Wachttijd te lang

Ondanks de afgesproken reservering van 11.45 heb ik nog bijna 1 uur moeten wachten tot ik aan de beurt was. De behandeling was verder prima.

Snel en goed geknipt.

In een ruime kapperszaak, goed voorbereid voor het coronavirus, snel geholpen.

Zeer snel aan de beurt

Alles goed geregeld en ben goed geknipt

Heerlijk om weer geknipt te worden

Keurig geknipt met gezellig praatje.

Aardige mensen die ook nog eens goed knippen.

Fantastisch geknipt

Altijd gezellig - klantgericht en goede service !

Het oerwoud aan haren weer snel, in rustige sfeer omgetoverd tot het gewenste kapsel

Een prettige kapper, die, wie je ook helpt, vlot,accuraat en met oog voor detail je voor een nette prijs de stoel doet verlaten.

Óók na de lockdown nog steeds de leukste en beste in de omgeving

Uitstekend verzorgt zowel in aankleding als in bediening. Altijd goed gemutst en een blije lach op de kappersgezichten.

echt prima

netjes geknipt. Dus tot de volgende keer

Ondanks de corona drukte, en de laatste afspraak van de dag toch alle tijd, netjes geknipt en gestyled. Tot de volgende keer weer.

eindelijk weer geknipt worden

als vanouds

Afspraak gemaakt en stipt op tijd aan de beurt en prima geknipt.

Gewoon goed en vriendelijk

Gezellig

Erg gezellig, top kwaliteit

Als vanouds.

Na Corona slot was het weer als vanouds prima in de kapsalon te zijn. Erg goed georganiseerd.

Gezellige en professionele salon

Geen opsmuk maar knippen in een fijne gemoedelijke omgeving.

Er valt niets te verbeteren

Mijn vrouw Jacqueline is uiterst tevreden over het resultaat. Van mijn dochter kreeg ik ook een compliment. Ik ben dus uiterst vakkundig en heel vriendelijk geknipt. Het was een prettige ervaring.

Super!

Zoals gewoonlijk!

Deze keer geen 10 maar een 6.

Had bij afspraak gezegd dat ik door Michelle geknipt wilde worden omdat ik altijd super tevreden over Michelle ben. Ze is altijd Gezellig, vriendelijk en niet onbelangrijk, ze kan ook erg goed knippen. Bij deze kapper had ik helaas n andere beleving.

Zoals altijd,

Zie boven.

keurig geknipt zonder zorgen

Alle corona richtlijnen werden strikt nageleefd, en ik werd keurig van mj 6 maanden oude pruik verlost.

Ronduit zeer tevreden

Steeds een plezier om naar de kapper te gaan, vriendelijk en uiterst professioneel

Prima geknipt ondanks alle coronamastregelen

Goed geknipt na ruim 3,5 maand. Goede corona voorzorgsmaatregelen.

Geweldig eindelijk naar de kapper. En ondanks het langen wachten toch weer een korte koep.

Oortlaan 158

5505RH Veldhoven