Makkelijk declareren via app. Alleen laatste tijd wel langer wachten op afhandeling en betaling. Dat is niet meer binnen 10 dagen
Beste Marjan, Bedankt voor jouw mooie beoordeling aan ons. Het klopt dat de afhandeling van de declaraties momenteel iets langer op zich laten wachten, onze excuses hiervoor. Hopelijk hebben wij de achterstand binnenkort weer ingelopen waardoor de declaraties weer binnen de aangegeven 5 werkdagen afgehandeld kunnen worden. Met (dier)vriendelijke groet, Femke Petplan Nederland
Op zich een prima verzekering. Beetje jammer er geen vergoeding werd toegekend toen mijn poesje erg ziek werd. Ze had een ernstige baarmoederonsteking en moest urgent worden geopereerd. Viel onder sterilisatie. Het was geen sterilisatie maar een levensreddende operatie. Al meer dan een jaar zijn er vertragingen met declaraties zonder zicht op verbetering. Voor mij een reden om verder te kijken.
Beste Heidy, Wat vervelend om te horen dat jouw katje zo ernstig ziek is geweest. Het klopt inderdaad dat de voortplantingsorganen zijn uitgesloten van de dekking, dus ook in het geval van een baarmoederontsteking en de medisch noodzakelijke operatie hieraan. Wij hopen dat het inmiddels weer een stuk beter gaat. Excuses dat de afhandeling van de declaraties wat langer op zich laten wachten. Wij zijn druk bezig om dit probleem te verhelpen en hopelijk worden de declaraties snel weer afgehandeld binnen de aangegeven 5 werkdagen. Met (dier)vriendelijke groet, Femke Petplan Nederland
Prima zoals het nu gaat
Beste Peter, wat fijn om te horen! Heel erg bedankt voor de beoordeling die je aan ons hebt gegeven. Met (dier)vriendelijke groet, Femke Petplan Nederland
Er wordt ECHT aandacht besteed en duidelijk gecommuniceerd. Echt een een aanrader voor mensen met een huisdier. Top!!!
Beste Leo, heel erg bedankt voor de mooie beoordeling aan ons! Met (dier)vriendelijke groet, Femke Petplan Nederland
Ik ben teleurgesteld dat ik in de toekomst niet meer schriftelijk kan declareren. Als 80-jarige snap ik het online-declareren niet.
I have had the worst customer service experience with petplan. They drag out cancelling the insurance so that you incur the most costs possible. It has taken over 1 month to truly get some assistance and now while in the 'middle' of cancelling my subscription, they send me a contract renewal. --- Ik heb de slechtste klantenservice-ervaring gehad met petplan. Ze slepen het opzeggen van de verzekering voort, zodat u zo veel mogelijk kosten maakt. Het heeft meer dan 1 maand geduurd om echt hulp te krijgen en nu, terwijl ik 'midden' mijn abonnement aan het opzeggen ben, sturen ze me een contractverlenging.
Dear Skylar, We are sorry to hear that you are not satisfied with your insurance. When you take out the insurance, you have an annual contract. This contract cannot be terminated prematurely. Mochi's insurance was applied for in September 2020. This means that from 01-09-2021 the insurance can be terminated monthly. Unfortunately, we can't find any communication about you wanting to terminate the insurance. If there are any uncertainties, we recommend that you contact us. With kind regards, Nienke
Een premieverhoging van bijna 20% in een jaar is volgens mij echt belachelijk nadat er ieder jaar de afgelopen 14 jaren al steeds een premieverhoging heeft plaatsgevonden. Wij zijn voor onze Maltezer begonnen met een premie van €113 per jaar in 2008 en betalen nu voor dezelfde basisverzekering een premie van €289 per jaar. 155% premieverhoging in 14 jaar. Werkelijk buiten alle proporties. Overstappen naar een ander verzekering maatschap is niet mogelijk waardoor ik het gevoel krijg dat ik in een wurg verzekering zit.
