Fijne, kwalitatief en sfeer is geweldig.

Zoals altijd een fijne gevoel als ik weer de deur uit ga. Weer fijn naar wens verzorgd.

Perfect geknipt in de gezelligste kapsalon!

Altijd fijn om door professionals geknipt te worden. De echte jukebox is geweldig!

Geweldige knipervaring in uitstekende ambiance

Wilfried en zijn twee topkappers maken het altijd een uitje, vakmanschap en advies en een mooi resultaat: ieder die de zaak verlaat voelt zich al een VIP-kunstwerk. Daarbij is de ruimte gezellig ingericht, met een werkende JukeBox, en videointertainment voor de waaghalzen onder de clientele. Een kopje koffie of een andere vesnapering hoort bij de ervaring in dit New York Barbershop pand. Voor wie de politiek of wetenschap, literatuur of sport wil bespreken een goede plek voor reflectie. Ik ga over een paar weken weer!

Zoals altijd: perfect

Zoals altijd. Perfect geknipt. En een prettige sfeer. Een aanrader dus.

Vakkundig

Goed en gezellig

Keurig geknipt en tijdens het wachten een praatje en een drankje. Meer dan een kapper!

Goede kapper doen het met perfectie.

Wederom goed

Door jongeman voor de eerste keer geknipt. Zeer tevreden. Hij was vriendelijk attent en kundig.

Al jarenlang kwaliteit.

Kom ondertussen al meer dan 16 jaar bij de Barbier. Geen haar op mn hoofd die er aan denkt om naar een andere kapper te gaan.

Wederom professionele knipbeurt in fijne omgeving

Deze keer niet door Wilfried geholpen maar door zijn collega. Zeer vriendelijk en professioneel, keurig geknipt!

Al mijn hele leven klant van de familie leemans

Zoals hierboven beschreven geen enkele negatieve opmerking te maken. En nu de 3 stoelen bemand zijn wordt je ook nog heel snel geknipt.

100% tevreden zoals altijd

Altijd keurig geholpen en ook nog gezellig.

Hele fijne kappers !!!

Hele fijne kapperszaak Ze weten precies wat ze doen zodat je altijd weer vrolijk uit de stoel komt. Echt een aanrader

Gezellig en netjes de deur uit.

Tijdens de knipbeurt gezellig gekletst en eventjes moeten ingrijpen bij een discussie over het weer tussen de beide kappers. Zeer komisch. Al met al dik tevreden de deur uit. Wachttijden zeer kort de laatste tijd.

Top!

Zoals altijd keurig geknipt.

Sfeer volle gezellige en kwalitatieve kappers zaak

Weinig wachttijd en weer mooi geknipt

Zeer tevreden!

Zo glad, je spiegel is jaloers!

Vakwerk leveren standaard

Fijne kapperszaak. Fijne sfeer en nette Barbier shop. Altijd in voor vragen en mogelijkheden. Is bezoek vanuit Den Bosch zeker waard Al jaren tevreden klant.

Aanrader!

Afgelopen week weer een bezoek gebracht aan De Barbier. Dit keer vlot geholpen door Jules. Prima geknipt, aandacht voor de wenkbrauwen en een afsluitende massage. Aanrader!

Fijne mensen, gratis drankje vooraf, enige minpunt dat je moet gokken wanneer je gaat ivm dat je geen afspraak kunt maken

vakbekwame behandeling

niet lang wachten, vakbekwame behandeling

Top zeer tevreden

Ik zie er weer tip top uit

Als altijd gewoon goed!

Goed geknipt, goeie sfeer

Snel, goed geknipt. Aanrader

Fantastisch

Prima geknipt en weer even bij kunnen kletsen !

Oortlaan 158

5505RH Veldhoven