Geeft me veel voldoening om nu eindelijk met Versie10 aan et werk te mogen. Mijn bezoekersaantallen zijn met >50% gegroeid
Door miscommunicatie een contract aangegaan met shoptrader. Door problemen met de kvk (verhuizing naar buitenland) kon ik de webshop niet gebruiken. Ik had hier over gemaild maar niet echt contact gekregen naar mijn gevoel. Na een review hierover ben ik echter zeer goed geholpen, gelijk meerdere malen gemaild en er werd netjes gehandeld en er is echt goed hun best gedaan om alles op te lossen. Shoptrader is na een eerste vervelende situatie, er voor mij dan ook uiteindelijk uitgekomen als een goed bedrijf, met nette medewerkers en een snelle response.
Voordat ik met Shoptrader in zee ging heb ik vele webshops geprobeerd en beoordeeld en heb uiteindelijk gekozen voor Shoptrader gezien de uitgebreide mogelijkheden in de backoffice en het gebruiksgemak. Is er dan niets te verbeteren? Jazeker wel! De communicatie zou misschien duidelijker en sneller kunnen maar is over het algemeen ok. Ook mis ik persoonlijk bijv. een soort "spaarsysteem" module. En sommige prijzen voor add-ons vind ik aan de hoge kant. Ik zou graag een aantal add-ons toevoegen maar dan worden de maandelijkse kosten wel erg hoog. Er valt zeker e.a. te verbeteren maar ik denk dat dit echt 1 van de meest uitgebreide en gebruiksvriendelijke webshop software is die verkrijgbaar is. Wat mij betreft dus een aanrader!
Ben uitermate tevreden... Ik ben zelf niet goed in webdesign en Shoptrader is voor mij de uitkomst. Als ik iets niet weet wordt ik direct geholpen door de helpdesk.
De webshops van shoptrader vind ik mooi en gemakkelijk te beheren. Ik heb weinig computertalent maar mede door de ondersteuning van de klantenservice kom ik er eigenlijk altijd wel uit.
Meestal geen problemen, let er wel op dat iets 100% werkt voor je het op het platvorm gooit, nu werkt het prima maar dat heeft even geduurd met veel gedoe (website geschikt voor mobiel maken) je hebt te maken met mensen met weinig verstand van zaken zoals ik. Voor de rest prima team. Groet, Jaap
Al 5 jaar meer dan tevreden met Shoptrader. Voor zowel kleine beginnende webshops (zoals ik toen ik begon) als voor de grotere webshops (nu, 5 jaar later), is deze aanbieder voor ons nog steeds perfect. Het bedrijf waar een vriendin van mij werkt, heeft laatst nog voor 40.000,- een Magenta webwinkel laten bouwen. Zonde van het geld als je ziet dat onze webwinkel exact dezelfde functionaliteiten (en zelfs meer) heeft. Nooit problemen gehad en als er al iets is, wordt het direct opgelost. Zeker nu de helpdesk flink is uitgebreid, worden vragen meestal binnen 24 uur afgehandeld. Heel fijn bedrijf, lekker toegankelijk, snelle pro-actieve helpdesk (leuk jong en snel team), uitgebreide back-office met veel mogelijkheden, up-to-date koppelingen, goede posities in de zoekmachines, kortom; neemt mij lekker veel werk uit handen waardoor er meer tijd is om te ondernemen. Zeer tevreden!
Prima service waar nodig. Ook alles duidelijk en overzichtelijk, beginner kan zo aan de slag!
Mijn ervaringen met Shoptrader zijn positief, de ondersteuning zijn zeer goed.
Voorlopig tevreden. De webshop staat nog niet online, dus ik moet ik nog even afwachten hoe de site in praktijk zal draaien.
Ik werk sinds 1 maand met Shoptrader, een groot verschil met de dienstverlening van ebay!
Sommige punten voor support worden wat traag/niet opgepakt wat storend is. Prijs voor addons aan de hoge kant. vooral dingen die 1 keer instellen zijn en dan 5 tot 10 euro per maand rekenen is niet fair. Je mag best rekenen en ook verdienen, maar hou het netjes. Wanneer bepaalde add-ons goedkoper zouden zijn, zou ik er nog meer nemen.
Soms zeer nonchalante houding van de helpdesk
gebruiksvriendelijk
Ik ben nu twee maanden online. Ik heb in die twee maanden ook twee keer gehad dat het systeem crashte of niet werkte. Daar is wel snel op gereageerd, daar ben ik blij mee. Daarnaast is de vindbaarheid van de shop nog niet echt optimaal. Maar het werkt goed nitwit proof, zoals ik ben. Ik vond het in het begin wel lastig om te vinden waar ik wat moest invullen. een wysiwyg optie zou wel makkelijk zijn om te starten. Ik ga me nog wel aanmelden voor de cursus.
snelle en geduldige support. snelle operationaliteit wordt op prijs gesteld
Ik vind dat ik altijd prettig EN snel geholpen wordt bij Shoptrader!
Fijne communicatie.
Ik ben onlangs gestart met een aanvullende webshop van mijn winkel. Ik heb veel prijzen vergeleken en shoptrader is prijs kwaliteit toch zeer goed. Ik ben verschillende keren aan een webshop begonnen bij andere leveranciers maar telkens gaf ik het op wegens te moeilijk, of hulp die uitbleef. Bij shoptrader hebben ze mij met elke vraag onmiddelijk bijgestaan hoewel dit uiteindelijk bijna niet nodig was omdat de webshop zo gemakkelijk te bouwen en te bewerken was. Op nog geen 16 demodagen was mijn shop volledig gemaakt. Ook positief is dat de shop nederlandstalig is bij vele is deze in het engels en kan dit niet aangepast worden. Ik ben alvast zeer blij met de stap die ik heb gezet en beveel shoptrader zeker aan!