Heel goed geknipt en heel vriendelijk

Heel goed geknipt en heel vriendelijk

Goed geknipt in een goede sfeer.

Goed geknipt, gezellige kapsalon, snel geholpen.

Prima kapperszaak!

Klantvriendelijk, professioneel en ongecompliceerd.

Weer een goed gesprek en ook prima geknipt

Het was slecht weer en dus ook tijd voor de kapper. Het was ook nodig. De achterkant moest wat korter en het model moest er weer in. Ik dacht even krantje lezen, kopje koffie en het autoblad bekijken. Helaas. Koffie gemaakt en na de eerste slok was ik meteen al aan de beurt. Van de ene kant jammer van de andere kant prettig. Maar goed een leuk en goed geknipt en daarna weer tevreden naar huis. Thuis kreeg ik het compliment dat ik er weer strak uitzag en dat is ook veel waard. Dank.

Gezellig, snel en goed geknipt

Beleving van het oldschool herenvak

Ook al zijn de wachttijden soms wat lang, het wachten is de moeite waard. Ze nemen de tijd voor. Een man krijgt echt de aandacht in deze heren salon.

Goed en gezellig geholpen

Zeer prettige ervaring leuk personeel , en zeker goed geknipt goed advies producten die ze verkopen

Zeer goed advies gekregen , van producten van scheren die ze verkopen . Deze had ik al via een web site gekocht maar natuurlijk verkeerd gebruikt daar fatsoenlijke uit leg gekregen echt verstand van zaken

Weinig aan toe te voegen!

Het overschot aan haar is er van af.

goed geknipt

Gezellig

Geweldig, volgende keer weer terug!

Mooie zaak, goede ontvangst, prima muziek, gevoel van een echte Barbier in de klassieke betekenis van het woord. Top.

Gewoon perfect

Super goed, meer dan tevreden

Goed geholpen en gezellig.

Goed geholpen en gezellig.

Goed en fijn geholpen

Aan de wensen voldaan.

Weer goed en netjes geknipt, soms wel lang wachten op je buurt,

Gezellige salon

Vakkappers

Prima zoals altijd

Had een nieuwe kapper hij vroeg hoe ik het wou en nog in de tussentijd wat gepraat ik was heel tevreden met het eind resultaat prima

Een fijne kapsalon

Wederom ben ik zeer tevreden.

Met heel veel zorg geknipt.

Was vele malen beter dan de vorige keer. Deze keer goed geknipt, ook de sik.

Altijd perfect

Kom graag bij jullie, een betere kapper is er niet voor mij

Kom al 55 jaar bij kapper Leemans

Wederom gezellig.

Ging netjes de deur uit na een gezellige knipbeurt.

Weer voortreffelijk geknipt

Door vakantie van een medewerker duurde het wat langer deze keer

Kundig en vlot geknipt

Zoals elke keer, goed toeven voor de knipbeurt en ook weer vlot netjes "bijgewerkt" top

Oortlaan 158

5505RH Veldhoven