Super geholpen, mijn scherm was gebroken en binnen een uur had ik een nieuw scherm. En als extra service hadden ze gelijk ook nog even mijn microphoon en speaker schoon gemaakt...hij voelt en hoort weer als nieuw!
Top ervaring. Camera eerst na gekeken en werkt nog dus geen onnodige kosten en daarna is de achterkant van de s7 edge vervangen
Super service!! Ik kwam om mijn laadpunt te vervangen, bleek het voldoende te zijn met alleen chemisch reinigen. Scheelde mij een hoop in de kosten. Super aardig personeel. Kreeg zelfs wat te drinken tijdens het wachten! Raad iedereen aan om hier langs te gaan!
Top service en enorm snel !
Ik werd erg snel geholpen en ook met een goed resultaat. De reparatie was binnen no time gebeurd en de tijd die ik moest wachten ging snel voorbij door de sociale werknemers.
Goed geholpen in korte tijd. Eigenaar/directeur heeft wel veel overwicht op personeel. Persoonlijk houd ik van samenwerking en niet zo'n duidelijke scheidslijn wie er de baas is.
Prima, snel en goede communicatie.
Na de reparatie werd mij gezegd dat mijn foto`s en het adressen bestand in mijn smartphone verloren zou zijn gegaan. Maar na zoeken kwamen de foto`s en het adressenbestand weer voor de dag. Geweldig en hartelijk dank
Fantastische service, zeer vriendelijke en behulpzame mensen
Super !! Prettige ontvangst en heel goede voorlichting. Wordt niets opgedrongen goed advies gekregen. Koffie uitstekend!
Tablet flikkerde; opgelost
Super goed geholpen bij Repair IT Now. Samsung S7 was kapot en op een goede manier gerepareerd. Ik ben erg tevreden over de service. Goede ondernemer met een mooi bedrijf!
Snel, vakkundig en vriendelijk geholpen. Erg tevreden.
Prima!
Prima snelle service. Grote klasse
Super service, afspraak is afspraak, bekwaam personeel. Top bedrijf
Prettig en zeer snel geholpen. Ik zal in ieder geval mijn ervaringen delen met mijn leden van voetbalvereniging Papendrecht als dit van toeoassing is.
Ik heb mijn Iphone6-scherm laten maken bij De PC Makelaar. De service was top! Nog geen 10 minuten wachten en hij was gerepareerd! Ik raad De PC makelaar iedereen aan.
Prima, alleen vanwege het kapotte onderdeel: duur