Over het algemeen heel blij mee!

Super blij de verzekering afgesloten te hebben. In eerste instantie doe je het voor de zekerheid. Als je hem dan nodig blijkt te hebben en het meeste onder de vergoeding blijkt te vallen dan is dat toch wel heel erg fijn. Nooit verwacht dat de kosten bij een papagaai zo op kunnen lopen! Dus zeker een aanrader!

• Soort verzekering: Papegaaienverzekering
  • Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 9

Zeer snelle behandeling van declaratie

Vriendelijk en deskundig telefonisch contact

super dieren verzekering

top

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 10

Waarheid

Ik heb met declaraties nooit problemen petplan omschrijft precies in de voorwaarden wat je wel en niet vergoed krijgt en dat klopt altijd.

Snel en goed behandeld

Mijn 1e ervaring is heel prettig verlopen. De mensen reageren snel en komen hun afspraken na. Nette afhandeling van de declaraties

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 8

Snelle terugbetaling vergoedingen

• Afwikkeling van uw declaratie

Correcte en tijdige afhandeling.

Voorheen verliep het niet zo soepeltjes. Er is echt een verbetering in de organisatie zichtbaar. Goed tegen de stijgende concurrentie!

Totaal dier- en klantvriendelijk

Mijn hond was(is) behoorlijk ziek. Zoiets valt je rauw op je dak. Als er dan ook nog eens problemen zouden ontstaan over de facturen, zou dat behoorlijk stress zijn. Dat was gelukkig niet zo. Wat Petplan belooft, doet Petplan ook. Bedankt hiervoor!!!!!!

• Afwikkeling van uw declaratie

Prima service en zeer snelle afhandeling van declaraties

Onze hond heeft een basisverzekering bij Petplan. Tot op heden zijn alle declaraties in de afgelopen 9 jaren zeer snel afgehandeld. Dit geldt ook voor een ingrijpende kostbare operatie die kortgeleden moest worden uitgevoerd en die door Petplan op dezelfde snelle en correcte wijze is afgehandeld.

Snelle behandeling van declaraties

Ik heb al een paar jaar een verzekering voor mijn kat. Nu had ik deze helaas nodig. Het indienen van de declaratie ging makkelijk en snel en een week later kreeg ik al bericht over de uitkering. Samen met een duidelijk overzicht met welke kosten wel en welke niet werden vergoed. Heel netjes.

Prima dieren verzekering

Keurig volgens de polis voorwaarden het uitkeren van de verzekerde bedragen. Directe feedback en snel antwoord op de vragen.

• Afwikkeling van uw declaratie

Er wordt altijd op tijd betaald zonder gezeur of wat dan ook ik ben heel tevreden echt een aanrader

Snel en gemakkelijk

Snel reactie, declareren gaat makkelijk

Topservice

Erg tevreden over jullie. Makkelijk om nota’s in te dienen - afhandeling altijd helder en correct - adequate afhandeling van mails - uitbetaling ook nog eens snel. In mijn belevingswereld kan het niet beter - daarom helaas geen verbeterpunten ;) Keep up doing the good job ! :)

• Afwikkeling van uw declaratie

adequate en snelle afhandeling van declaraties

zie hierboven

• Afwikkeling van uw declaratie

Hele goede service en erg meelevend persineel

Hele goede service en echt meelevende personeel

• Soort verzekering: Kattenverzekering, Hondenverzekering
  • Afwikkeling van uw declaratie

Snelle afwikkeling van de declaratie

De declaratie donderdag verzonden en vrijdag al bericht dat het bedrag conform de polis wordt overgemaakt

Netjes en snel

Zeer betrokken

Deze verzekering is een uitzondering op de meeste andere verzekeringen; zij betalen namelijk uit zonder moeilijk te doen en te proberen daar onderuit te komen door de beruchte 'kleine lettertjes'. De mensen achter die verzekering zijn zeer betrokken bij individuele problemen en men kan altijd bij hen terecht met vragen en om adviezen.

Doet wat het beloofd!!!

De verschillende declaraties worden altijd keurig binnen een week afgehandeld. We zijn bijzonder blij met een verzekering die zich aan zijn woord houdt.

Meer dan goed

Snelle verwerking van de toegezonden facturen Makkelijke site om je facturen te uploaden

gewoon netjes geregeld

Online de rekening doorgestuurd en netjes bericht gekregen. Geeoon goed geregeld

Snel, vriendelijk, eerlijk

Meerdere malen een declaratie ingediend. Het wordt altijd snel beoordeeld en het geld staat dan ook weer snel op je rekening.

• Afwikkeling van uw declaratie

Zeer lastig om declaraties vergoed te krijgen

Petsplan is mij aanbevolen en na het lezen van de review leek mij ook wel goed om mijn 2 kittens te verzekeren. Helaas na 2 dagen dat ik mijn kittens in huis had zijn ze flink geworden, niesziekte. Ik heb geen andere huisdieren of katten waar mijn kittens besmet konden raken. Op een vergoeding van de gemaakte kosten voor mijn kittens kon ik niet rekenen, ze bleken in de Cattery al eens ziek te zijn geweest. Ik kon aantonen dat mijn kittens met een gezondverklaring, enting paspoort en stamboom zijn afgeleverd maar dit maakt niets uit. Dus let goed op want blijkbaar als zijn ze gezond verklaard heeft het geen nut om een verzekering te hebben als ze al eerder bij de cattery ziek zijn geweest. Ik ben alles behalve tevreden. Ook bij het afsluiten van de verzekering werden er 2 huisjes beloofd, ik heb 4x moeten melden dat de huisjes niet geleverd waren, pas na mailen en bellen heb ik de huisjes ontvangen, ze zijn trouwens wel erg leuk! TIP: vergeet niet om de chipnummer te laten vermelden door de dierenarts op de facturen anders worden ze niet in behandeling genomen en ook kunnen ze zonder enige verklaring vragen om de patientenkaart van je dieren. Dit moet je uiteraad ook zelf opvragen als is Petplan gemachtigd om deze informatie op te vragen.

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 0

Duidelijk en topservice petplan

Makkelijk site om te declareren en ook snel antwoord terug en snel overgemaakt