Hoi Andre, bedankt voor je beoordeling. Gr. Rian
Fijne vakbekwame kappers die ook gezelligheid hoog in het vaandel hebben.
Hoi Ben, bedankt voor je beoordeling. Gr. van je gezellige kapper Wilfried
Klantvriendelijk, ervaren, en doet alles goed in overleg.
Hoi Kevin, bedankt voor je TOP beoordeling. Gr. Wilfried
Gezellig, goede kwaliteit en vlot geholpen.
Hoi Frank, bedankt voor je beoordeling. Gr. Wilfried
Levert goed werk
Hoi Jos, bedankt voor je beoordeling. Gr. Wilfried
Hoi Dennis, bedankt voor je beoordeling. Gr. Wilfried
Hoi Piet, bedankt voor je beoordeling. Gr. Daniëlle
Hoi Frans, bedankt voor je beoordeling. Gr. Wilfried
Normale oud Hollandse sfeer in een modern jasje.
Hoi André, een oerhollandse Dank U Wel meneer voor uw beoordeling. Gr Michelle
Prima geholpen en geknipt2
Hoi Jos, bedankt voor je beoordeling. Gr. Wilfried
Ik wordt al bijna 50 jaar naar volle tevredenheid geknipt!
Hoi Hans, als je al 50 jaar klant bent dan doen we toch wel iets goed. Bedankt voor je beoordeling. Gr. Daniëlle
Al jaren vaste klant en elke keer weet de Barbier ons nog te verrassen! Gezellige kapsalon met vaardige kappers/kapsters.
Hoi Hans, bedankt voor je beoordeling. Gr. Daniëlle
Er wordt zorgvuldig aan de wens van klant voodaan.
Hoi Hans, bedankt voor je beoordeling. Gr. Wilfried
Een zeer vakkundige gezellige kapsalon
Hoi Hans, bedankt voor je beoordeling. Gr. Wilfried
Al heel veel jaren een zeer tevreden klant. Steeds weer iets nieuws in de aanbieding. Bekwaam en charmant personeel. Kwam er al toen "Pa" nog in de zaak stond, prima opvolger.
Hoi Arno, Bedankt voor je goede beoordeling, ook namens ons Pa. Hij houd alles van bovenaf in de gaten, zegt ons Ma. Gr. Rian
Goed geknipt ook de baard. Fijn om nog zo binnen te kunnen lopen zonder afspraak
Hoi Rick, Bedankt voor je beoordeling. Fijn te horen dat je tevreden bent. Tja die wachttijd, nu was het gister ook wel de drukste dag van het jaar. Gr. Daniëlle
alles is prima voor elkaar en een goede prijs/pret-verhouding
Hoi Rob, bedankt voor je prettige beoordeling. Gr. Michelle
Hoi Cas, bedankt voor je beoordeling. Jammer dat je de communicatie minder vindt. Gr. Daniëlle
Goeien kapper.
Hoi Peter, bedankt voor je beoordeling. Gr. Wilfried
Binnen het kappersteam zijn voor mij geen verschillen te duiden als het gaat om door wie je geknipt gaat worden. Daarom ook een groot pluspunt voor deze zaak: telkens weer tevreden naar huis met een fris geknipt kapsel!
Hoi Rob, bedankt voor je TOP beoordeling. Gr. Rian
Goede kapper waar ik altijd naar wens ben geholpen. Af en toe is de wachttijd wel aan de lange kant maar dit is voor mij geen reden om er niet meer te komen.
Hoi Tim, bedankt voor je positieve beoordeling. Gr. Daniëlle
Vakkundig en vriendelijk personeel
Hoi joop, bedankt voor je beoordeling. Gr. Wilfried
Ik ben nu pas een keer geweest,maar gaf me meteen een goede indruk. Gezellige omgeving Ga volgende keer weer gewoon terug.
Hoi Jack, bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je eerste bezoek je goed is bevallen.Tot de volgende keer. Gr. Wilfried
Leuke relaxe kapsalon, bakje koffie, de krant er bij, prima
Hoi Piet, bedankt voor je goede beoordeling. Gr. Wilfried
Kom er al jaren met plezier.
Hoi Marcel, bedankt voor je beoordeling. Wij hopen dat je nog jaren komt. Gr. Wilfried