Goede verzekering

Keert meestal vlot uit en ze hebben een goede service

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 8

Goede service en snel geholpen

Als je vragen hebt krijg je meteen een goed advies en een duidelijk antwoord. En de decrelatie die je in dient word snel afgehandeld.

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 10

Ik kom er zojuist achter dat er uitsluitingen zijn op polis. Dit is zeer slecht gecommuniceerd.

Misleiding ten top. Ik betaal de hoofdprijs aan premie en blijkbaar zijn er uitsluitingen. Bijna alles sluiten ze uit maar dat communiceren ze niet in de mail, niet op het hoofdblad van de polis maar ergens onderaan de tig pagina’s. Oké ik had mss beter moeten kijken maar ik voel me misleid. Bij aanvraag van verzekering hadden ze dit wel even kunnen melden. Ik vraag me afwaaien ik überhaupt geaccepteerd ben. Ze vergoeden niks maar innen wel de premie.

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 0

Prima, transparant en vriendelijk

Vanaf het begin is onze hond (nu 11 jaar) verzekerd bij Petplan. Wanneer ik aanspraak maak op de verzekering dan bel ik vaak eerst even op en wordt ik altijd vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers. Het declareren gaat eenvoudig via de persoonlijke account omgeving. Het proces is duidelijk en overzichtelijk. De uitbetaling gaat ook erg vlot. Al met al ben ik zeer tevreden over de verzekering.

Belachelijk duur

In 5 jaar tijd van 35 e per maand is 65 geworden en wordt nog ver weg niet alles vegoed, ga ik nooit meer intrappen.

• Afwikkeling van uw declaratie

mijn ervaring is na vele jaren heel erg prettig

snelle afhandeling van de facturen en zeer goede ervaring met de honden verzekering

Altijd goede service

Snel antwoord op vragen en snelle afhandeling van declaraties

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 9

De tegemoetkoming van het factuurbedrag wordt serieus afgehandeld en is inderdaad binnen enkele dagen op rekening gestort.

Deze keer vreselijk

Declaratie 5 weken geleden ingezonden. Nu pas bericht over de vergoeding. Toen ik belde kwam de smoes dat de dierenartsen praktijk niet bereikbaar was. Dat is natuurlijk grote onzin. Maandag t/m vrijdag is de praktijk zeker van 08.00 tot 17.00 geopend. We zijn al 9 jaar trouwe klant, dit is een grote factuur, en dan opgezadeld worden met dit. Ik heb de persoon aan de telefoon gevraagd om een tegemoetkoming maar dit werd in 5 seconden van tafel geveegd. Slechte zaak vinden wij. Francis Poelhuis 06-19093412

Klasse

Goeie en makkelijker communicatie en afhandeling

Slechte voorlichting

Petplan geeft slechte voorlichting voor het uitzieken van de juiste verzekering. Onze hond had eerst de basis verzekering waar je eigenlijk niets aan hebt, daarna gebeld met de vraag de hond moet in de toekomst gesteriliseerd worden wat is de beste verzekering nou ik heb dus de verkeerde keuze gekregen. Betaal elke maand bijna 45 euro al bijna 2 jaar hond is nu gesteriliseerd en krijg ik 180 euro terug. Had dus beter gewoon de basis verzekering kunnen houden en de rest van het geld opzij te zetten was ik stukken goedkoper uit. Echt alleen maar in hun eigen bedrijf gekeken ipv naar de eigenaar van de hond

• Afwikkeling van uw declaratie

Goede en snelle afhandeling facturen

Prima!

Correcte verwerking van facturen, heldere communicatie.

Meestal snel en duidelijk

Over het algemeen worden declaraties snel afgehandeld, geen gedoe over kleine lettertjes, ze betalen gewoon netjes en snel uit.

Super fijne verzekering

Altijd goede ervaring Met petplan en deze verzekering heb ik al heel wat jaartjes maar bevalt goed. Declaren gaat erg makkelijk en de afhandeling gaat ook Toppie

• Afwikkeling van uw declaratie

Lang wachten op uitkeren declaratie

Helaas duurt het steeds langer voordat Petplan overgaat tot uitkeren van je declaratie. Deze keer 11 mei gedeclareerd, op 26 mei bericht dat ze gaan uitkeren. Maar tot dusver niet ontvangen.

• Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 3

Ik ben blij mijn honden hier verzekerd te hebben

Ik hoef niet af te wachten maar kan naar een dierenarts als ik het nodig acht. Of ik nu door de week of in het weekend ga. Ik weet waar ik aan toe ben qua kosten omdat ik netjes volgens de polisvoorwaarden alles terug betaald krijg. Minpuntje is op dit moment alleen dat de terugbetaling iets langer duurt maar dat zal hopelijk weer sneller worden zoals vroeger.

Tevreden

Ik ben tevreden over het contact met de klantenservice erg prettig wordt ik te woord gestaan. Luisteren goed naar de vragen die ik hebt en krijg hier antwoorden op .

• Afwikkeling van uw declaratie

goede verzekering, vergoeding niet altijd naar wens

Over het algemeen ben ik tevreden over Petplan. Hun voorwaarden en verzekeringen zijn over het algemeen duidelijk en betaalbaar. Ze zijn ook bereikbaar voor vragen en het bespreken van de verzekering. Meestal is de vergoeding van kosten redelijk en tijdig, alleen heb ik ook de ervaring dat ze zo min mogelijk proberen uit te keren. Zo hebben ze de kosten van anesthesie niet vergoed, omdat dit technisch gesproken onderdeel van de scan was (ik wist dat deze niet vergoed zou worden), maar die anesthesie was ook nodig/gebruikt voor de operatie die ze meteen daarna hebben gedaan. Dat vond ik erg jammer.

• Soort verzekering: Kattenverzekering, Hondenverzekering
  • Afwikkeling van uw declaratie
  • In welke mate zou u Petplan aanbevelen bij vrienden, bekenden of collega’s op een schaal van 0 (zeer onwaarschijnlijk) tot 10? 7

Prettig leesbare informatie en snelle verwerking declaraties.

Uitkeringsverhaal is heel matig

Spijt van afsluiten verzekering, vraag me af af het zin heeft deze verzekering, er wordt niets uitgekeerd als je kosten maakt...antireclame! Zelfs Een jaarlijks bezoek aan dierenarts met vacc wordt niet vergoed Ook geen deel ervan . De verzekering heeft zich heel goed ingedekt om kosten uit te keren.

• Afwikkeling van uw declaratie

Totaal geen klachten, zeer tevreden

Bij iedere declaratie direct actie en uitbetaling van het te vergoeden bedrag.

• Afwikkeling van uw declaratie

Goede verzekering altijd bijgestaan met raad en daad voor onze hond

• Afwikkeling van uw declaratie

Goede service, prettige verzekering.

Altijd correcte afhandeling van de ingestuurde facturen. Bij vragen duidelijk antwoord

Top top top

Ben zeer tevreden ik raad het aan iedereen , top