hond weer deze verzekering kiezeen
Beste Toos, Wat vervelend om te lezen dat jullie Kiara hebben moeten laten inslapen. Wel is het fijn om te zien, dat jullie tevreden waren met de verzekering en dat wij bij hebben kunnen dragen aan de gemaakte kosten. Mogelijk zien wij jullie met een ander hondje weer bij ons! Groetjes Stephanie
Declareren is makkelijk en de verweking ging ook snel. Ik was vergeten een factuur bij te voegen, dit had ik per mail doorgegeven. Hier kreeg ik direct reactie op dat het was geregeld. Top!
Fijn om te lezen Talitha dat de afhandeling zo vlot is verlopen. Bedankt voor de 10! Zijn we blij mee. Groetjes Stephanie
Goede service en snelle afhandeling declaraties
Bedank Auk voor je mooie beoordeling en cijfer! Altijd fijn om te zien. Groetjes Stephanie
8 jaar gelden gevraag bij Petlan om de beste dekking voor onze teckel, nu heeft hij een hernia en is daar aan geopereerd, 2700 kosten, nu verteld u dat slechts de helft wordt gedekt. Wat een bijzonder slechte afhandeling, u kunt ij bereiken op 0650642370 Bert Smedinga ik ben erg teleurgesteld in uw werkwijze, wij werken met alle bekende dierenartsen, en B2B's in de dieren wereld en heb zelf een groothandel en dierenzaken, een aanrader is uw service niet. ik ben benieuwd of u nog bereid bent deze zaak nogmaals te overwegen
Beste heer Smedinga, Wat jammer om te lezen dat er geen tevredenheid is over het verwerken van de declaratie. De specificatie, zoals per e-mail verzonden, geeft hier uitleg over. Om het te verduidelijken beschrijven we het hier nogmaals. Zowel de CT-scan als de vaccinatie, vallen helaas niet binnen het basispakket. Deze zijn dus niet vergoed. Dit staat ook vermeld in ons vergoedingenoverzicht en de polisvoorwaarden. Daarnaast is het consult wél voor 50% vergoed. De overige zaken zijn voor 80% vergoed. Samen komt bovenstaand inderdaad op ongeveer de helft uit, de opbouw hiervan is in de specificatie zichtbaar en is dus tot stand gekomen met hetgeen er wel/niet vergoed word in het Basispakket. Hopelijk hebben we het op deze manier kunnen verduidelijken. Zijn er toch vragen over of is het wenselijk hierover te spreken? Bel ons dan zeker op. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 18.00, via 020 72 20 230. We hopen dat het op dit moment weer wat beter gaat Met Bincky. Met vriendelijke groet, Raymond Petplan Nederland
Mijn declaraties worden altijd snel en goed afgehandeld.
Beste Gerrie Fijn om te lezen dat er zo'n tevredenheid is over de afhandeling van de declaraties. Daar streven we naar. Bedankt voor de goede beoordeling! Groetjes, Raymond Petplan Nederland
Jammer dat ik een verzekering afsluit waarin sterilisatie niet wordt vergoed. Dit was prima omdat ik graag met haar een nestje wou fokken. Helaas moest mijn kat geopereerd worden aan het Dolly Parton Syndroom en de enige behandeling is is sterilisatie. Een medische noodzaak in deze, los van de term. Wanneer ik medisch moet bevallen in het ziekenhuis, krijg ik de kosten ook vergoed tegenover wanneer ik vrijwillig in het ziekenhuis wil bevallen ik moet betalen. Erg jammer en niet duidelijk aangegeven.
Beste Marjolein, Wat jammer om te lezen dat je teleurgesteld bent in onze verzekering. Dat is niet de ervaring die we als Petplan willen meegeven. We hebben zowel in de Polisvoorwaarden als in het Vergoedingenoverzicht genoteerd staan dat een sterilisatie (medisch noodzakelijk of een vrijwillige keuze) niet vergoed zal worden, tenzij er een aanvullende dekking is afgesloten. Mocht je hier nog vragen over hebben of wil je er verder over praten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons dagelijks bereiken via 020 72 20 230, tussen 09.00 en 18.00. We hopen dat het snel beter gaat met je kat. Met vriendelijke groet, Raymond Petplan Nederland
Een goede ervaring en een snelle afhandeling.
Communicatie is altijd correct, snel en vriendelijk. Petplan maakt waar wat het belooft!
Bij declareren wordt er super snel gereageerd. Het uit keren van het bedrag gaat ook super snel. Een aanrader voor iedere huisdier bezitter.
