Altijd goed, netjes en beleefd.. lekker een goeie bak koffie voor het knippen of wat lekkers te drinken.. service is hier perfect

Meer dan een "gewone" kapper!

Niet alleen wordt je geknipt met kwaliteit in het gedachte, er is altijd een leuk praatje, al was het maar over de unieke inrichting en de gibbegabbetjes in de zaak. Persoonlijke aandacht, kopje koffie, lekkere muziek...top!

Alleen maar goede ervaringen

alleen maar pluspunten, kwaliteit vriendelijk ons kent ons geduld en aandacht geen gezeur van wilt u dit of dat gewoon waar een kapper voorstaat

After covid cut :-)

Zoals altijd, plezierig ontvangst en goed geholpen

Altijd prima hier!

Altijd prima hier; nu met inplannen van afspraken nóg fijner!

geweldig

vriendelijk en erg goed

Goede kapper; vriendelijk; klantgericht. De mogelijkheid van het maken van een afspraak is een zeer duidelijke verbetering van de service.

Klantgerichte en gezellige kapsalon!

Al meer dan 50 jaar kom ik met plezier bij de kapper !

Goed voor elkaar

Op afspraak werkt perfect. Je krijgt een sms als bevestiging en nog eens een sms kort tevoren. Covid regels worden goed gehanteerd en je hebt toch je vertrouwde Barbier terig. Chapeau aan het team en bedankt Rianne.

Komt er al 42 jaar. Moet ik nog uitleggen?

Prettige sfeer

Fijne ervaren kappers

Beste service door uitstekend personeel

Super goed geknipt, fijne service

Gewoon goed

Als gewoonlijk weer goed en onderhoudend

Erg fijne kapper.

Er wordt altijd de tijd genomen en ze luisteren goed naar wat je wilt.

Zeer verzorgd

Ben nog maar een paar keer geweest, dus kan ik alleen over de klantvriendelijkheid oordelen, en dat zit wel goed. Alleen de prijs-kwaliteitverhouding vind ik een beetje te duur.

Super resultaat en gezellig. Aanrader

Super resultaat en gezellig. Aanrader

Professional, comfortable and safe

At "De Barbier", I always know that I will get the cut I want, the way I ask it. I have always had a relaxing experience and, in this specific case, feeling comfortable and safe. I believe that, in this particular period we're living, doing something where you're feeling safe, is an additional quality that you shouldn't give up.

• Would you recommend us? Yes

Gastvrij en vakkundig.

Lekker bakje koffie en lekker slap zeveren.

Kort

Kapper is klantvriendelijk en doet alles naar wens ik kom er vaker en ben zeer tevreden.

Kwaliteit samen met Brabantse gezelligheid.

Deskundige kappers, gezellige salon en de juiste COVID 19 maatregelen om veilig geknipt te worden.

Altijd goed en vriendelijk

Bij de Barbier is het altijd gezellig. Je wordt heel goed geholpen en de medewerkers zijn altijd vriendelijk. Onder het genot van een drankje wordt je netjes geknipt.

Altijd welkom en uitstekend geknipt

Goede service en vriendelijke mensen

Goeie en prettige service zoals altijd

Een hele fijne kapper met een sfeervolle zaak.

Oortlaan 158

5505RH Veldhoven