Altijd goed geknipt en de tijd voor een kort goed gesprek + leuke ambiance!

Gezellige zaak én goed geknipt

Mijn eerste ervaring met de Barbier was meer dan prima. Ik ben goed geknipt en het was gezellig in de zaak.

Hij knipt mij en mijn partner al jaren daarom komen wij elke keer weer naar hem toe om geknipt te worden.

Fijne warme sfeer!

Zoals altijd een persoonlijk woord en aandacht voor de klant. Heel gezellig!

Wederom Top !!

Na de hopelijk laatste lockdown weer strak geknipt . Ze zijn het nog niet verleerd !

Goed en prettig geholpen

Zoals altijd goed geknipt in prettige sfeer

Top Service

Ik had om 09:00 een vergadering in Eindhoven. Ik was om 08:25 uur bij de kapper en werd binnen 20 minuten geknipt, zodat ik op tijd bij mijn vergadering kon zijn. . . . Uitstekende service.

Leuk, gezellig en klantvriendelijk.

Dit keer een andere kapper maar weer goed geknipt. Groet Ian

Uitstekende service

Zoals altijd uitstekend geholpen

Geknipt!

Toch een fijn gevoel om na 6 weken weer geknipt te mogen worden. Het was wederom een gezellige ontmoeting die we binnenkort kunnen herhalen zonder belemmeringen.

Alles wat je ervan verwacht

Gewoon goed

Beste kapper van Veldhoven

... ..... .. . .... .... ..... ..

Fijn gezellige kapper die altijd voor me klaar staat

Gezellig kapsalon met fijne mensen, afspraak maken gaat altijd makkelijk, TOP.

Vriendelijk en profesioneel

Na de 3e opgelegde sluiting i.v.m. corona nog met zo,n optimisme aan de slag deed mij goed. Voor iedereen een aanrader.

Zelfs corona krijgt de barbier niet klein

Zeer goede kwaliteit van de Kap(p/st)er en een uitstekende sfeer in de salon. En de geboden service via diverse abonnementen is prima.

Gezellig en net kapsel de deur uit.

Ontspannen sfeer. Goede service. Shampoo gekocht hier, bevalt zeer goed.

Uitstekende behandeling

Nvt

Met drie woorden : Weer Fantastisch Geknipt

Na wéér een lockdown met een kop vol met een wirwar van weerborstels en lang haar naar "de Barbier "getogen. Bij binnenkomst in de gezellige salon werd ik allerhartelijkst welkom geheten door de eigenaar en twee van zijn medewerkers. Na plaats genomen te hebben begon Michelle aan het karwei en verdomd na twee minuten begon het al ergens op te lijken. Tijdens de sessie gezellig gekeuveld en voor dat ik het wist was de operatie geslaagd. Met een fijn en tevreden gevoel, een kapsel waar je U tegen zegt weer huiswaarts getogen. Bedankt voor de goede zorgen, chapeau voor een ieder ! groeten, Toon

Bril-jantje

Eindelijk weer kans om je uiterlijk terug te vinden na een grote snoeibeurt. Is dat mijn hoofd? Heeft de kapper er weer iets van weten te maken. Ja, echt wel. Totaal verwonderd, loop ik dik tevreden de deur uit. Ik denk wat ziet de wereld er toch anders uit na geknipt te zijn. In de auto bijna thuis, denk ik. Mijn bril ligt nog bij de kapper. Opschieten want het is bijna vijf uur. Met een grote smile reikt de kapper mijn bril aan. Bril-jantje die kapper. Dat zie je zo.

Heel goed knipwerk, gezellige mensen en mooie entourage.

Heel goed knipwerk, gezellige mensen en mooie entourage.

Prima knipbeurt

Prima knipbeurt op afspraak.

Weer gewoon en ouderwets goed

Zolang dicht geweest, maar toch dezelfde service, kwaliteit en vriendelijkheid

snel en goed

Op afspraak naar de kapper bevalt me wel. Er word keurig op tijd gewerkt.

Oortlaan 158

5505RH Veldhoven