Altijd goed

Goed geknipt, vriendelijke en kundige mensen, gezellig muziekje (leuke Spotify Playlist trouwens) dus niks meer te wensen.

Vlot en goed geknipt.

Goed geknipt, en altijd een goed gesprek.

Mooi

Mooi

Helemaal fantastisch!

Helemaal super en goed ontvangen, net op de valreep toch binnen kunnen komen in mijn haren te laten knippen, geweldige service ik ben een tevreden klant!

Beste knipbeurten ooit

Gezellige en leuke sfeer in de salon. Personeel zijn gezellige mensen waar je een leuk gesprek mee kan hebben.

Weer gezellig en uitstekend geknipt!

goed geknipt

Gewoon goed

Fris&strak kapsel

Altijd gezellig en top service!

Top service!

Erg positief over het vakkundigheid van deze kapsalon. Vriendelijke kapper en je haren worden precies geknipt zoals je wilt! Echt een aanrader.

Goed zoals altijd

Men neemt alle tijd, ondanks de drukke dag

Super ervaring ! Fijne shop

Zeer service gericht.

Alleen de wachttijd was te lang.....

Goed geholpen

Fijne zaak zonder veel poespas

Prima. Het was het wachten waard.

Fijn de persoonlijke benadering. Gezellig

Zoals gewoonlijk

Flauwekul

Supert

Even snel tussen t werk door is geen probleem

Helemaal top, een ouderwetse kappers ervaring

Helemaal top! Onderscheiden zich op heel veel vlakken met een standaard kapper die in 10 minuten een tondeuse over je hoofd jaagt. Hier nemen ze echt nog de tijd voor je. Geen half werk maar vakwerk

Zeer tevreden en vakkundig personeel.

Ik ben erg tevreden. Het was voor mij de eerste keer dat ik naar deze kapsalon ging, op advies van mijn zoon. Toen ik binnenkwam zaten er een viertal mensen te wachten en mijn eerste reactie was: ”ik kom wel een keer terug”. Toch ben ik gaan zitten omdat de salon erg gezellig was ingericht en er gezellige muziek klonk. Het wachten viel erg mee en al redelijk snel werd ik geholpen. De kapper snapte precies wat mijn bedoeling was en heeft mij vakkundig geholpen. Dit was voor mij de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer. Ik kan iedereen deze kapsalon van harte aanbevelen.

Fijn warm welkom en goed geknipt

Fijne gezellige kapper die ook nog eens goed kan knippen ; )

Fijne behandeling

Zoals altijd goed geholpen . Bij de Barbier neemt men alle tijd voor de klant

Vlot weer een prima kapsel

Snel geholpen, goed geknipt. Dit in een prettige sfeer.

Geen afspraak nodig goede service

Ik ben 20 min. met aandacht geknipt

Ik vind het een nadeel dat ik elke keer na knippen deze mail krijg, die ik echt helemaal moet invullen, anders kan die niet verstuurd worden. Het feit dat ik elke keer terug kom, is laat toch zien dat ik tevreden ben, anders kom ik niet terug.

Weer keurig geknipt zoals altijd

Prima knipbeurt in een korte tijd

Prima knipbeurt in een korte tijd en nog gezellig ook

Oortlaan 158

5505RH Veldhoven