Top service en gezelligheid!

Wilfried en zijn team staan garant voor top service en kwaliteit.

De onderwijzende kapper

De onderwijzende kapper Alle vaste klanten weten dat je zo nu en dan bij de Barbier geholpen kunt worden door een zeer ervaren, rustige, kale kapper die zich door niets of niemand (Vooral niemand!) laat opjagen en doet waar je voor gekomen bent. Terwijl ik rustig wachtte tot ik aan de beurt zou zijn, was ik er getuige van hoe deze kapper een jongeman hielp. Het leeftijdsverschil kan goed 50 jaar geweest zijn en veel zit er dan toch niet langs. Deze jongeman had de gewoonte om de scheiding in zijn haar aan de verkeerde kant te leggen, waardoor het minder mooi valt op een plek waar hij dat zelf nooit kan zien. De kale kapper. Heel geduldig gaf hij de jongeman het advies de scheiding naar de andere kant te leggen, maar het kwartje viel niet. Als een ware onderwijzer liet hij zien wat er met zijn haren gebeurde als hij bleef doen wat hij altijd deed. De haren kwamen overeind te staan als een onwelwillend kuifje. Toen met de geadviseerde scheiding - kuifje plat - nog een keer verkeerd - kuifje recht. De jongeman was nog niet geheel en al overtuigd, maar hij snapte het nu wel. Wat een kwaliteit! De kapper had ook best onderwijzer kunnen worden waar daar zitten ze nu met een groot te kort aan onderwijzers met hun handen in het haar. De jongeman verliet de zaak met de scheiding aan de kant waar hij hem het liefst ziet. De klant is koning en de oude kapper zag dat het goed was. Wie is de volgende? Ik werd ondertussen prima geknipt, ging tevreden naar huis. Mijn hoofd klaar voor het afscheid. 1 september uit het onderwijs na 45 jaar hard werken, genieten en heel veel over hebben voor leerlingen. Het onderwijs schreeuwt om goede onderwijzers die er geknipt voor zijn. Frank

Tevreden met het knip resultaat. Mooie nette zaak. Vriendelijke medewerkers

Good

Good music, nice environment, quick haircut.

Je wordt altijd vriendelijk geholpen, je hoeft nooit echt lang te wachten, de sfeer is zeer relaxed en de kwaliteit en prijsverhouding komen goed overeen.

Weer keurig geknipt!

Weet helaas haar naam niet, maar echt goed geknipt door het meisje dat afgelopen dinsdag bij de middelste stoel stond..

Netjes geknipt zoals altijd

Positief

Relaxed met tv

Kapper neemt de tijd om een mooi kapsel te creëren

Vakkundig

Geweldige en gezellige ambiance met oog voor kwaliteit en service.

Vroeger zeiden we "even knippen en scheren.

Tegenwoordig kunnen we zeggen "doe maar knippen en scheren. En wat een genot is dat. Nadat je in de stoel zit om goed en modern geknipt te worden kan je daarna in de stoel gaan liggen om je heerlijk te laten scheren op een manier zoals vroeger. En ook daar nemen ze de tijd voor. Een echte beleving en een echte aanrader als je zelf geen zin heb om te scheren. Ik noem het quality time voor jezelf. En dat allemaal zonder afspraak. En als kers op de taart doen ze ook nog je neusharen waxen. Ook dat kan je eens proberen.

Zoals altijd uitstekende service

Plezierig en vakkundig personeel

Zoals altijd, perfect

Je hoeft nooit te twijfelen of het goed zal zijn

Vakkundig geknipt

Lekker zonder afspraak laten knippen. Gezellige kapsalon .

Top diens.

Very friendly and professional. Will definitely recommend.

Snel, vakkundig en plezierig geholpen

Vriendelijke entree, waar altijd een drankje klaar staat. Daarna wordt je snel behandeld naar je eigen wensen. Het is een gezellige plaats om er te verblijven. Na betaald te hebben is het HOUDOE tot de volgende keer!

wederom goed geholpen

fijn geknipt

Uitstekend geknipt in prettige sfeer

Prettig geholpen, goed geknipt

Super goed

Gezellige kapper met goeie personeel

Kundig en gezellig

Wilfried is altijd goed bezig. Zowel met het knippen als met zijn klanten. Altijd een goede sfeer en nieuwe ideeën. Knap werk!!

Prima geknipt, goede sfeer.

Gemoedelijke sfeer en wordt er goed geholpen.

Gezellig weer

Altijd goed

Gezellig kapsalon met vriendelijke mensen

Altijd tijd voor een praatje en Tijd voor de klant.

goed verzorgd

Expert in advies en uitvoering

1e keer bij de barbier. Zeer gastvrij en klantvriendelijk. Ik kwam voor iets nieuws en ging tevreden met iets nieuws naar huis!

Altijd goed

Goed geknipt, vriendelijke en kundige mensen, gezellig muziekje (leuke Spotify Playlist trouwens) dus niks meer te wensen.

Oortlaan 158

5505RH Veldhoven