Hoi Marcel, bedankt voor je goede beoordeling.
Hoi Ruud, bedankt voor je super goede beoordeling.
Gezellige zaak, goede kwaliteit en erg klantvriendelijk.
Hoi Willem, bedankt voor je goede beoordeling.
Voor mij DE kapper. Voor mij is het wel van belang wie mij knipt. Mijn vrouw kan zien of Wilfried mij heeft geknipt. In dat geval zit mijn haar beter. Dit is een punt waar ik een probleempje mee heb.
Hoi Hans, bedankt voor je goede beoordeling. Aan de wachttijden gaan we volgend jaar werken. En ik zal kijken wat we kunnen doen om het niveau op één lijn te krijgen.
Altijd vriendelijk en vakkundig personeel. En je hoeft eigenlijk nooit lang te wachten.
Hoi Roel, bedankt voor je goede beoordeling.
Hoi Peter, bedankt voor je beoordeling.
Hoi Davy, bedankt voor je super beoordeling.
Hoi Wouter, bedankt voor je beoordeling.
Een goeie kapper
Hoi Niels, bedankt voor je beoordeling.
ik vind het geen straf om naar deze kapper te gaan vanwege de persoonlijke sfeer, gastvrijheid en vakmanschap
Hoi Jan, bedankt voor je goede beoordeling.
mijn eerste knipbeurt bij De Barbier is erg goed bevallen. Ik kom zeker terug.
Hoi Toon, ik vindt fijn om te horen dat je eerste bezoek aan de Barbier goed is bevallen. tot je volgende knipbeurt.
Hoi Jack, bedankt voor je beoordeling.
prettige kapsalon met goede kappers
Hoi Anton, bedankt voor de beoordeling.
Prima. Geen verdere opmerkingen
Hoi Bob, bedankt voor de beoordeling.
Altijd tevrede met mijn nieuwe coupe! Plus ze hebben een heel goed eigen merk!
Hoi Lars, bedankt voor je beoordeling.
Hoi Frans, bedankt voor de zeer goede beoordeling.
Hoi Joost, bedankt voor je beoordeling.
Hoi Nick, bedankt voor je beoordeling.
Onlangs ben ik klant bij de kapsalon geworden, maar heb mijn eerste bezoek als zeer prettig ervaren. Ik ben zeer te spreken over jullie kortingsacties en mede daardoor jullie klantenbinding. Ik zal dus ook zeker terugkeren!
Hoi Jeroen, fijn dat je eerste bezoek goed is bevallen. We zien je graag terug in onze kapsalon.
Enige punt van licht kritiek zijn de soms lange wachttijden, Daartegenover staat dan weer wel dat het wachten wordt veraangenaamd door de tijdschriften en kranten, die alle van de laatste editie zijn.
Hoi Herman, bedankt voor de beoordeling.
Het is er altijd gezellig. Er wordt geknipt door goede en deskundige kappers. Ik verlaat De Barbier altijd met een tevreden gevoel en een goed kapsel.
Hoi Frans, bedankt voor de goede beoordeling.
Top kappers!
Hoi Ad, bedankt voor je TOP beoordeling.
Ik vind het een goede en gezellige kapsalon, met een goede prijs / kwaliteit verhouding
Hoi Frank, bedankt voor je goede beoordeling.
Nu nog pinnen!
Hoi Marcel, bedankt voor je goede beoordeling. Het pinnen komt volgend jaar.
Een echte herenkapper waar je je als klant nog gewaardeerd voelt maar die tegelijk mee is gegaan met de tijd. Ruime openingstijden en je wordt als klant in de watten gelegd. Wachten is nooit vervelen met een selectie van echte kwalitatieve mannenbladen, 2 i-pads en verschillende dagbladen. Koffie, thee en fris kan je pakken. En de Barbier is altijd bezig om zich te profileren in de regio, met leuke acties in samenwerking met andere ondernemers. En naast al dit moois en aantrekkelijks, het voornaamste, zeer ervaren kappers, die luisteren naar de wensen van de klant en alle ins en outs van het herenkapsel beheersen.
Hoi Simon, bedankt voor je super beoordeling, voor het goede verhaal. Als nog bedankt.