Echt een fijne herenkapper
Hoi Lambertus, bedankt voor je goede beoordeling. Jammer dat je het wachten als niet prettig ervaart. Maar hier wordt aangewerkt, om deze in de toekomst korter te maken.
heb er wel goed gevoel bij moet wel even wennen aan het wachten voor de rest ben ik wel tervreden. zal er over nadenken over de actie i.v.m. prijs., laat t.z.t wel weten of ik dat ga doen .
Hoi Rene, bedankt voor je positieve beoordeling. Ik hoor wel wat je wil. Groetjes de barbers.
ik hoop dat zij altijd zo blijven knippen. eindelijk wat ik wilde heb ik ook gekregen.
Hoi Julian, bedankt voor je goede beoordeling. En de kwaliteit die hebt gekregen blijf je krijgen daar zijn we te veel vakmensen voor.
Gezellige kapsalon waar je altijd goed geholpen wordt door Wilfried en zijn team. Altijd in voor een praatje en ook de service is er uitstekend!
Hoi Paul, bedankt voor je beoordeling.
Hoi Jaka, bedankt voor je beoordeling.
gezellige kapsalon met goeie service
Hoi Jan, bedankt voor de beoordeling.
Zeer fijne en kundige heren kapper. Het is goed dat het een gespecialiseerde salon is.
Hoi Martijn, bedankt voor je beoordeling.
Een erg vertrouwde, fijne en gezellige kapper! Ik kom er met plezier al jaren.
Hoi Jaïr, bedankt voor je beoordeling. Inderdaad ik knip jou al lang.
De Barbier is een prima knipsalon. Gewoon zonder afspraak binnen lopen en vakkundig geknipt worden. Alleen de naam van de zaak pretendeert iets meer dan het eigenlijk is. Met De naam Barbier ga je een een poos terug in de tijd. Met service maar vooral ook beleving van weleer. Als je naar een Barbier gaat dan verwacht je dat je dat terug ziet in het interieur maar ook bij de kapper zelf. En als ik eerlijk ben zie ik dat niet terug bij de Barbier. Als baard drager ben ik opzoek naar die Barbier die niet alleen op vakkundige wijze knipt maar ook aan de beleving wat kan toevoegen door baard en huid extra aandacht te geven. Daar hangt natuurlijk wel een ander prijskaartje aan. Ik realiseer me dat het een weloverwoge keuze is om dit niet te doen omdat eigenaar en vaste klantenkring hier geen behoefte aan hebben. Dat de huidige aanpak ook niet onverdienstelijk is bewijst de populariteit van de knipsalon. Ik vind het wel raar dat het niet mogelijk is om te pinnen. Dat is niet van deze tijd maar dat is de Barbier van vroeger ook niet. Ik wil graag afsluiten dat die keren dat ik bij de Barbier ben geweest, prima ben geknipt en geholpen. Kom zeker nog een keer binnen gelopen. Met vriendelijke groet, Koos Sleddens
Hoi Koos, allereerst bedankt voor je beoordeling. Ik snap je verhaal maar dit moet door een grote groep gedragen worden om een bedrijf draaiende te houden. En zoals jij het je voorstelt is de doelgroep waarschijnlijk te klein. Maar volgend jaar gaan er wel een aantal dingen veranderen waardoor we toch een beetje in de buurt komen van jou verhaal en er kan dan ook gepind worden. Groetjes je Barbier.
ben smorgens eerder dan de kapper hoef dus niet te wachten wort meteen geholpen,
Hoi Harrie, bedankt voor je beoordeling.
gemoedelijk consistent vakkundig. En een zeer bijzondere, onderscheidende manier van klant - en marktbenadering die voor vele kappers en andere ondernemers een voorbeeld zou kunnen zijn. Ook bijzonder is dat je er op geattendeerd wordt wanneer het weer een "kapper moment" is. Al heb je een abonnement. Dit betekent lange termijn denken gebaseerd op langdurige klantrelaties ipv korte termijn denken.
Hoi Jos, bedankt voor je beoordeling en uitgebreide toelichting.
Hoi Frank, bedankt voor je beoordeling.
Zoals elke keer weer goed geknipt en snel geholpen. Voor mij is de Barbier de uitkomst, geen afspraak nodig, wachttijden zijn kort en vakkundig goed geknipt worden
Hoi Francois, bedankt voor je goede beoordeling.
een echte Brabantse gezellige en kwalitatieve zeer goede herenkapper waar de klant nog belangrijk is.
Hoi Gerard, bedankt voor je goede beoordeling.
Prima kapsalon met kundige kappers. Het is kleinschalig, hierdoor af en toe wel wat wachttijd. Genoeg leesvoer om die tijd door te komen.
Hoi Joeri, bedankt voor je goede beoordeling.
Bij de "Barbier" wordt goed geknipt met een aangename sfeer, zodat een eventuele korte wachttijd toch nog prettig verloopt.
Hoi Rob, bedankt voor je goede beoordeling.
ik kan makkelijk zelf bepalen wanneer ik ga. Ben blij dat je het interieur gaat vernieuwen.
Hoi Ron, bedankt voor je beoordeling.
Het was de eerste keer dat ik het kapsalon bezocht. Ik werd er snel en goed geholpen, voor mij zeker een reden om vaker te komen,
Hoi Werner, bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je eerste bezoek aan de Barbier zo positief is verlopen.
Goed,beter.best
Hoi Pieter, bedankt voor de goede beoordeling.
De wijze van het betalen mag moderner, het allen contant betalen is niet meer van deze tijd. Dit zegt een 62 jarige. M.vr. G. André
Hoi Andre, bedankt voor je beoordeling. Wat betreft betalen heb je volkomen gelijk, gaan we volgend jaar veranderen.
Prima kapsalon. In verband met de vele concurrentie kies ik niet altijd voor de Barbier. De medewerkers hebben veel kennis en vakmanschap, maar hier betaal je ook wel €5,- per knipbeurt meer voor dan bij een concurrent. Al wel jaren een tevreden klant!
Hoi Sander, bedankt voor je beoordeling. Jammer dat je ons te duur vindt voor de kwaliteit en service die krijgt. Toch fijn om te horen dat je wel graag bij ons komt voor een knipbeurt.
Keurige verzorging en normaal vriendelijk (niet overdreven,prima)
Hoi Ton, bedankt voor je beoordeling.
Een duidelijke, klantvriendelijk gerichte sfeer met vriendelijk, prettig personeel
Hoi Chris, bedankt voor je super beoordeling.
Professioneel, gezellig en prima prijs-kwaliteit verhouding! De salon is van alle gemakken voorzien zoals een goed mannentijdschrift, twee ipads en een frisdrankje of een bakkie koffie. Het interieur is wat aan vervanging toe maar daar wordt aan gewerkt. Zeker een aanrader en dan vooral wanneer je kiest voor het knipabonnement: zorgeloos gemak voor een interessante prijs!
Hoi Maarten, bedankt voor je beoordeling en goede toelichting.
goede kapsalon, goede prijs/kwaliteit.
Hoi Nicky, bedankt voor je beoordeling.