Kappers met gevoel voor humor

Goede behandeling letten goed op hygiëne en kunnen ook lekker buurten

netjes

vakkundig geknipt

Naar verwachtingen goed

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen

Na 15 jaar mochten mijn lange lokken eraf, en wat ben ik blij dat ik daarvoor naar de Barbier ben gegaan. Heel vriendelijk en deskundig geholpen en bijzonder tevreden met mijn nieuwe coupe!

Met zorg en kundigheid geknipt!

Ik ben netjes en vakkundig geknipt en de sfeer in deze zaak is altijd prettig en ongedwongen.

Super goed!

Het personeel is heel vriendelijk en ze knippen altijd perfect!

Fijne ontvangst prima geknipt het was weer gezellig na zooon lange tijd

Een deskundige en prettige knipbeurt in een aangename en veilige omgeving.

Kapsalon de Barbier in Veldhoven is een leuk aangeklede salon met gratis koffie, tv-schermen en een jukebox. De zitplaatsen zijn door grote doorzichtige schermen van elkaar gescheiden. De handen kunnen bij binnenkomst gedesinfecteerd worden. De medewerkers zijn vriendelijk en deskundig en nemen de coronamaatregelen zorgvuldig in acht. Ondanks de afspraak kan een kleine wachttijd voorkomen.

Fijn en veilig

positief als altijd

Iedere keer weer "haarfijn" knipwerk!

Super fijne plek om regelmatig binnen te komen. Goede sfeer, gezellige mensen en vooral "haarfijn" knipwerk. Je kapsel, daar hoef je je geen zorgen om te maken, dat doen de vakspecialisten van "de Barbier" wel. En met een knipabonnement hoef je je over de rekening ook geen zorgen te maken. Dat is al geregeld. Ik kan iedereen een knip-abonnement bij "de Barbier" aanraden.

Prima geholpen

Gewoon prima

11 weken en het is er nog♡

Wachten tot je eindelijk weer geknipt kunt worden. 5 voor 6 werd 10 over 6, maar wel na een vriendelijk berichtje. De laatste klant, maar lachen, genieten en met een tevreden gevoel naar huis gaan. Genoten als was het een uitje. Even ontspannen. Een kapper en twee kapsters die weer lijken te leven en die 11 weken als een eeuwigheid gevoeld moeten hebben. Het is er nog en het voelt zo goed☆☆☆☆☆

Top zoals gewoonlijk!

Was weer fijn!

En dat was nodig........

Gewoon net als altijd. Vriendelijk en vakkundig geholpen.

Top ervaring!

Zelf niet geknipt maar mijn zoontje van 6. Perfect geknipt! Geduld met de kinderen, leuk dat ze op een skateboard mogen zitten. Maken altijd een leuk praatje. Voelen ons erg welkom en altijd tevreden naar huis.

Luisteren goed naar je wensen en zijn klantvriendelijk!

Prettig.

Heel fijn om zo snel een paar coronakilootjes kwijt te raken.

Good tombe back !

Snel, vriendelijk en professioneel geholpen in een fijne sfeer.

Kwaliteit en vriendelijkheid behoeven geen beoordeling

zoals gezegd is dit een kapper die in dienst staat van zijn klanten

prima en vlot geknipt.

In de salon heerst een gezellige sfeer ,ondanks alle "Corona " maatregelen die men heeft moeten nemen.

Fijne zaak om te komen

Was weer even geleden maar was gezellig en hard nodig

Prima sfeer, prima geknipt

Een stoer ingerichte kapsalon, aandacht voor de klant, goeie muziek en goeie verzorging. niets op aan te merken.

Zoals altijd perfect

Prima netjes volgens afspraak

Goed en snel geknipt!

Fijn om weer eens echt gekapt te worden

Na 3 maanden afzien en zelf de grasmaaier gehanteerd te hebben ontzettend blij om weer bij Wilfried en zijn team een goed gesprek en vooral een echte knipbeurt te krijgen. Eindelijk weer toonbaar!

Oortlaan 158

5505RH Veldhoven