Ik ben best tevreden zoals het nu is/ gaat. Het enige wat ik zou willen aanbevelen is de wat oubollige outfit te vervangen. Frisse lichte kleuren zou al veel doen.
Bedankt voor uw beoordeling en tip.
Ik word goed geknipt. Wachttijden zijn niet te lang; ligt natuurlijk ook wel een beetje aan mezelf. Als ik zie dat het 'te druk' is, dan kom ik later nog eens terug. Ik vind het ook betaalbaar.
Hoi Karel, bedankt voor je zeer goede beoordeling.
nu nog pinnen.....wordt alles en 10!
Hoi Marcel, bedankt voor je beoordeling.
Het is een geweldige kapsalon waar je altijd vriendelijk wordt ontvangen!
Hoi John, bedankt voor je beoordeling.
Een fijne kapsalon waar men nog weet wie je bent, hoe het met je gaat en oprecht belangstellend is!
Hoi Martijn, bedankt voor je goede beoordeling.
Kom reeds 40 jaar bij De Barbier. Dat zal ook zo blijven, ook al woon ik inmiddels bijna 100 kilometer verder weg van Veldhoven. Gewoon fijn om elke keer weer naar De Barbier te gaan.
Hoi Maarten, bedankt voor je super beoordeling.
Vriendelijke mensen die goed kennen knippen en altijd een leuk praatje.
Hoi Mark, bedankt voor je goede beoordeling. Wat de wachttijd betreft daar wordt aan gewerkt om deze korter te maken er is voor de donderdag al een extra kapper aangenomen en de overige dagen volgen nog.
Vind het met abonnement een uitkomst, vandaar ook de 10 prijs/kwaliteit. En als bonus korting bij verschillende bedrijven.
Hoi Jeroen, bedankt voor je zeer positieve beoordeling.
Hoi Luc, bedankt voor je beoordeling.
Zeer vriendelijk,altijd in voor een praatje.Heel goede vakmanschap van beiden
Hoi Huib, bedankt voor je beoordeling.
Gezellige sfeer,korte wachttijd,goede prijs.
Hoi Leon, bedankt voor je goede beoordeling.
Erg prettige ervaringen met de Barbier. Kundig personeel en altijd resultaat zoals gewenst.
Hoi Jorn, bedankt voor je beoordeling.
Hoi Jan, bedankt voor je goede beoordeling.
Een gezellige sfeer, tevreden medeklanten en goeden vriendelijk personeel onder perfecte leiding.
Hoi Chris, bedankt voor je beoordeling.
Hoi Jan, bedankt voor je beoordeling.
Hoi John, Bedankt voor je positieve beoordeling.
Hoi Hans, bedankt voor je beoordeling.
Uitstekende kapper
Hoi Joop, bedankt voor je beoordeling.
Werkt met uitstekende vakman!
Meneer Strik, bedankt voor uw beoordeling.
Hoi Jan, bedankt voor je beoordeling.
Hoi Jeroen, bedankt voor je top beoordeling.
Hoi Geert, bedankt voor je beoordeling.
Prettige omgeving waar gewerkt wordt door vakbekwaam personeel en het goed toeven is.
Hoi Fred, bedankt voor je zeer positieve beoordeling.
Prima kapsalon. Bijna altijd tevreden over het eindresultaat. Wachttijd kan oplopen doordat er maar met 2 stoelen geknipt wordt, maar dan kom ik meestal gewoon later terug. Altijd goedgehumeurd personeel :)
Hoi Joeri, bedankt voor je positieve beoordeling.
Hoi Joep, Bedankt voor je goede beoordeling.