Goed geknipt

Deze nieuwe medewerker heeft mij perfect geknipt. Ik was een klein uurtje kwijt voor deze knipbeurt, omdat ik even moest wachten.

Profesioneel kappersbedrijf, goede service

Profesioneel kappersbedrijf, goede service waar het aangenaam toeven is.

Prima salon

Fijn geknipt maar moest lang wachten

Fijn geknipt maar moest lang wachten

goed vakmanschap en gezellig ondanks de soms wat langere wachttijd

Excellent

Zeer goede service

Het was altijd al erg goed maar met de nieuwe kapper er bij is het (wist niet dat het kon) weer een stukje beter geworden.top gazo door

Uitstekend geknipt

Top kapper met een aangename sfeer in de zaak Ook het advies op het gebied van scheren is perfect

De wachtrijen zijn lang

Verder en goed dat op niet te lange termijn een derde kapper er bij komt!

Altijd tijd om vakkundig geknipt te worden. Goede en gezellige wacht ruimte met iets te drinken als je daar behoefte aan hebt.

Wederom goed geholpen

Inmiddels weer twee keer geweest. De wachttijden zijn al een stuk korter sinds er weer een tweede kapper is, welke ook erg goed knipt. Met het stoplicht op de website kun je van te voren al zien of er nog plek is.

Vakwerk

Voor het eerst ben ik na een behandeling aan mijn baard echt tevreden geweest met hoe het resultaat er uit zag. Van harte aanbevolen!

Heel goede kapper en waar het ook nog gezellig is.

Door de “nieuwe” jonge geknipt, uitstekend gedaan. Past prima in het team

Heel goed geknipt.

Hele fijne kapper. Helaas moet je ff wachten. Het is namelijk wel bekend dat het een goede kapper is. Dus komen er genoeg man op af.

Mooi geknipt

Eerst een lekker kopje koffie. Erg blij met het knip resultaat. Vriendelijke medewerkers

Vakwerk

Alles bij elkaar een uurtje ontspanning, en dan mooi geknipt naar huis.

Goede klandizie

Ben goed geholpen

Goed maar soms lang wachten

De wachttijden lopen soms wel erg op. Wellicht weer knippen op afspraak gaan introduceren.

Nieuwe kapper is top

Vandaag geknipt door een nieuwe, buitenlandse kapper. Hij is echt een topper. Neemt de tijd en zorgde ervoor dat ik blij en super geknipt de zaak na de knipbeurt weer verliet. Een compliment aan hem is op zijn plaats.

Nieuwe kapper goede keus

Ik had mijn twijfels maar de nieuwe kapper heeft oog voor detail en verstaat zijn vak.

Goed werk heeft tijd nodig

Wel lang wachten omdat het zo druk is maar wel de moeite waard wederom goed geknipt

Topper, zoals gewoonlijk!

Altijd goed, jammer dt de achttijden nu wat langer zijn door gebrek aan personeel.

Klantvriendelijk en professioneel

Na in dienst trading van nieuw personeelslid en plaatsing van stoplicht geen achteruitgang van de zaak

Prima knipbeurt

Veel aandacht voor de klant

Ik zie er weer geknipt uit.

Was ook weer nodig

Oortlaan 158