Keurig netjes binnen 5 dagen antwoord
Beste Sandra, Bedankt voor de fijne beoordeling. Goed om te horen dat je tevreden bent! Met (dier)vriendelijke groet, Nienke
Op dit moment heb ik nog niet veel ervaring met deze verzekering. Ik heb echter positieve verwachtingen.
Beste Albert, Bedankt voor de beoordeling. Fijn om te horen dat je op dit moment tevreden bent! Met (dier)vriendelijke groet, Nienke
eerste jaren waren we zeer tevreden, maar doordat er steeds minder vergoedt wordt, twijfelen we eraan om het stop te zetten en dat geld op te sparen voor als we wel iets nodig zouden hebben. helaas is onze hond te oud om hem over te laten stappen naar een andere verzekeraar..
Beste Twan, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met de verzekering. Wij hebben de ingediende declaraties en de terugbetaalde vergoedingen bekeken. Dit lichten wij graag toe. In het door jou afgesloten pakket heb je een budget van 60 euro per jaar voor preventieve zorg. Als dit bedrag is overschreden zal preventieve zorg niet meer worden vergoed. Dit was bij de laatste ingediende declaratie het geval. Gelukkig blijft er wel gewoon dekking over voor de reguliere ziektekosten die natuurlijk ook erg hoog kunnen uitpakken. Mocht je hier verdere vragen over hebben kan je altijd telefonisch contact met ons opnemen, wij helpen je graag! Met (dier)vriendelijke groet, Hannah Petplan Nederland
2 keer een echo laten maken van hart van onze kat en beide keren niet vergoed terwijl in de polis staat dat je 50 % terug krijg en ook stast er binnen 5 werkdagen krijg je bericht nou 2 weken zullen ze bedoelen en als je er iets van zeg zeggen ze gewoon het is druk door de corona maar wel iedere maand premie opstrijken zo kan ik het ook ik zou zeggen mensen spaar iedere maand 14 euro weg zo kun je ook je kosten betalen bij dierenarts en je bent goedkoper uit
Beste Roland, Wat vervelend dat je de echo voor jouw kat niet vergoed hebt gekregen. Wij kijken natuurlijk graag even met je mee zodat wij je kunnen voorzien van een uitgebreidere uitleg. Zou je hiervoor even contact met ons op willen nemen? Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 18.00 uur op 020 - 72 20 230 of via mail naar [email protected]. Het klopt dat wij de afgelopen weken hebben achtergelopen met de afhandeling van de declaraties, waardoor de afhandelingstijd helaas hoger lag dan de gewenste 5 werkdagen. Inmiddels zijn wij flink ingelopen en zitten wij bijna weer op een verwerkingstijd van 5 werkdagen. Met (dier)vriendelijke groet, Femke Petplan Nederland
Ik ben nu bij ohra en zou bij jullie echt vele malen duurder uitkomen hie kan dit ? Bij welke verzekerings maatschappij brengen jullie het onder. Ik heb 5 honden 2 rottweilers en drie Maltezers
Beste Ea Makhzoumi, Indien je graag meer inhoudelijke informatie over onze verzekering wilt kun je het beste even contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen van 09.00 uur tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar op 020 - 72 20 230. Of je kunt ons mailen via [email protected]. Met (dier)vriendelijke groet, Femke Petplan Nederland
Prettig en correct
Deskundig behulpzaam en altijd een oplossing Verbeterpunt app Bij declaratie overzicht de laatste declaratie bij uitkering niet 0,00 zetten maar in behandeling anders wordt men op verkeerde been gezet
Super snelle reactie. Heel fijn
Ik ben al jaren een tevreden klant bij Petplan. Het declareren van rekening(en) gaat via de website van Petplan zo simpel, de afhandeling van de rekening(en) zo snel, welke via mail wordt doorgegeven en nagekomen. Mijn complimenten.
Altijd netjes verwerkt
Bedankt voor jouw positieve beoordeling, Jose! Met (dier)vriendelijke groet, Femke Petplan Nederland
Een kleine ingreep bij de dierenarts bracht behoorlijke kosten met zich mee. Ook al hadden we niet verzekerd geweest, onze Cooper krijgt te allen tijde de beste behandeling! Dankzij petplan viel de financiële pijn reuze mee. Dit was een flinke pleister op de wond. Erg fijn!
Gert-Jan bedankt voor deze prachtige beoordeling. Fijn dat Cooper goed is geholpen! Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
snel geholpen
Beste EP, Bedankt voor jouw fijne beoordeling. Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent. Met (dier)vriendelijke groet, Nienke
Ze geven je duidelijk uitleg altijd vriendelijk
Beste meneer/mevrouw Bastiaansen, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent! Met (dier)vriendelijke groet, Nienke
Op een vraag snel en duidelijk antwoord. een snelle afhandeling van declaraties.
Ik heb in korte tijd 2 keer een rekening gedeclareerd. De medewerkers van Petplan waren behulpzaam en de afhandeling verliep prima.
Al mijn declaraties worden snel en naar volle tevredenheid behandeld en vergoed.
