Gezellig

Het was wederom een waar genoegen om vrijwillig van mijn overtollige haar te ontdoen. We zijn dan ook al pratend erachter gekomen dat we uit dezelfde goeie bouwjaar afkomen. Kortom een aanbeveling waard om bij de barbier je haar te ontdoen.

Ze nemen de tijd voor je en leveren kwaliteit

Zeer tevreden over de kwaliteit

Fijne kapper altijd tevreden over mijn kapsel keer op keer

Altijd tevreden als ik naar huis ga

Attent, vriendelijk en professioneel!

Altijd weer een gezellige en positieve knipbeurt.

Zeer goed geholpen door nieuwe kapper

Vandaag geknipt door een nieuwe kapper in "De Barbier" Hij vertelde dat hij uit syrie kwam. Nog niet zolang in Nederland, maar hij spreekt onze taal al erg goed, maar bovenal een hele goede kapper!

Lekker relaxed

Ondanks dat ik wat langer moest wachten was het een relaxte ervaring, lekker bakje koffie of fris en goede muziek, heerlijke baard verzorging en goede tips.

Gezellige wachtruimte.

Naar mijn gevoel te kort geknipt.

Heel tevreden

Toch ook een paar dagen op op afspraak werken

Goed zoals altijd

Laatste keer geknipt door de nieuwe kracht En wil zeker weer door hem geknipt worden Hij doet het super goed beter kon niet

Goede kapsalon

Vriendelijk

Er word genoeg tijd genomen voor elke klant

Goede knipbeurten, ook de baard. En altijd meer dan genoeg tijd nemen voor elke klant

Kundige kapper, met sfeer!

Wordt hier altijd prima geknipt, een ontspannen 'uitje' met fijne sfeer in de kapsalon.

loopt weer (bijna) als van'ouds

goed om te zien dat er weer 2 kappers in de zaak staan,,,,, nu nog 1 stoel op te vullen en dan 'knipt' t weer op rolletjes......

Altijd maar weer dat hoge niveau!

Professionele knipbeurt, vriendelijke bediening, wat wil een mens nog meer?

Is gewoon goed

Je hebt een goeie personeel en hij knipt netjes

Goede wijn behoeft geen krans

Veel bezochte kapper en dat zegt alleen al genoeg. Geen haastwerk, goed advies en werk dat geleverd wordt. Gezellige zaak en zeker goed voor aanbeveling.

Goede kapsalon alles naar wens top

Top kapper

Klantvriendelijk

Kwaliteit is goed

Altijd perfect geknipt, altijd gezellig

De heren zijn geknipt voor hun beroep. Het is altijd gezellig bij de Barbier, je krijgt de aandacht en tijd, en gezellige praatjes volgen. Wel moet je soms even wacht ivm geen mogelijkheid om afspraak te maken. Maar werd geinformeerd, dat het binnekort wel mogelijk is. Moet je toch wachten, geen probleem, neem een drankje, iets te eten, en aan lees materiaal heb je genoeg. Beter kapperzaak bestaat niet.

Gezellig wachten op een goede knipbeurt.

Awesome as usual

Great

Helemaal oke

Hele fijne kapper, goed geknipt, fijne sfeer, altijd lekker druk

Fijne kapper, in een gezellige zaak. Jukebox, barbiersfeer, lekker druk, en vooral goed geknipt....

Oortlaan 158

5505RH Veldhoven