Makkelijk gebruik van de website en de snelle afhandeling van de ingestuurde declaratie!
Bedankt voor deze mooie beoordeling Sonja! Vriendelijke groet, Pascal Petplan Nederland
De 1ste twee rekeningen duren lang, voordat ze werden vergoed. De laatste grote rekening was in één dag verwerkt! En de app vind ik een uitkomst.
Beste Marian, fijn dat we hebben kunnen helpen! Vriendelijke groet, Pascal Petplan Nederland
Vriendelijke klanten service en geven duidelijkheid op je vragen.
Fijn om te horen! Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Ik hb een totaal pakket maar krijg zeer weinig vergoed naar mijn mening. Ik had een consult zijn jaarlijkse vaccinatie en onderzoek of oren enzovoorts goed zijn. Maar ik blijf wel bij jullie ondanks ik niet tevreden ben kwa vergoeding blijven jullie toch zo'n beetje de goedkoopste. Ik betaal best veel 62.47 maarja tis niet anders.
Mijn kat naar een jaar gecastreerd te hebben en blijkbaar heeft mijn kat een slecht gebit. Terwijl ik niet de goedkoopste verzekering heb gekozen. Niks krijg ik vergoed.
Beste Wendy, wij vinden het jammer dat je teleurgesteld bent over de verzekering. Wij raden altijd aan om goed de voorwaarden te lezen en te kijken wat de verschillende pakketten te bieden hebben. In het Basis Pakket is geen vergoeding voor gebitsbehandeling en castratie. Daarvoor is het Plus- of Totaal Pakket. Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Tot nu toe naar tevredenheid!
Pet plan je verzekering voor dieren ! Deze verzekering is goed in het innen van de maandelijkse premie, maar op het moment dat jij iets wil declaren geeft pet plan niet thuis. Men belooft binnen 5 dagen declaraties af te handelen. Na een maand en 3keer bellen krijgt men een standaart mail dat de kwaal c,q ziekte al is ontstaan alvorens de verzekering is afgesloten en men dus niets kan declareren . Bezint eer gij begint als je een verzekering bij dit bedrijf wij afsluiten
Beste P, jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de verzekering. Bestaande klachten voor ingang van de verzekering of in de wachttermijn komen niet voor vergoeding in aanmerking. Alleen nieuwe klachten. Hiervoor raadplegen wij in de meeste gevallen uw dierenarts door middel van een patiëntenkaart. Het is inderdaad momenteel erg druk in de declaraties. Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk weer op de vertrouwde 5 werkdagen te komen. Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Vergoeding snel geregeld
Makkelijk bereikbaar, vlotte afhandeling van declaraties. Duidelijke uitleg bij vragen.
Duurde 2 weken om de declaratie te behandelen.
Beste Bruce, Hartelijk dank voor jouw beoordeling. Helaas door drukte is de doorlooptijd van de declaraties wat langer dan je van ons gewend bent. Fijn om te lezen dat je desondanks wel tevreden bent! Met (dier)vriendelijke groet, Nienke
Declaratie zeer snel verwerkt, wat natuurlijk top is. Minder vind ik dat het percentage dat vergoed wordt in de basis maar 50% is. Deze kat zit al 12 jaar bij jullie in de verzekering, en een aantal jaar terug was deze vergoeding veel hoger binnen gewoon een standaard plan. Ze is nu te oud om over te stappen naar een andere leverancier, waar ik uiteindelijk wel meer waar voor dit maandbedrag zou krijgen. Zeker gezien het feit dat dit de eerste declaratie is in 12 jaar...
Hartelijk bedankt voor de nette afhandeling
Beste Lex, Hartelijk dank voor jouw beoordeling. Wat fijn om te horen! Met (dier)vriendelijke groet, Nienke
Redelijke vergoedingen en correct afgewerkt
Beste Marcel, Bedankt voor je beoordeling, goed om te horen dat je tevreden bent over de verzekering. Met (dier)vriendelijke groet, Nienke
Lees goed de kleine lettertjes , niet alles is zo rooskleurig! Communicatie is zeer slecht en moeizaam.
Beste Astrid, Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de verzekering. Het is altijd goed om vooraf de polisvoorwaarden door te nemen zodat je weet waar je aan toe bent. Wanneer je nog met vragen zit willen wij deze natuurlijk beantwoorden. Misschien kunnen wij het een en ander duidelijk maken. Wij willen het liefst tevreden baasjes! Met (dier)vriendelijke groet, Nienke
Zoals gemeld , traag in de verwerking en uitbetaling van declaraties. Jammer!
Beste Cees, Bedankt voor jouw beoordeling. Helaas is het momenteel erg druk in de declaraties. Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk weer op de vertrouwde 5 werkdagen te komen. Met (dier)vriendelijke groet, Nienke
Wij hebben voor onze hond vanaf het begin een basisverzekering bij Petplan. Heel blij mee, we hebben er helaas een paar keer flink aanspraak op moeten maken. De wetenschap dat de verzekering een groot deel vergoedt, geeft rust. Minpuntje: De afhandeling van de declaraties was tot een tijdje geleden binnen drie dagen gefikst. Tegenwoordig duurt het twee weken voordat de vergoeding op de rekening staat. Dat is jammer.
