Gezellig, vriendelijk en relaxed
Hoi Carel, bedankt voor je beoordeling. Gr. Wilfried
Hoi Koen, bedankt voor je beoordeling. Gr. Michelle
Hoi Patrick, bedankt voor je beoordeling. Gr. Daniëlle
Bedankt voor je beoordeling.
Bedankt voor je beoordeling.
Hoi Justin, bedankt voor je beoordeling. Gr. Daniëlle
Hoi Kees, bedankt voor je beoordeling. Gr. Wilfried
Hoi Dennis, bedankt voor je beoordeling. Gr. Wilfried
Hoi Piet, bedankt voor je beoordeling. Gr. Wilfried
Hoi Jan, bedankt voor je beoordeling. Gr. Daniëlle
Altijd klantvriendelijk en goede kwantiteit en kwaliteit
Hoi Jerven, bedankt voor je beoordeling. Gr. Wilfried
Hoi John, bedankt voor je beoordeling. Gr. Wilfried
Hoi Marcel, bedankt voor je beoordeling. Gr. Wilfried
Gezellig , aardig en leuk team.
Hoi Jack, na al die jaren nog steeds tevreden. Bedankt voor je beoordeling. Gr. Rian
Altijd top en vriendelijk, soms wat druk, maar dat is het risico als je zonder afspraak gaat, maar is ook wel lekker onthaasten. Super personeel, altijd vriendelijk. Goede kennis en producten, zeker een aanrader
Hoi Berrie, bedankt voor je TOP beoordeling. Gr. Wilfried
Zeker weten knippen was top kan menig kapper in Veldhoven nog iets van leren . En goed advies ook nog eens.
Hoi Martijn, bedankt voor je beoordeling. Gr. Wilfried
Zeer bekwame kappers en een kapsalon waar ik me al bijna 20 jaar thuis voel.
Hoi Frans, bedankt voor je beoordeling. 20 jaar zegt genoeg. Gr. Rian
Fijne kapperszaak waar ze nog de tijd voor je nemen. Daarom goede kwaliteit knipwerk.
Hoi Danny, bedankt voor je beoordeling. Gr. Michelle
Hoi Jan, bedankt voor je beoordeling. Gr. Wilfried
Een prettige sfeer en prima vakmanschap zijn de reden dat ik iedere keer goed geknipt de salon uit loop.
Hoi Robert, bedankt voor je zeer goede beoordeling. Gr. Wilfried
Hoi Jaco, bedankt voor je beoordeling. fijn dat je na al die jaren nog steeds tevreden bent. Gr. Daniëlle
Hoi Bjorn, bedankt voor je beoordeling. Gr. Rian
Het is een bijzondere kapperssalon met kundig personeel. Je kunt geen afspraak maken, dus moet je soms ff wachten voordat je aan de beurt bent. Maar soms hoop je dat je moet wachten, kun je krantje lezen, op de tabblad en koffie of fris drinken. Alles all in!! Geweldig, ga zo door Barbier in Veldhoven.
Hoi Roel, bedankt voor je beoordeling. Fijn te horen dat je zo tevreden bent. Gr. Rian
Een fijne heren kapper, waar je goed advies krijgt en ze met je mee denken.
Hoi Arjan, bedankt voor je beoordeling. Wat zou toch moeten zonder ons advies. Gr. Rian
Netjes geholpen super tevreden
Hoi Jeroen, bedankt voor je beoordeling. Gr. Wilfried