Fijn om te horen, Loes! Bedankt voor de mooie beoordeling. Met (dier)vriendelijke groet, Femke Petplan Nederland
Bij Petplan dekt men zich in door in een "header" te zetten dat het erg druk is den dat verwerking van declaraties langer duurt dan normaal. Maar wat is normaal? Het is in ieder geval wel zo zo dat de verwerking van Declaraties al ruim een jaar veel TE lang duurt. Premie moet je natuurlijk wel op tijd betalken want anders....... Ik vind het echt diep triest dat Petplan niet anticipeert (al een jaar) op de drukte en zich verschuilt achter de opmerking op de site dat het ZO druk is. Wij als diereneigenaren moeten bij de dierenarts de soms forse bedragen eerst voorschieten en dan zou het dus fijn zijn als Petplan het ook snapt dat er gehandeld moet worden. Dat besef is er blijkbaar niet. Op dit moment een dikke onvoldoende voor Petplan!
Beste Willem, we begrijpen dat dit heel vervelend is. Er wordt hard gewerkt om weer op de vijf dagen te komen. Doordat veel mensen, vanwege thuiswerken door Covid 19, een dier hebben aangeschaft is het druk. Ook is er een grote andere verzekeraar gestopt waardoor veel dieren bij ons worden ondergebracht. Bedragen boven de 750 euro worden binnen 2 dagen afgehandeld. Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
declaratie ingediend was vrij eenvoudig
Bedankt voor de mooie beoordeling, Geke! Met (dier)vriendelijke groet, Femke Petplan Nederland
Heb hier 4 katten en 1 hond verzekerd. Altijd snelle uitbetaling, en zeer vriendelijk als je ze nodig hebt met graden!
Bedankt Karin voor deze prachtige beoordeling! Veel plezier met alle dieren! Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Jarenlang hebben wij de verzekering betaald en nu onze hond een keiharde medische indicatie heeft omdat hij een testikeltumor heeft die verwijderd moest worden, maken jullie ervan dat het om een simpele castratie gaat die niet vergoed wordt. Daar waar wij er gelukkig zeer op tijd bij zijn en daarmee vele medische kosten voorkomen gaan jullie nu moeilijk doen om 160 euro. Te triest voor woorden en hier is het laatste woord ook nog niet over gesproken!
Beste Marie-Thérèse, allereerst vinden wij het ook heel naar wat er met je huisdier aan de hand is. Dat wil niemand. We hopen dat de hond weer helemaal gezond wordt. Dit zijn zeer vervelende gebeurtenissen, we begrijpen dat het erg tegenvalt wanneer zoiets niet onder de dekking valt en je er eigenlijk wel op gerekend had. Het verwijderen van de voortplantingsorganen, baarmoeder of testikels vallen niet onder de dekking van de verzekering. Dit is ongeacht de indicatie. Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Prima vezekering
Bert, bedankt dat je ons hebt willen beoordelen! Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Doordat we met onze vorige huisdieren aanzienlijke kosten hebben gehad wilden we dit keer ziektekosten verzekering afsluiten die niet alles hoeft uit te keren maar de hoogste uitgaven dekt. Diverse maatschappijen vergeleken en ook gesproken en voor ons kwam Petplan er als beste keuze uit. Wat opviel is dat de eventuele gewrichtsproblemen bij Labrador gedekt zijn terwijl dat bij de meeste andere verzekeringen dit alleen tegen extra premie onder de dekking valt of zelfs uitgesloten is. We verwachten hier overigens geen problemen mee omdat bij onze labrador alle onderzoeken (DNA, etc.,..) dit uitsluiten. Maar je weet maar nooit. Korte en bondige polisvoorwaarden, duidelijk en geen kleine lettertjes. Bij sommige maatschappijen kregen we een heel boekwerk waar je als consument bijna wijs uit kan worden. Contact met Petplan verloopt snel, plezierig en deskundig. Declaratie s kunnen online ingediend worden en worden vlot afgehandeld. Kortom: een plezierige verzekering voor een acceptabele premie, met veel ervaring en die er is als je ze nodig hebt.
Oswald, fijn dat je tevreden bent over de verzekering. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Niet heel goedkoop, maar nooit discussie over betalingen, redelijk snelle uitbetaling, goede communicatie en altijd bereikbaar bij vragen. Zeker aan te raden! Nu al jaren 3 honden verzekerd en zeer tevreden.
Fijn om te horen Wim! Bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Declaraties worden snel afgehandeld en je krijgt snel bericht. Wel vind ik het raar dat preventieve zorg totaal niet wordt vergoed in het plus pakket. Preventieve zorg is essentieel in het op peil houden van de gezondheid van je huisdier en kan ook andere aandoeningen op den duur voorkomen, wat veel extra zorgkosten zou schelen.
Beste Monique, wij hebben ervoor gekozen om de preventieve zorg niet mee te verzekeren binnen onze verzekeringspakketten. Dit zijn vaste, terugkerende kosten en de verzekering is echt bedoelt voor de onvoorziene ziektekosten bij ziekte en bij ongeval. Wij vinden het heel fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service, bedankt voor de mooie beoordeling! Met (dier)vriendelijke groet, Femke Petplan Nederland
Makkelijk in te dienen en snel uitgekeerd.
Beste Lia, heel erg bedankt voor de mooie beoordeling die je ons hebt gegeven! Met (dier)vriendelijke groet, Femke Petplan Nederland