Goede serves, snor, wenkbrauwen en oren worden tijdens de knipbeurt mee genomen. Gemoedelijk en klantvriendelijk.Je voelt je op je gemak.Eeventueel voor de liefhebber kopje koffie of een of stiekem twee dropjes.Dit alles scoort een dikke vette 8. Groetjes Henk. lekkere dropjes, en nu nog het interieur nog. Dat allemaaL
Hoi Henk, bedankt voor je beoordeling.
Leuke ontvangst. Gezellig personeel. En leveren kwaliteit.
Hoi Glenn, bedankt voor je zeer goede beoordeling.
Goede zaak,gezellig,goedkoop
Hoi Leon, bedankt voor je super goede beoordeling.
Hoi Rob, bedankt voor je beoordeling.
Bedankt voor je beoordeling.
Hoi Rini, bedankt voor je beoordeling.
Goede ontspannen sfeer. er wordt zorgvuldig aandacht geschonken aan de klant of het druk is of niet en dat is zeer prettig. vandaar dat de wachttijd ook geen probleem. en over het eindresultaat ben ik altijd zeer tevreden.
Hoi Patrick, bedankt voor je goede beoordeling.
Bedankt voor uw beoordeling.
Geen slechte, alleen maar goede ervaringen :)
Hoi Bart, bedankt voor je beoordeling.
Fijne kapper met goed gekwalificeerd personeel, Die luisteren en weten wat een klant wil. En het ook nog kunnen maken.
Hoi Robbie, bedankt voor je positieve beoordeling.
Mijn ervaring is dat de Barbier veel ervaring heeft met verschillende stijlen mannenhaar en zorgen altijd voor dat perfect is geknipt zoals jij het zegt. Ik kom er van jongs af aan al naar toe en dat zou in de toekomst ook niet veranderen. Door dat ik er al jaren zit. Heb je ook altijd leuke gesprekken met de kapper(ster). Daarom vond ik het ook niet zo gek dat het de leukste kapper van het jaar was geworden.
Hoi Daan, dankt voor je goede beoordeling en leuke toelichting. Groetjes Wilfried
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Hoi Thimon, bedankt voor je goede beoordeling.
Was mijn eerste keer bij de barbier, er werd goed geluisterd naar mijn wensen en voelde me zeer snel snel op mijn gemak door de prettige communicatie vakkennis.
Hoi Frans, bedankt voor je positieve beoordeling zijn we blij mee.
Werd meteen vriendelijk geholpen, kreeg goede informatie op mijn vragen en ze knippen erg goed. Het duurt langer dan normaal, maar het is ook duidelijk te merken en te zien. Top!
Hoi Casper, bedankt voor je goede beoordeling.
We werden vriendelijk geholpen en waren vrijwel gelijk aan de beurt
Hoi Tristan, bedankt voor je beoordeling.
Gewoon goed een echte mannen kapper
Hoi Caby, bedankt voor je beoordeling.
zeer goed en vriendelijk personeel altijd een praatje krantje en nog meer dus super zo als het daar is
Hoi Ton, bedankt voor de beoordeling.
Prettige kapsalon, geen goedkope kapper, ik denk dat ik weer naar mijn eigen kapper terug ga.
Hoi Luuk, bedankt voor je beoordeling. Jammer dat je ons voor de kwaliteit en services die je krijgt te duur vindt. Ben toch blij met je eerlijke beoordeling. Groetjes Wilfried
Vriendelijke kappers in een gemoedelijke sfeer, al met al een echte dorpskapsalon
Hoi Wilco, bedankt voor je beoordeling.
Uitstekende zaak. Prettige sfeer en goed vakmanschap.
Hoi Willem, bedankt voor je beoordeling.
Uitmuntend, niets op aan te merken ! Soms wat lange wachttijden, maar je gaat wel zeer tevreden naar huis.
Hoi Jan-Willem, bedankt voor je zeer positieve beoordeling.
top kapper , gezellig , kwaliteit en punctualiteit. erg verzorgd
Hoi Wesley, bedankt voor je positieve beoordeling.
Je word er vlot en goed behandeld
Hoi Wil, bedankt voor je beoordeling.
Nette salon, Kent z'n klanten, Weet hoe de klant geknipt wil worden.
Hoi Jan, bedankt voor je beoordeling.