4 sterren: goede service, goed behandeld

Meestal geen problemen, let er wel op dat iets 100% werkt voor je het op het platvorm gooit, nu werkt het prima maar dat heeft even geduurd met veel gedoe (website geschikt voor mobiel maken) je hebt te maken met mensen met weinig verstand van zaken zoals ik. Voor de rest prima team. Groet, Jaap

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al 5 jaar meer dan tevreden met Shoptrader. Voor zowel kleine beginnende webshops (zoals ik toen ik begon) als voor de grotere webshops (nu, 5 jaar later), is deze aanbieder voor ons nog steeds perfect. Het bedrijf waar een vriendin van mij werkt, heeft laatst nog voor 40.000,- een Magenta webwinkel laten bouwen. Zonde van het geld als je ziet dat onze webwinkel exact dezelfde functionaliteiten (en zelfs meer) heeft. Nooit problemen gehad en als er al iets is, wordt het direct opgelost. Zeker nu de helpdesk flink is uitgebreid, worden vragen meestal binnen 24 uur afgehandeld. Heel fijn bedrijf, lekker toegankelijk, snelle pro-actieve helpdesk (leuk jong en snel team), uitgebreide back-office met veel mogelijkheden, up-to-date koppelingen, goede posities in de zoekmachines, kortom; neemt mij lekker veel werk uit handen waardoor er meer tijd is om te ondernemen. Zeer tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service waar nodig. Ook alles duidelijk en overzichtelijk, beginner kan zo aan de slag!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaringen met Shoptrader zijn positief, de ondersteuning zijn zeer goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voorlopig tevreden. De webshop staat nog niet online, dus ik moet ik nog even afwachten hoe de site in praktijk zal draaien.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik werk sinds 1 maand met Shoptrader, een groot verschil met de dienstverlening van ebay!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Sommige punten voor support worden wat traag/niet opgepakt wat storend is. Prijs voor addons aan de hoge kant. vooral dingen die 1 keer instellen zijn en dan 5 tot 10 euro per maand rekenen is niet fair. Je mag best rekenen en ook verdienen, maar hou het netjes. Wanneer bepaalde add-ons goedkoper zouden zijn, zou ik er nog meer nemen.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Soms zeer nonchalante houding van de helpdesk

gebruiksvriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik ben nu twee maanden online. Ik heb in die twee maanden ook twee keer gehad dat het systeem crashte of niet werkte. Daar is wel snel op gereageerd, daar ben ik blij mee. Daarnaast is de vindbaarheid van de shop nog niet echt optimaal. Maar het werkt goed nitwit proof, zoals ik ben. Ik vond het in het begin wel lastig om te vinden waar ik wat moest invullen. een wysiwyg optie zou wel makkelijk zijn om te starten. Ik ga me nog wel aanmelden voor de cursus.

4 sterren: goede service, goed behandeld

snelle en geduldige support. snelle operationaliteit wordt op prijs gesteld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vind dat ik altijd prettig EN snel geholpen wordt bij Shoptrader!

Fijne communicatie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben onlangs gestart met een aanvullende webshop van mijn winkel. Ik heb veel prijzen vergeleken en shoptrader is prijs kwaliteit toch zeer goed. Ik ben verschillende keren aan een webshop begonnen bij andere leveranciers maar telkens gaf ik het op wegens te moeilijk, of hulp die uitbleef. Bij shoptrader hebben ze mij met elke vraag onmiddelijk bijgestaan hoewel dit uiteindelijk bijna niet nodig was omdat de webshop zo gemakkelijk te bouwen en te bewerken was. Op nog geen 16 demodagen was mijn shop volledig gemaakt. Ook positief is dat de shop nederlandstalig is bij vele is deze in het engels en kan dit niet aangepast worden. Ik ben alvast zeer blij met de stap die ik heb gezet en beveel shoptrader zeker aan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

shoptrader was helemaal wat ik zocht, het ticketsysteem werkt heel goed. de backoffice is duidelijk en goed instelbaar.

2 sterren: slechter dan verwacht

Goedkoop, maar helaas ten koste van de kwaliteit. Ook de mogelijkheden zijn niet zo uitgebreid.

4 sterren: goede service, goed behandeld

vanaf het opstarten hebben we een goed gevoel gehad bij Shoptrader. Overzichtelijk, makkelijk en duidelijk. Al met al een goede keuze en we raden Shoptrader zeker aan bij anderen.

2 sterren: slechter dan verwacht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Werkt goed, buiten paar probleempjes om bij het importeren en exporteren van bestanden. Er zouden ook wat functies bij mogen komen qua bulk importeren etc, om het maken van meerdere producten, en te beheren makkelijker te maken. Ook zie ik graag een groter aanbod van add-ons. Aan dit wil ik toevoegen dat het jammer is dat er niet veel maatwerk meer mogelijk is door het nieuwe systeem. Verder werkt het goed.

Herengracht 503

1017BV Amsterdam