Bedankt voor deze prachtige beoordeling! Hier zijn we heel blij mee! Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Een prettige manier van afhandelen
Beste Jacqueline, Ontzettend bedankt voor deze fijne reactie. We vinden het heel fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze manier van werken. Nogmaals bedankt en een fijne dag gewenst, Raymond Petplan Nederland
Voelt vertrouwd. Petplan weet waar ze het over heeft!
Beste, Bedankt voor de fijne reactie. Met onze dierenarts, para-veterinair medewerkers en andere deskundigen aan boord zorgen we er altijd voor up-to-date te zijn wat betreft kennis over dieren en medische zaken. Zo kunnen we een professionele en persoonlijke touch waarborgen. Groetjes en nogmaals bedankt, Raymond Petplan Nederland
Het online declareren gaat gemakkelijk, binnen een week bericht over de afhandeling. Top!
Hoi Rianne, Wat fijn om over je ervaring met ons te lezen. Dat is ook de service die we wensen na te streven, en we zijn blij te lezen dat je dat zo ervaart. Bedankt! Groetjes, Raymond Petplan Nederland
Nog maar kort verzekerd dus kan nog niet goed beoordelen maar tot nu prima
Dankjewel Nancy voor je beoordeling. Wij hopen dat dit zo mag blijven! Groetjes Stephanie
Wij zitten inmiddels 10 jaar bij petplan. Fijne verzekering en de samenwerking is altijd prettig. Het behandelen en uitkeren van de rekeningen zou van mij nog iets sneller mogen. Soms duurt het echt wel wat lang.
Bedankt voor je beoordeling Deborah. Fijn dat je tevreden bent. Wij streven naar 5 werkdagen met het uitkeren van de declaraties. Wanneer het wat rustiger is kan het zijn dat het al sneller uitgekeerd wordt, wanneer het wat drukker is kan het iets langer duren. Groetjes Stephanie
Bij Petplan werken vriendelijke en meelevende mensen die je snel aan de telefoon hebt. Zij geven je goed advies. De afwerking van de rekeningen verloopt heel vlot en de dekking is goed. Prima!
Wat een mooie beoordeling Ans. Goed om te zien dat je tevreden bent. Een mooie 10 daar zijn wij blij mee! Groetjes Stephanie
Tot nog toe heb ik alleen maar prettige ervaringen met Petplan.
Bedankt voor je beoordeling Maya. Daar zijn wij blij mee! Groetjes Stephanie
Het is alleen jammer, dat Aplazyl (voedingssupplement) niet vergoed wordt door de verzekering. Daar mijn hond Max verscheidene problemen heeft is dit supplement erg hard nodig zodat wij onze hond hopelijk nog langer kunnen behouden.
Beste Nico, Wat vervelend om te lezen dat Max verscheidene problemen heeft en dat de supplementen hard nodig zijn voor zijn gezondheid. Helaas is dit inderdaad niet iets wat door ons gedekt wordt. Wij zijn wel blij om te zien dat je tevreden bent met onze afhandeling. Wij wensen Max veel goeds toe! Groetjes Stephanie
Snelle en gemakkelijke on-line afhandeling van de gemaakte dierenartskosten. Acceptapebele premie.
beste, Ontzettend bedankt voor de fijne beoordeling. Dat waarderen we enorm! Groetjes, Raymond
Elke declaratie is tot nog toe binnen een paar dagen verwerkt tot tevredenheid.
Beste Simone, Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt met ons, wat betreft het afhandelen van de declaraties. We zijn erg blij met je beoordeling, bedankt! Groetjes, Raymond
Zie hierboven
Beste Nel, Bedankt voor jouw fijne beoordeling. We doen ook altijd ons uiterste best de declaraties zo snel mogelijk te behandelen. Groetjes, Raymond
Ondanks de grote drukte binnen 1 werkdag al mijn declaratie behandeld. Had ik wel van te voren aangemeld aangezien het een groot bedrag zou zijn. Uitbetaling ook binnen een paar werkdagen. Duidelijk overzicht van welke kosten voor welk percentage vergoed worden. Wij zijn heel blij met Petplan en zullen onze volgende hond ook absoluut bij Petplan verzekeren.
Fijn om te lezen Susanne dat de afhandeling snel is verlopen. Bedankt voor de 10! Heel mooi cijfer, zijn we erg blij mee! Groetjes Stephanie
zie bovenstaande
Bedankt voor de mooie beoordeling Otilia! Groetjes Stephanie
Goede, snelle afhandeling en een duidelijk verhaal. Prima.
Een 10! Bedankt Gerwin, hier zijn we heel blij mee. Groetjes, Marieke