Beste JL, Bedankt voor de beoordeling. Helaas door drukte is de doorlooptijd van de declaraties langer dan je van ons gewend bent. Fijn om te horen dat je desondanks toch tevreden bent met de verzekering. Met (dier)vriendelijke groet, Nienke
Als er declaraties ingediend zijn krijg ik direct antwoord van de maatschappij, de verwerking van de ingediende declaraties gebeurt vrij snel en worden duidelijk behandeld en het betrokken uit te betalen bedrag wordt snel gerealiseerd.
Beste Pieter, Bedankt voor jouw beoordeling, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Met (dier)vriendelijke groet, Nienke
Ondanks dat onze pup nog niet de volledige wacht tijd van 1maand had voldaan had petplan toch besloten de rekeningen van de operatie van de gebroken knie te voldoen.Hier uit blijkt dat deze afgesloten verzekering om meer draait dan geld alleen vinden wij.
Beste Ghia, Bedankt voor jouw beoordeling, wat fijn om te horen! Wij hopen dat jouw pup snel weer de oude is! Met (dier)vriendelijke groet, Nienke
Nog niet veel mee temaken gehad gelukkig,maar tevreddn tot nu toe.
Beste Jos, Bedankt voor je beoordeling, fijn om te horen dat je tevreden bent! Met (dier)vriendelijke groet, Nienke
Wat ben ik blij met een maand gratis verzekering! Mijn kater Poes is ziek geworden en dat is behoorlijk opgelopen. Jullie verzekering is helder en duidelijk. Er werd snel gehandeld en ik ben super geholpen door jullie medewerkers. Ik blijf voor de rest van Poes zijn leven bij jullie verzekerd en als ik nieuwe katten krijg dan ga ik die ook bij jullie verzekeren. Heel erg bedankt.
Beste Laura, Fijn om te horen dat je tevreden bent, bedankt voor jouw beoordeling! Met (dier)vriendelijke groet, Nienke
Nooit problemen met declareren gehad, wordt altijd snel uitbetaald. Zeer tevreden dus.
Beste Rina, Bedankt voor jouw beoordeling, fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Met (dier)vriendelijke groet, Nienke
Ik heb alvorens een verzekering af te sluiten telefonisch contact gezocht en advies gevraagd. Ik heb een jonge kat, 3 jaar met epilepsie. Die heeft dus dagelijks medicatie nodig, en daar wilde ik voor verzekerd zijn. Dat was allemaal geen probleem. Nav dit gesprek is mij een polis toegestuurd. Daar ik dacht dat deze aansloot op het gesprek heb ik die gewoon getekend. Blijkt na het indienen van de eerste declaratie dat de medicatie uitgesloten is. Want, het was al bekend dat ze wat had. En als al bekend is dat een dier iets heeft, kan dat niet verzekerd worden. Dus ik ben misleid. Hoewel petplan zich verschuilt achter de voorwaarden die ik dan maar had moeten lezen, communiceren ze het een, en doen het ander. Daar nu de verzekering totaal geen zin heeft, wilde ik hem per direct opzeggen. Wat ook niet kon en mocht, want je zit er direct een jaar aan vast.... ronduit schofterige organisatie...!
Beste Sander, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de verzekering. Bestaande aandoeningen kunnen inderdaad niet mee verzekerd worden. De polisaanvraag wordt altijd beoordeeld door onze acceptatie afdeling. Een eventuele uitsluiting is duidelijk terug te vinden op het polisblad. Na het ontvangen van het polisblad heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Het is dus altijd raadzaam om het polisblad goed door te nemen na ontvangst. Met (dier)vriendelijke groet, Nienke
Fijne verzekering en snelle afhandeling. Over alles kan je bellen en krijg je duidelijke antwoorden Heb ook al gezorgt dat er meerdere mensen naar petplan gaan omdat je bij jullie duidelijk hebt.
Wat goed Ciska!! Fijn om te horen dat je tevreden bent. We zijn erg blij met deze hoge beoordeling. Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
declaraties zouden wat sneller mogen en bij de beslissingsmail graag het nummer van de factuur erbij. Anders is het niet meer terug te vinden wat nu wat is.
Beste Fred, het is inderdaad momenteel druk met de declaraties. We zullen nakijken of dat gaat met de factuurnummers. Zulke aanpassingen zijn een uitdaging omdat er geen nota gelijk is. Je kunt deze het beste terugzoeken aan de hand van het bedrag of het claimnummer op de nota schrijven. Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Ik heb hele goede ervaringen met Petplan en heb het ook al mijn vrienden en familie aangeraden. Zeer vriendelijke, meedenkende medewerkers en een snelle afwerking van de declaraties. Aanrader!
Bedankt Caroline voor deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland