Werkt nauwkeurig, maakt geen troep,doet alles in overleg met ons, komt op afgesproken tijd, en alles is in overles te regelen.
Goed bedrijf om mee samen te werken
Met èèn woord top
Zeer fijne samenwerking. dhr Hamerslag is altijd bereid om mee te denken en iets extra s te leveren. Zeer betrouwbaar en er wordt altijd keurig werk afgeleverd.
2 keer lakken van mijn voordeur was bij Vragen geen probleem. Vind ik wel een plus punt.
Betrouwbaar nauwkeurig, komt met ideeën en tips en werkt netjes.
Een hele prettige persoon . Een echte vakman, heb geen, maar dan ook geen enkele "spetter" gevonden en het was 90 % plafond werk, en alles keurig strak in de verf. Topwerk geleverd. Volgende offerte aanvraag voor hem is er al weer uit.
Prima vakschilder. Werkt netjes en schoon
Prima schilder, vakman en gezellig.
Dit is de eerste x maar ben nu al zeer tevreden over gang van zaken
Een zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen.
Slordig werk afgeleverd, geen gaatjes afgeplamuurd, verfdruppels duidelijk zichtbaar
Komt afspraken na. Laat alles schoon achter. Prettig bedrijf.
prettige in de omgang, professioneel;
Positieve schilder. Denkt mee, maar laat de opdrachtgever wel in waarde.
Er wordt keurig gewerkt, kwaliteit geleverd, bij klachten komt hij direct terug om het te herstellen. Gaat heel netjes en correct om.
Een vriendelijke vakman! Toen er een probleem ontstond (buiten zijn schuld om) heeft hij het wel keurig opgelost. Dat is klasse!
Goede vakman, denkt continu mee. Toen achteraf bleek dat er iets niet goed gedekt had wees dit meteen opgelost. Heeft nu ook onderhoudscontracten
Zeer betrouwbaar in de afspraken . Prettige communicatie.Werkt nauwekeurig en vlot. erg tevreden.
Zeer tevreden. Betrouwbare indruk al vanaf het offertestadium. Gemakkelijk mee te overleggen. Zou Martijn bij iedereen aanraden
Tobias Asserlaan 3
2662 SB Bergschenhoek