4 sterren: goede service, goed behandeld

Net als onze koffie, topklasse!

4 sterren: goede service, goed behandeld

nog steeds tevreden over de door jullie aangeboden website.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

in de beginfase een paar misverstanden geweest (waaronder 14 dagen dat het onmogelijk was om af te rekenen in de winkel, zonder ik op de hoogte was gebracht van missen administratieve stukken)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben nog niet lang bezig maar ben tot nu toe al goed door jullie geholpen.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben geen expert op het gebied van webshops en alles wat daar bij komt kijken. Ik loop dan regelmatig tegen punten op waar ik zelf niet uit kan komen. Gelukkig zijn de heren van Shoptrader altijd bereikbaar die mij dan direct kunnen helpen. Kortom, snelle en goede service, goed bereikbaar, en ze leveren een webshop die zij wekelijks verbeteren doormiddel van updates. Er is altijd ruimte voor verbetering maar Ik ben zeer tevreden !!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Webshops hebben een strak en professioneel uiterlijk. klantenservice is binnen kantooruren goed bereikbaar.

• Kwaliteit
  • Kennis & vakmanschap N.v.t.

tt Vasumweg 44

1033SC Amsterdam