is prima gegaan
Zeer prettige en goede ervaring.
Bo Messemaker is een vriendelijke en betrouwbare schilder die net werk aflevert en alles netjes achterlaat. Kortom een echte aanrader deze schilder
Vriendelijk en bereidwillig
Meerwerk te snel gedaan daardoor niet netjes
Chris is een vakschilder met zijn hart op de juiste plaats. Hij levert prachtig werk, heeft goede oplossingen als hij ergens tegen aan loopt en denkt mee met ons als klant.
Een vakkundig en professionele schilder die doet wat hij beloofd.
Prettig bedrijf om mee samen te werken
Mooi schilderwerk geleverd, zeer blij mee!
meedenkend , komt afspraken na (betrouwbaar en stipt ,altijd een nagesprek.)
Wij hebben een vertrouwensrelatie opgebouwd met uw bedrijf. We voelen ons in goede handen. Het werk wordt conform onze wensen en conform afspraak en tegen een gunstige prijs uitgevoerd.
Ja, dit ivm wat nawerk (schilderen plinten). A
Kluytmans schilderwerken is zeer bekwaam in zijn vak. De vakkundige en professionele aanpak dragen bij aan een prachtig eindresultaat.
Een fijn schildersbedrijf.
Een vakkundig bedrijf die afspraken goed nakomt en meedenkt ook als het om zaken gaat die niet in de offerte meegenomen zijn.
Komt afspraken na geen negatieve ervaringen meegemaakt.
Vriendelijk, deskundig, goed schilderwerk, zeer prettig in de omgang!
Schildersbedrijf de Veer komt ALTIJD afspraken na, werkt met goede producten tegen een goede prijs. Iedereen is er even aardig en denkt mee met de klant. Wij zijn zeer tevreden met al het werk dat bij ons gedaan is, altijd met zeer veel zorg uitgevoerd. Ook zeer specialistisch werk (bv restauratie van monumentale details) kan dit bedrijf goed aan. Wij raden iedereen aan met de Veer in zee te gaan.
Zeer vakundige advies en uitvoering
Afgesproken werkzaamheden worden ook uitgevoerd. Zijn op tijd en prijs is conform de werkzaamheden. Facturatie mag sneller. Extra werkzaamheden worden strikt na overleg uitgevoerd. Fijne mensen en harde werkers.
Ik doe al 10 jaar zaken met dit bedrijf. Zowel zakelijk als prive. Dat zegt genoeg toch?
Tobias Asserlaan 3
2662 SB Bergschenhoek