Beste Anita, Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de verzekering. Wij zien inderdaad dat de premie voor Bruno de laatste jaren erg is gestegen. Dit komt door meerdere factoren waardoor de premie zo omhoog is gegaan. Wij hebben vorig jaar en ook dit jaar een algemene premiestijging door moeten voeren. Dit komt doordat ook de dierenarts flink zijn gestegen in kosten de afgelopen jaren. Daarnaast ontwikkeld de diergeneeskunde zich snel en zijn er nu veel meer behandeltechnieken mogelijk in vergelijking tot een paar jaar geleden. Dit is natuurlijk ontzettend fijn, maar de kosten lopen hierdoor wel op. Wij hebben deze stijging door moeten berekenen in de hoogte van de premie. Daarnaast wordt er vanaf 8 jaar een leeftijdstoeslag berekend. Dit in combinatie met de algemene premiestijging heeft ervoor gezorgd dat de premie voor Bruno flink omhoog is gegaan. Wij hopen dat dit wat verduidelijkt. Indien er nog onduidelijkheden zijn, raden wij aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Met (dier)vriendelijke groet, Nienke
Vriendelijk, behulpzaam, snelle afhandeling
Beste Philip, Bedankt voor deze fijne beoordeling. Goed om te horen dat je tevreden bent! Met (dier)vriendelijke groet, Nienke
dekking tot 80% in de meeste gevallen. meest gemaakte kosten worden maar gedeeltelijk gedekt (jaarlijkse vaccinatie, standaard controle/consult, medicatie). Bij Aanbevelen kies ik Nee, als optie "neutraal" zou bestaan, dus geen ja geen nee, zou ik die kiezen.
Beste ACM, bedankt voor je feedback. Deze helpt ons de service te verbeteren. Wij raden altijd aan de voorwaarden te lezen voordat je de polis afsluit. Onderaan de polisvoorwaarden hangt een vergoedingstabel. Deze is heel duidelijk. Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Zowel telefonisch , maar ook de afhandeling voor, tijdens de behandeling is zeer vriendelijk en correct afgehandeld.
Beste Wolfgang, Bedankt voor deze fijne beoordeling! Met (dier)vriendelijke groet, Nienke
Na ruim 900 euro dierenartskosten voor een kat die 2 bacteriën in de luchtwegen had die moeilijk te bestrijden waren, vergoed Petplan mij ruim 6 euro. Dat is 0,6% van de kosten die ik gemaakt heb. Dit na jarenlang voor 3 katten premies betalen. Ik voel me enorm opgelicht, bel of de berekening klopt en dat schijnt zo te zijn. Telefoniste deed nog haar best om te motiveren waarom het wél een goed idee zou zijn om verzekerd te blijven. Wat denk je zelf? Bezint eer gij begint, ik had de premies beter op een eigen spaarrekening kunnen zetten.
Beste Yvonne, Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met de afhandeling van jouw facturen. We hebben het even voor je bekeken en gelukkig is er meer vergoed dan de €6,- die je aangeeft. Bij jouw verzekeringen heb je namelijk gekozen voor een hoog vrijwillig eigen risico. Van het terug te betalen bedrag, van facturen die in twee verzekeringsjaren vallen (en daarmee dus tweemaal een eigen risico), is dan ook eerst het eigen risico afgegaan. Daardoor dat dit bedrag overblijft. Daarbij valt wel op te merken dat één duurdere behandeling inderdaad niet vergoed is. Dit omdat die behandeling enkel in hogere pakketten voor vergoeding in aanmerking komt. Daarom raden we altijd aan om goed het vergoedingenoverzicht voor jouw gekozen te pakket te bekijken, en bij vragen contact op te nemen. We hopen het hiermee te hebben verduidelijkt. Wil je er graag samen even naar kijken of heb je er nog vragen over? Bel of mail ons dan gerust, we staan je graag te woord. Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 18.00 via 020 72 20 230. Met (dier)vriendelijke groet, Raymond Petplan Nederland
Na het indienen van de declaratie gaat de afhandeling snel en duidelijk.
Beste Van der Velde, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Met (dier)vriendelijke groet, Nienke
Onze ervaring met Petplan is al jaren een gerust gevoel. ook voor ons hondje wil je het beste, net als bij ons zelf. Snelle en vlotte afhandeling van de declaraties, nooit moeilijk en alles binnen enkel dagen. Top ik zeg doen, neem die verzekering.
Beste Pieter, Bedankt voor jouw beoordeling. Wat fijn om te horen dat de verzekering goed bevalt en een gerust gevoel geeft! Met (dier)vriendelijke groet, Nienke
Je krijgt heel snel een mederwerker aan de lijn (uitzonderlijk tegenwoordig). De medewerker is behulpzaam en reageert empathisch. De voorwaarden zijn duidelijk. Online declareren is makkelijk. De declaraties worden snel verwerkt.
