Prima offerte en goede nakoming.
Zeer betrouwbaar. Mooi resultaat. Heldere adviezen.
De schilders hebben heel snel gewerkt en ons rijtjeshuis was in 2 dagen volledig geschilderd voor alle ramen en deuren. Wel was de prijs wat aan de hoge kant.
Prima werk geleverd en goed advies gegeven. Zeer tevreden. Zal bij vervolgopdrachten schildersbedrijf Pim Sloos wederom inschakelen.
Professionele betrouwbare schilder
Verbruggen Schildersbedrijf doet al jaren schilder en onderhoud aan al ons schilderwerk (binnen en buiten). Harde werker, prettig in de omgang, correct. De uitstraling/aankleding van hemzelf en de werkauto mag verbeterd worden. Derhalve professionaliteit 1 puntje lager. Voor mij is dit geen probleem maar voor nieuwe klanten zou dit mee kunnen spelen. Alles bij elkaar krijgt Verbruggen een dikke pluim.
Schilderwerken Frank Verbruggen werkt vlot en gedreven, is heel zorgvuldig en heel professioneel. Geeft gevraagd en ongevraagd goede adviezen. Levert een prima kwaliteit, kijkt en werkt tot in detail van het werk. Uitstekende communicatie. Frank Verbruggen staat voor zijn werk en tevredenheid van de klant. Ben meer dan tevreden!
goed; prettig personeel en goede controle door Dekker wij hebben nog geen ervaring met het oplossen van klachten
Prima bedrijf , ik zou weer kiezen voor deze bedrijf wanneer nodig.
Deskundig, accuraat, betrouwbare medewerkers en zeer prettig in de omgang en op plezierige en respectvolle wijze aan het werk zowel buiten als binnen in huis. Bedrijf heeft voor de derde maal bij mij onderhoud gepleegd/ geschilderd. Inmiddels graag geziene schilder op meerdere adressen in de buurt.mijn huis is een rijksmonument, niet alledaagse schilderklussen derhalve, zoals hoge balkenplafonfs, reliefs etc. Pand bij aankoop in abominabele onderdhoudsstaat. Altijd goed uit overleg ook bij incidenteel meerwerk kunnen komen.
Ik laat Schildersbedrijf Dekker altijd mijn schilderklussen doen zowel binnen als buitenwerk. Niet alleen vanwege de prijs. Maar vooral omdat ik de heer Dekker en zijn medewerkers kan vertrouwen. Ze zijn zeer klantgericht.
Hele goede ervaring. Deskundig, betrouwbaar en professioneel
prima bedrijf!!
Correcte omgangsvormen en betrouwbaar advies. Geeft 5 jaar garantie op lakwerk wat voor ons mede de doorslag gaf in het tekenen van de offerte.
Goede prijs/kwaliteit verhouding, uittekende service
Wij hebben een goede ervaring, de schilder is 4 keer teruggekomen totdat het werk naar wens af was
Een keurige en korrecte schilder die zijn afspraken meer dan na komt.
Schildersbedrijven Arnold Troch heeft bij ons prima werk afgeleverd.
werk erg netjes en afwerking is meer dan goed
Alleen maar positief, het schilderwerk is perfect en de schilder werkt zeer nauwkeurig en heel netjes. Soms is de afspraak door een reden verschoven maar voor ons geen probleem. De kwaliteit die daar tegenover staat maakt het meer dan goed!
Tobias Asserlaan 3
2662 SB Bergschenhoek