Nog steeds goede service

Nog steeds goede service, wachtruimte is comfortabel en het knippen was weer goed

Professioneel

Zeer professionele kapper meteen leuke Entourage

Super kapper, heel fijn

Het was het wachten weer waard. Zowel het haar als de baard zitten weer fantastisch. Verder lekker gekletst met de kapper

Zoals gewoonlijk weer super geholpen

Ontzettend fijne kapsalon om naar toe te gaan. Ik woon al een tijdje niet meer in de buurt, maar kom graag terug om hier geknipt te worden als het uitkomt. Vriendelijke mensen en super kappers.

Nieuwe ervaring met nieuw personeel,wat mij niet slecht is bevallen!

Prima.....

Prima kapper

Goed gedaan

tevreden over alles

Goed geknipt, goede sfeer!

Zie geen reden om veranderingen aan te geven, ben goed tevreden!

Wat lang wachten deze keer

Maar dit komt voor uit een algemeen probleem

Heel goed geknipt

Weer terug bij Wilfried na zeker 10 jaar. Heel plezierig en perfect geknipt

Ondanks personele schaarste blijft Wilfried rustig doorknippen, met veel aandacht voor de klant. Details als wenkbrauwen worden niet vergeten.

Advies

Om advies gevraagd over minder haar krijgen, erg prettig geholpen!

Als gewoonlijk weer goed geknipt.

In een prettige omgeving vriendelijk behandelt en goed geknipt!

Vakmensen met passie

Ondanks de wat langere maar wel gezellige wachttijd altijd weer de moeite waard.

super

Elke keer weer een goede knipbeurt.

Weer top geknipt.

Ondanks dat t gezellig is en de kapsalon van alle gemakken is voorzien is de lange wachttijd voor mij toch wel n dingetje aan t worden. Jammer dat je geen afspraak kunt maken. Ik zou hier toch eens serieus over nadenken.

een prima salon en goede service.

een gezellig en goede service kapper met gevoel voor zijn klanten. wel jammer dat je lang moest wachten omdat er te weinig personeel aanwezig was.

Gezellig en goed geknipt

Zoals gewoonlijk lekkere koffie gedronken en weer strak geknipt zoals altijd .

Heel goed geholpen door de nieuwe kapper

Aardige man, knipt goed

Wederom een goede knipbeurt!

Zoals altijd was het weer goed geregeld. Deze keer wel eventjes moeten wachten aangezien er maar een kapper was. Dit is bij de barbier gelukkig nooit vervelend met een lekker muziekje. Hopelijk kan er snel extra personeel gevonden worden.

Weer op en top.

Weer een goed resultaat. Gezellig en goede service.

Gezellig en goed vakmanschap

Gewoon goed

Perfect geholpen

Ondanks de drukte rustig de tijd genomen om goed werk af te leveren.

Goed hoor

Prima geknipt