Chantal, bedankt voor deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Heeft 12 dagen geduurd totdat ik mijn declaratie betaald kreeg
Excuus hiervoor Mariska. De verwerkingstijd duurt wat langer dan normaal. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk weer op het normale niveau te komen. Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Altijd vlotte en korrekte communicatie
Beste Jos, Bedankt voor jouw beoordeling, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Met (dier)vriendelijke groet, Nienke
Goede maatschappij. Snelle vergoeding , duidelijke informatie. Ze houden je goed op de hoogte. Alleen is de verzekering qua prijs de laatste paar jaren erg omhoog gegaan Waar dat aan ligt weet ik niet maar hij is fors gestegen. Maar ze keren snel uit dus daarom blijf ik er bij.
Bedankt Marjon voor deze goede beoordeling. De premie is inderdaad gestegen. Dit komt doordat de medische zorg voor dieren duurder wordt. Er is ook veel meer mogelijk vergeleken bij vroeger. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld meer gebruik van Mri of Ct scan. Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Donderdagavond heb ik een factuur ingediend en vrijdagochtend is deze al door Petplan verwerkt. Top service!
Niels, een 10!! Bedankt hiervoor! Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Mijn ervaring met petplan is goed declaratie word snel afgehandeld zijn erg vriendelijk aan de telefoon alleen mijn laatste declaratie duurde wat langer ivm drukte maar ik ben nog steeds te vrede ik beveel deze verzekering zeker aan
Beste Hpm, bedankt voor deze mooie beoordeling. We doen ons best om zo spoedig mogelijk weer op de vertrouwde verwerkingstijd te komen. Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Helaas is het mij niet duidelijk welke info er ingeleverd moet worden om een declaratie af te handelen als je starter bent. Ik heb tijdens het aanmelden deze info niet gelezen. Ik denk als er duidelijk bij aanvraag verzekering gevraagd wordt naar de patiëntenkaart en andere verslagen het dossier gelijk goed in elkaar zit en heen en weer mailen niet nodig is. Uiteraard kan ik er overheen gelezen hebben maar als deze vragen als gesteld worden bij de inschrijving scheelt het een hoop tijd aan beide kanten.
Beste Silvia, Bedankt voor je fijne beoordeling en voor de feedback. We vinden het altijd fijn als klanten verbeterpunten aanleveren. Die kunnen we intern dan weer doorzetten zodat we onszelf kunnen blijven ontwikkelen. Daarbij moet wel gezegd worden dat het inderdaad kan voorkomen dat we tussentijds informatie opvragen die bij de aanvraag (nog) niet nodig was. Dat kunnen we helaas niet helemaal voorkomen. Nogmaals dank en we gaan jouw tip doorzetten. Met (dier)vriendelijke groet, Raymond Petplan Nederland
Alle facturen worden netjes afgehandeld. Onze hond is overleden kortgeleden en krijgen daar netjes een mailtje van dat ze de verzekering opzeggen. Echt super.
Beste Henk, We vinden het erg naar dat jouw trouwe viervoeter is overleden, en dat hadden we liever anders gezien. Toch vinden we het erg fijn dat je in deze moeilijke tijd even de tijd hebt genomen om deze fijne beoordeling achter te laten. Bedankt daarvoor! Met (dier)vriendelijke groet, Raymond Petplan Nederland
Na indienen declaratie werd keurig vermeld dat uitkering wat langer kan duren vanwege drukte. Uiteindelijk twee weekjes later bericht dat de helft van de kosten uitgekeerd gaan worden. Precies zoals afgesproken. Prima toch?
Bedankt voor de goede beoordeling. We doen ons best om de wachttijd voor de declaraties te verkorten. Met vriendelijke groet, Marieke Petplan Nederland
Declaraties worden snel in behandeling genomen en afgehandeld
Had problemen met digitaal declareren. Dus bellen. De dame heeft voor mij alles geregeld en declaratie team was coulant, namen schade in behandeling. Dus zeer tevreden over petplan
Beste Jos, fijn dat we je hebben kunnen helpen! En hartelijk dank voor de mooie beoordeling die je ons hebt gegeven. Met (dier)vriendelijke groet, Femke Petplan Nederland